Muuttopalvelu Pornainen


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pornaisessa, Pornaiseen tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Pornaisessa.

Tutustu myös Pornaisessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Pornainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pornaisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pornaisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoidettiin kovalla ammattitaidolla, laittamattomalla kohteliaisuudella ja erinomaisen jämptisti täsmälleen niin kuin sovittiinkin. Laatufirma. Ehdoton suositus.

Muutto Helsinki - Utsjoki

En enää koskaan muuta ilman muuttofirmaa, niin paljon paremmin homma hoitui firman kanssa kuin ilman sitä.

Muutto Kuopio - Helsinki

Täsmällinen, järjestelmällinen ja asiantunteva muuttopalvelu! Painavan lasiterraarionkin kuljetus sujui ongelmitta.

Muutto Pirkkala - Lempäälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pornaisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Pornainen, 74 m² kerrostalo kolmio
Muutto 50 kilometrin päähän niin olisi hyvä saada kaikki isot tavarat yhdellä reissulla. Viikolla viedään itse omalla autolla pientä tavaraa eli varsinaisena muuttopäivänä viedään kaikki isot kalusteet ja loput tavarat. Kalusteita on kaksi sohvaa, sänky, keittiönpöytä, painonnostopenkki, lipasto, polkupyörä, talja ja muutama lipasto. Varasto tyhjennetään myös mutta siellä vain pientä tavaraa. Kuskin ja auton lisäksi mahdollisesti yksi lisäkantaja kiinnostaa riippuen hinnasta. Auton saa oven eteen. Kirkonkylä-Veromäki, kerrostalo. Keski-Pornainen, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Halkia - Pornainen, 101 m² omakotitalo
Kaksi kantajaa omasta takaa (mies ja nainen). Tarvitaan 1 mies kuljettajan lisäksi. Ei tarvita pakkaustarvikkeita eikä apua pakkamisessa/purkamisessa. Piano, juoksumatto, ruokapöytä, parisänky, kerrossänky, 2 sohvaa, 65 tuumainen oled-tv (erittäin ohut paneeli), 3 lasivitriinikaappia, pyykinpesukone ja iso tv-taso pitäisi muuttaa. Muut viedään itse. Lähtökohteessa on portaat, ei pääse autolla ovien eteen, päätekohteessa pääsee autolla ovien eteen. Halkia, omakotitalo. Keski-Pornainen, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Pornainen, 81 m² rivitalo kolmio
Kotimuutto. Tarvitaan 2 kantajaa (kantaako kuljettaja?, eli silloin kuljettajan lisäksi 1 kantaja). Tarvitsemme noin 30 muuttolaatikkoa (viemme etukäteen osan tavaroista). Muita pakkaustarvikkeita ei tarvita. Voi ajaa oven eteen sekä Havukoskella että Pornaisissa. Muutettava tavara: 1 kahdenhengen sänky patjoineen, 1 yhdenhengen sänky, 2 kirjoituspöytää, 2 kirjahyllyä, josta toinen muodostuu kahdesta erillisesta pienemmästä hyllystä, toinen Lundian hylly on osittain purettava. Väritasot puretaan erikseen. 1 pieni pöytä, 1 televisio+ tv pöytä, 1 puukirstu, 1 keittiöpöytä, 5 keittiötuolia, 2 nojatuolia, 1 pyykkikone, 1 kasattava terassipöytä ja 4 kasattavaa tuolia, 1 kiikku, 2 polkupyörää, 4 autorengasta ja muutamia puutarhan hoitovälineitä. Koivukylä-Havukoski, rivitalo. Keski-Pornainen, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pornainen - Pornainen, 150 m² omakotitalo
Saisko ensi viikolle, vaikka parissa erässä muuttoapua isojen huonekalujen osalta (sohva, sängyt, vaatekaapit, lipastot, pesutorni, kuivauskaappi)? Yksi-kaksi iltaa loppuviikosta auttaisi suuresti. Pystymme kuljettamaan jonkin verran tavaraa myös omin voimin. Keski-Pornainen, omakotitalo. Keski-Pornainen, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 56 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pornainen

Pornaisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pornainen »