Muuttopalvelu Varkaus


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Tarvitsetko muuttoapua muutossa Varkauteen tai Varkaudesta? Haluaisitko selvittää eri muuttopalveluiden hinnat? Muuttomaailma.fi välittää tarjouspyyntösi ilmaiseksi alueella muuttoapua tarjoaville muuttopalveluille. Muutot ovat aina vähän erilaisia joten kannattaa kysyä tarjousta ja selvittää oman muuton hinta useammalta muuttofirmalta.

Kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja tekevät tarjouksia. Voit lopuksi vapaasti valita sopivimman.

Kilpailuta muuttopalvelu Varkaus »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Varkaudessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Varkaudessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Varkaus muuttoja ja kokemuksia

Muutto Helsingistä Varkauteen

Ei kantajia omasta takaa. Tarvitaan kuljettaja sekä kantomiehet. Muutto sisältää erittäin vähän huonekaluja. Joista isoin parisänky kahtena erillisenä runkona, keittiön pyötä tuoleineeen sekä neljä 80x50x70 hyllykköä. Pesukone. TauluTV. Muuttolaatikot pahvisia 58x60x38 yht n 35, matkalaukkuja 6 kpl. Mattoja 10kpl. Varastotilasta pieni määrä tavaraa (kukkalaatikoita, vanha tv) Auton saa ajettua perillä oven eteen, lähtöosoitteessa kuorma-auton saa n. 30m päähän, isomman pakun oven eteen.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttofirma valittiin kaksi päivää tarjouspyynnön jättämisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi sopivan muuttofirman muuttoon Helsingistä. Muuttomatka oli noin 300 kilometriä ja siksi muutto tehtiin urakkahintaisena. Muutossa käytettiin muuttoautona isoa 17 kuution pakettiautoa jonka kyydissä tuli kaksi muuttomiestä auttamaan muuttotavaroiden kantamisessa. Muuton hintaan sisältyi myös nokkakärryt, suojat muuttotavaroille, vakuutukset, liikennelupa ja repullinen hyvää muuttofiilistä. Muuttoon valittu muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista Muuttomaailman muuttajilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin hyvin onnistunut muutto, Kaverit oli paikalla aikataulun mukaan lähtöpisteessä ja myöskin perillä (muuttomatka n. 300km). Ripeää, reipasta ja rehtiä toimintaa. Suosittelen!"

Muutto Varkaudesta Tuusulaan

Liittyvä paikkakunta: Tuusula

Omasta takaa on kaksi kantajaa, yksi voisi olla lisänä. Isommat tavarat: pesukone, parisänky, kerrossänky (65x155)+ muut lastenhuoneen kalusteet, sohva, kirjahyllyt ja tv-tasot lasiovilla, keittön pöytä (95x180)+6 tuolia, vanha lattiaradio/levysoitin. Muutetaan omakotitalosta rivitaloon.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen urakkahinnoittelulla suunnitellun muuton Varkaudesta Tuusulaan. Muuttoon sisältyi iso muuttoauto, kuski joka auttoi tavaroiden lastaamisessa, luvat, pätevyydet ja alv. Muuttomaailma helpottaa sinua monin tavoin, kun suunnittelet muuttoa. Yhdellä tarjouspyynnöllä voit saada monta tarjousta ja valita itsellesi sopivimman, eikä siinä vielä kaikki! Pääset lukemaan Muuttomaailman sensuroimattomat arvostelut tarjouksen jättäneestä muuttofirmasta, mikä helpottaa varmasti päätöksen tekemisessä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erinomaisesti sujui, suosittelen! Kaikki meni sovitusti, joustavasti ja ammattitaitoisesti."

Muutto Lampikankaalta Varkauteen

Normaalit sohva, nojatuoli, sänky, ruokapöytä+tuolit, lipasto, kirjahylly, 2 polkupyörää, pyykinpesukone jne. Muutamia muuttolaatikoita valmiiksi pakattuina. Tarvitaan auto ja kuljettajan lisäksi apumies kantoavuksi. Me pakkaamme ja puramme ja muuttofirma huolehtii kannot. Molemmissa kohteissa pääsee oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai nopeasti 2 tarjousta muuttoon. Tarjouksia ei tarvittu enempää, sillä toinen muuttofirmoista tuli valituksi hyvin nopeasti tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin paikallinen muuttofirma suorittamaan muuttoa Lampikankaalta Varkauteen. Muuttofirman kuljetusluvat kunnossa. Kannattaa valita muuttoon ammattimainen muuttofirma, koska näin muutto onnistuu todennäköisemmin hyvin näppärästi ja luotettavasti ilman tavaroiden rikkoontumisia.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kiitos!

Muutto Joensuu - Varkaus

Kaikki meni sovitusti ja ripeästi.

