Muuttopalvelu Savonlinna


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Anna meidän auttaa kun etsit muuttopalvelua muuttaaksesi Savonlinnaan tai Savonlinnasta. Muuttomaailma.fi auttaa sinua löytämään sopivimmat muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat ja valitsemaan sopivimman. Tarjouspyynnön jättäminen on helppoa yksinkertaisen lomakkeen ansiosta. Lähetämme sen muuttoapua tarjoaville firmoille jotka suorittavat muutot alueella. Hinta ei kuitenkaan kannata olla tärkein kriteeri muuttopalvelua valitessa vaan kannattaa myös kiinnittää huomiota palvelun sisältöön ja muuttofirman kokemukseen.

Kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit helposti vertailla eri muuttopalveluiden sisällöt ja hinnat.

Kilpailuta muuttopalvelu Savonlinna »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Savonlinnassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Savonlinnassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Savonlinna muuttoja ja kokemuksia

Muutto Savonlinnasta Raumalle

Lähtöpäässä saadaan useita muuttomiehiä talkooavuksi, määränpäässä meitä on paikalla vain kaksi henkilöä, joiden kanssa muuttoauton kuljettajan pitäisi pärjätä. Sähköpiano ja pyykinpesukone ovat painavimmat. Myyn ennen muuttoa mm. sohvakaluston, parvekekaluston ja työpöydän, joten huonekaluja jää muutettavaksi ehkä tavanomaisen yksiön verran. Muuttolaatikot olisivat hyödyksi, mutta voin pakata pahvilaatikoihinkin, jos se säästää tuntuvasti kustannuksissa. Varastoja ei ole, vaan kaikki omaisuus on asunnossa. Voimme ajaa henkilöautolla muuttoauton perässä ja pakata siihen pientavaraa. Muuttoauton saa lähtöpäässä muutaman metrin päähän ulko-ovesta, määränpäässä oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma muuttoon löytyi alle 24 tunnin päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttoa suorittava muuttofirma löytyi Vantaalta. Muuttomatka oli noin 400 kilometriä ja tarjous tehtiin urakkahintaisena. Muuttajan toiveiden mukaisesti muuttoon saapui yksi muuttomies, joka osallistui myös tavaroiden kantamiseen. Muuttoautona käytettiin 14 kuution pakettiautoa ja mukana oli myös 15 kuution peräkärry. Muuton hintaan sisältyi myös vakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Savonlinnasta Jyväskylään

Väljästi sisustettu asunto. Painavin yksittäinen esine on pesukone (5 kg:n täyttö, 40 x 60 x 90). Senkki painaa n. 40 kg tyhjänä. Pisin huonekalu on runkopatjasänky (90 x 200). Pöydässäkin on irrotettavat jalat. Ei sohvaa eikä pianoa mutta yksi nojatuoli ja kosketinsoitin, joka ei saa särkyä. TV-tasossa on pyörät, joskin huonot. Muuttolaatikoita tarvitaan enintään parikymmentä, tekstiilejä voi laittaa tarvittaessa myös muovipusseihin, jos se sopii. Todennäköisesti ainakin yksi oma kantaja Savonlinnan päässä, Jyväskylässä ei näillä näkymin ketään. Muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen. Henkilöauton käyttömahdollisuudesta ei ole vielä tietoa. Toissijaisesti saa ehdottaa muitakin päivämääriä. Kyselkää tarvittaessa lisää.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Paikallinen Savonlinnalainen muuttofirma oli valittu tätä muuttoa varten. Muuttofirma oli laskenut arvion muuton kestosta ja antanut siitä hinnan, mutta jos arvio ylittyisi alkaisi tuntihinta raksuttamaan eteenpäin. Muuttofirma katsoi parhaaksi että muutossa käytetään pientä kuorma-autoa (24m3). Muuton hintaan sisältyi myös tieliikennevakuutukset ja ammattitaitoinen kuljettaja, joka toimi kantoapuna ja vastasi auton lastauksesta. Mukana oli myös tarvittavat apuvälineet kuten nokkakärryt, rulla-alustat, suojausmateriaalit jne. Muuttofirma toimitti muuttoon myös muuttolaatikot muuttajalle.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Muutto Hyvinkäältä Savonlinnaan

Liittyvä paikkakunta: Hyvinkää

Muuttolaatikot, muuttomiehet, yksi kaappi pitäisi pudottaa vielä toiseen osoitteeseen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta suureen 178 neliön muuttoon.

