Muuttopalvelu Savonlinna


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Anna meidän auttaa kun etsit muuttopalvelua muuttaaksesi Savonlinnaan tai Savonlinnasta. Muuttomaailma.fi auttaa sinua löytämään sopivimmat muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat ja valitsemaan sopivimman. Tarjouspyynnön jättäminen on helppoa yksinkertaisen lomakkeen ansiosta. Lähetämme sen muuttoapua tarjoaville firmoille jotka suorittavat muutot alueella. Hinta ei kuitenkaan kannata olla tärkein kriteeri muuttopalvelua valitessa vaan kannattaa myös kiinnittää huomiota palvelun sisältöön ja muuttofirman kokemukseen.

Kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit helposti vertailla eri muuttopalveluiden sisällöt ja hinnat.

Kilpailuta muuttopalvelu Savonlinna »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Savonlinnan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Savonlinnasta Raumalle

Lähtöpäässä saadaan useita muuttomiehiä talkooavuksi, määränpäässä meitä on paikalla vain kaksi henkilöä, joiden kanssa muuttoauton kuljettajan pitäisi pärjätä. Sähköpiano ja pyykinpesukone ovat painavimmat. Myyn ennen muuttoa mm. sohvakaluston, parvekekaluston ja työpöydän, joten huonekaluja jää muutettavaksi ehkä tavanomaisen yksiön verran. Muuttolaatikot olisivat hyödyksi, mutta voin pakata pahvilaatikoihinkin, jos se säästää tuntuvasti kustannuksissa. Varastoja ei ole, vaan kaikki omaisuus on asunnossa. Voimme ajaa henkilöautolla muuttoauton perässä ja pakata siihen pientavaraa. Muuttoauton saa lähtöpäässä muutaman metrin päähän ulko-ovesta, määränpäässä oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma muuttoon löytyi alle 24 tunnin päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttoa suorittava muuttofirma löytyi Vantaalta. Muuttomatka oli noin 400 kilometriä ja tarjous tehtiin urakkahintaisena. Muuttajan toiveiden mukaisesti muuttoon saapui yksi muuttomies, joka osallistui myös tavaroiden kantamiseen. Muuttoautona käytettiin 14 kuution pakettiautoa ja mukana oli myös 15 kuution peräkärry. Muuton hintaan sisältyi myös vakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Savonlinnasta Jyväskylään

Väljästi sisustettu asunto. Painavin yksittäinen esine on pesukone (5 kg:n täyttö, 40 x 60 x 90). Senkki painaa n. 40 kg tyhjänä. Pisin huonekalu on runkopatjasänky (90 x 200). Pöydässäkin on irrotettavat jalat. Ei sohvaa eikä pianoa mutta yksi nojatuoli ja kosketinsoitin, joka ei saa särkyä. TV-tasossa on pyörät, joskin huonot. Muuttolaatikoita tarvitaan enintään parikymmentä, tekstiilejä voi laittaa tarvittaessa myös muovipusseihin, jos se sopii. Todennäköisesti ainakin yksi oma kantaja Savonlinnan päässä, Jyväskylässä ei näillä näkymin ketään. Muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen. Henkilöauton käyttömahdollisuudesta ei ole vielä tietoa. Toissijaisesti saa ehdottaa muitakin päivämääriä. Kyselkää tarvittaessa lisää.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Paikallinen Savonlinnalainen muuttofirma oli valittu tätä muuttoa varten. Muuttofirma oli laskenut arvion muuton kestosta ja antanut siitä hinnan, mutta jos arvio ylittyisi alkaisi tuntihinta raksuttamaan eteenpäin. Muuttofirma katsoi parhaaksi että muutossa käytetään pientä kuorma-autoa (24m3). Muuton hintaan sisältyi myös tieliikennevakuutukset ja ammattitaitoinen kuljettaja, joka toimi kantoapuna ja vastasi auton lastauksesta. Mukana oli myös tarvittavat apuvälineet kuten nokkakärryt, rulla-alustat, suojausmateriaalit jne. Muuttofirma toimitti muuttoon myös muuttolaatikot muuttajalle.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Muutto Hyvinkäältä Savonlinnaan

Liittyvä paikkakunta: Hyvinkää

Muuttolaatikot, muuttomiehet, yksi kaappi pitäisi pudottaa vielä toiseen osoitteeseen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta suureen 178 neliön muuttoon.

Muuttofirman valinta
Asiakas sai muuttoonsa ison kuorma-auton (48m3), ammattitaitoisen kuljettajan joka auttoi kantamisessa, yhden muuttomiehen kantoavuksi, muuttolaatikoita ja apuvälineitä (mm. nokkakärryt, suojausmateriaalit). Yrityksen tie- ja tavaraliikenneluvat ovat kunnossa. Jos haluaa muuton sujuvan mutkitta, kannattaa valita itselleen ammattilaiset tekemään muuttoa ja ottaa itse rennommin. Mukavamman muuton voit saada itsellesi jättämällä yhden tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla ja useammat muuttofirmat voivat olla sinuun yhteydessä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaksi niiiiin mukavaa nuorta miestä. Olemme kaikki tyytyväisiä muuttopalveluun."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Olivat lukeneet tarjouspyyntöni ajatuksella ja tekivät tarjouksen juuri minulle sopivana. Itse muutto ja laatikoiden toimituskin olivat juuri sitä mistä oli sovittu. Lisäksi oli mukava ja kohtelias henkilökunta.

Muutto Espoo - Espoo

En uskonut että muutto olisi sujunut näin vaivattomasti, reippaita kantajia, kiitos!

Muutto Kokkola - Tampere

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Savonlinnaan muutto ja kaupunkitietoa

Savonlinna sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa. Kaupunki tunnetaan eritysesti Olavinlinnasta ja siellä järjestettävistä Savonlinnan Oopperajuhlista.

Keskellä ainutlaatuista järviluontoa Savonlinnan seutu tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden asumiseen, töiden tekemiseen, harrastamiseen ja opiskeluun. Unelma omakotitalosta järven rannassa kaupungissa on Savonlinnassa lähes mahdollista toteuttaa. Kaupungissa asumisen ohella lähiseutu tarjoaa mahdollisuuden vapaa-ajan asumiseen kaupungin palvelujen läheisyydessä tai veneilymatkan päässä Saimaan saaristosta. Myös monipuoliset ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet ovat ulottuvilla vuoden ympäri.

Muita suosittuja paikkakuntia: Joensuu, Varkaus, Mikkeli, Kontiolahti ja Liperi

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!