Muutto Helsinki - Varkaus

Erinomaisesti sujui, suosittelen! Kaikki meni sovitusti, joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Varkaus - Tuusula

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Varkaudessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rantasalmi - Varkaus, 78 m² rivitalo kolmio
Kaksii sohvaa 3ja2istuttavat.2lasivitriinii .1 kirjahylly 3nojatuolia.metri120 CM jenkkisänky. Pakastin pyykinpesukone. Piironki. Kuuden istuttava keittiönpöytä have 6 tuolia. Pihakaluste settin. Muuttol laatikoita noin 20 kpl. Sekä pienempiä tavaroita. Voi olla 2pyörää. Martina have täkkejä sekä vaate pusseja. Auton saa ajettua oven eteen. On varasto sijaitsee lähellä. Kantajia omastatakaa 3-4. Kuljettaja sekä kantaja. Ajankohta on alustava. Rantasalmi keskusta, rivitalo. Käpykangas, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Varkaus - Haapajärvi, 10 m² yksiö
Hei, Olen siirtämässä Varkaudessa olevasta varastosta huonekaluja: sohva, 2 nojatuolia, 1 pyöreä pöytä, 4 tuolia, vuodesohva ja runkopatjasänky, makuuhuoneen pieni peilipöytä, lipasto ja kiikkutuoli kerrostalohuoneistooni Haapajärvelle. Kantajia Varkauden päässä on lisäkseni 2 miestä omasta takaa. Haapajärvellä 2 tai 3 miestä. Luultavasti nämä huonekalut eivät tarvitse erityisempää käärepaperia. Onko teillä tarjolla sellaista, muovia yms. Jos on, mitä maksaisi. Voihan toisaalta olla hyvä suojata puiset tuolit muovilla, samoin lipasto ja makuuhuoneen peilipöytä. Varkaus keskusta, rivitalo. Haapajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Varkaus - Siikalatva, 70 m² kerrostalo kolmio
Tarvitaan kuski ja apumies. Muuttopäiväksi käy välillä 26.-28. joku päivä. Omasta takaa molemmissa suunnissa minun lisäksi ainakin kaksi kantajaa. Tavarat on valmiiksi pakattuna pahvilaatikoihin, matkalaukkuihin, vaatteita jätesäkeissä ja riittää, että saadaan siirrettyä uuteen osoitteeseen. Kannamme laatikoita aamulla ennakkoon odottamaan alaovelle. Varkaudessa on 3 x9 porrasta pihan puolen oven kautta. Siikalatvan osoitteessa autoa ei saa ihan ulko-ovelle, matalat portaat ja ehkä oli luiskakin. Talossa pieni hissi. Painavin tavara on 40 cm leveä pyykkikone, lisäksi auton talvirenkaat ja polkupyörä. Puinen kaappi ( 105 x38 cm, k. 130 ) ja puinen rulokaappi (40x98cm, k. 130 cm) . Näistä hyllyt on erillään. Pisimmät osat on 2,5 m pituiset Lundian kirjahyllyn päätytikkaat, lev 30 cm, kevyitä ja kiristemuovilla nipussa. Hyllylevyjä 25 kpl. Ei tule mitään sänkyä, vain osiin purettuna levitettävä metallirunkosohva ja yht 4 patjaa. Keinutuoli, ruokapöytä ja 6 kpl tuoleja, 3 nojatuolia, puinen kirjoituspöytä (125x60cm), pari pikku laatikostoa. Kirjoja on varmaan keskivertoa enemmän, mutta pakkaan ne painon huomioiden muun kanssa laatikoiden pohjalle. Tietokone, tv, printteri ym todennäköisesti kulkee omassa autossa. Kaikki tavara on lähtiessä asunnossa/ tai jo ovella, ei vintissä tms. Kommila, kerrostalo. Siikalatva keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Varkaus - Joroinen, 43 m² kerrostalo kaksio
Muutetaan 2 asunnosta jotka 100m sisällä omakotitaloon eli tavaroita yhteensä 80 neliön asunnon sisustukseen. Saisi olla muuttomiehiä, toinen asunto 2krs toinen 3krs mistä tavaroita, eikä hissejä. Isompia tavaroita sohva, tvtaso ja senkki. Autolla pääsee ovien eteen. Varkaus keskusta, kerrostalo. Joroinen keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Varkaus

Varkaudessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Varkauteen muutto ja kaupunkitietoa

Varkaus sijaitsee Pohjois-Savon maakunnan eteläosassa. Kaupunki on tunnettu teollisuudestaan. Siellä sijaitsee mm. Stora Enson Varkauden tehtaat ja myös Foster Wheeler ja Andritz.

Asumiseen Varkauden kaupungilla on tarjota yli 90 luovutettavissa olevaa omakotitonttia palvelujen ja vehreiden maisemien äärellä.

Varkauden merkittävimpiä nähtävyyksiä on historiallinen ja kaunis Taipaleen kanavan alue. 1800-luvulta peräisin oleva vanha kanava sekä moderni, yksi Suomen tärkeimmistä kanavista ovat siellä nähtävissä.

Muita suosittuja paikkakuntia: Mikkeli, Savonlinna, Joensuu, Kontiolahti ja Pieksämäki

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Varkaus »