Muuttofirman valinta
Asiakas sai muuttoonsa ison kuorma-auton (48m3), ammattitaitoisen kuljettajan joka auttoi kantamisessa, yhden muuttomiehen kantoavuksi, muuttolaatikoita ja apuvälineitä (mm. nokkakärryt, suojausmateriaalit). Yrityksen tie- ja tavaraliikenneluvat ovat kunnossa. Jos haluaa muuton sujuvan mutkitta, kannattaa valita itselleen ammattilaiset tekemään muuttoa ja ottaa itse rennommin. Mukavamman muuton voit saada itsellesi jättämällä yhden tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla ja useammat muuttofirmat voivat olla sinuun yhteydessä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaksi niiiiin mukavaa nuorta miestä. Olemme kaikki tyytyväisiä muuttopalveluun."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Homma sujui mallikkaasti ja kuten oli sovittu. Suosittelen!

Muutto Kajaani - Kokkola

Kaikki toimi tosi hienosti aina aikatauluja myöten, suosittelen.

Muutto Hämeenkyrö - Tampere

Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Kaikki hoitui ajallaan juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huonekalutkin meni oikeille paikoille. Helppoa.

Muutto Tervakoski - Orivesi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Savonlinnassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Paltamo - Savonlinna, 80 m² rivitalo kolmio
Koko kodin muutto eri kaupunkiin. Noin 80 neliötä & häkkivaraston tavarat, jotka laatikoissa. Katutasosta katutasoon. Muutama iso ja painava senkki / vitriini. Sänkyjen purkaminen 4 kpl. Ei tarvita pakkausmateriaaleja eikä laatikoita. Paltamo keskusta, rivitalo. Nojanmaa, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savonlinna - Kaarina, 63 m² kerrostalo kolmio
Tavarat muutettu neljä vuotta sitten 78 neliön asunnosta + pienestä varastosta 63 neliön asuntoon ja 28 neliön varastoon. 78 neliön asunnossa ja varastossa oli tavaroita tiloihin nähden aika paljon, muutossa oli silloisen firman suurin auto. Nykyinen varasto ei kuitenkaan ole tiukkaan ahdettu, koska se on ollut myös oleskelutilana ja moottoripyörän tallina. Varasto sijaitsee noin 1,5 km päässä asunnosta. Auton saa kohtuu lähelle oven eteen käsittääkseni jokaisessa kohteessa. Huonekalut ovat vanhoja puisia ja kohtuu pieniä, vain yksi kookkaampi kokopuinen kaappi. Ei pianoa, kodinkoneita vain astianpesukone ja vanha telkkari. Tavarat on pääsosin pakattu hyvin pahvilaatikoihin. Kirjoja on paljon. Viimeksi muuttofirman puolesta oli kaksi työntekijää ja kummassakin päässä hyvin apuvoimia, joten pakkaus kesti 1,5 tuntia ja purku vajaan tunnin. Tarkoitus on saada tälläkin kertaa kantoapua tutuilta (3-6 kantajaa), mutta arkipäivä saattaa olla haasteellisempi kuin edellisen kerran lauantai. Miekonniemi-Venäjänniemi, kerrostalo. Kaarina keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämijärvi - Savonlinna, 61 m² kerrostalo kaksio
Pyydän tarjotusta kotimuutolle Jämijärveltä Savonlinnaan. Tai vaihtoehtoisesti seuraavan kuun ensimmäisellä viikolla. Mistä muutetaan: 61-neliöinen kerrostalokaksio (ei hissiä, 2. kerros). Tarvitaan kuljettajan lisäksi vielä yhden apumiehen. Ei omia apumiehiä paikalla. Tavarat pakattu valmiiksi. Mihin muutetaan: Savonlinna, uusi osoite selviää lähipäivinä. Kiitos! Jämijärvi keskusta, kerrostalo. Heikinpohja-Piispanmäki, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savonlinna - Heinola, 35 m² rivitalo yksiö
Meillä on vain 1 kantaja joten 1 kantaja tarvitaan lisää. Pyykinpesukone ja jenkkisänky patjoineen ovat suurimmat. 2 nojatuolia, 2 isoa tv:tä, pieniä laatikostoja, olohuoneen pöytä, vaatesäkkejä, pahvilaatikoita, (myös varastosta). Kellarpelto-Rantakoivikko, rivitalo. Heinola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Savonlinna

Savonlinnassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Savonlinnaan muutto ja kaupunkitietoa

Savonlinna sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa. Kaupunki tunnetaan eritysesti Olavinlinnasta ja siellä järjestettävistä Savonlinnan Oopperajuhlista.

Keskellä ainutlaatuista järviluontoa Savonlinnan seutu tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden asumiseen, töiden tekemiseen, harrastamiseen ja opiskeluun. Unelma omakotitalosta järven rannassa kaupungissa on Savonlinnassa lähes mahdollista toteuttaa. Kaupungissa asumisen ohella lähiseutu tarjoaa mahdollisuuden vapaa-ajan asumiseen kaupungin palvelujen läheisyydessä tai veneilymatkan päässä Saimaan saaristosta. Myös monipuoliset ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet ovat ulottuvilla vuoden ympäri.

Muita suosittuja paikkakuntia: Joensuu, Varkaus, Mikkeli, Kontiolahti ja Liperi

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Savonlinna »