Muuttopalvelu Ruovesi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ruovesissa, paikkakunnalle Ruovesi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Ruovesissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Ruovesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ruovesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ruovesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aikataulu pysyi erinomaisesti. Kaikki tavarat ehjiä, lasit, taulut, ei naarmuja huonekaluissa. Edullinen, ripeä, luotettava, asiallinen. Muuttotilanteessa varmisteli, kyseli etukäteen, jos oli siihen tarvetta, ei sooloiltu. Voin ilomielin suositella.

Muutto Espoo - Espoo

Kunnon isä&poika firma, kaikki ajallaan, kohteliaasti, neuvoen ja viimeisen päälle ripeästi, heiltä oli myös laatikot. En olisi ikinä uskonut, että 2,5h riittää.

Muutto Tampere - Nokia

Reipas kaveri, joka teki rivakasti hommia ja osallistui lastaukseen ja purkuun kuin olisi omia tavaroita ollut. Vahva suositus👍

Muutto Vaasa - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ruovesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ruovesi - Tampere, 48 m² rivitalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa. Muuttolaatikoita tarvitaan, pakkaaminen ja purkaminen onnistuu omasta takaa. Isoimmat tavarat sänky, pesukone, polkupyörä, autonrenkaat, sohva, ruokailuryhmä, muut ovat laatikko tavaraa. Molemmissa päissä saa auton oven eteen. Ruovesi Keskus-Nenonen, rivitalo. Vuores, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ruovesi - Raiskio, 62 m² kerrostalo kolmio
Tavarat on pakattu valmiiksi, eli kantaa vaan autoon ja autosta uuteen kotiin. Kantajia omasta takaa 2 lähtö osoitteessa ja 1 päätepisteessä. Isoin tavara on kirjahylly ja sekin purettu niin pieneksi kun pystyy. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Jotkut pakatut laatikot ovat painavia. Ruovesi Keskus-Nenonen, kerrostalo. Raiskio, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Ruovesi, 56 m² kerrostalo kaksio
Kodin tavaroiden ja huonekalujen muutto. Paakkaan ja puran tavarat itse, ainoastaan kantamiseen ja kuljetukseen tarvitsen avun. 1 kantaja omasta takaa. Takahuhti, kerrostalo. Ruovesi Keskus-Nenonen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ruovesi - Ruovesi, 71 m² kerrostalo kolmio
Kotimuutto. Kuljettaja + 2 kantomiestä. Kirjakaappi pitäisi purkaa ja koota. 20 muovista muuttolaatikkoa jotka täytetään ja tyhjennetään muuton yhteydessä. Pakkauskelmua ja lattian suojaukseen tarvittavaa materiaalia. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Ruovesi Keskus-Nenonen, kerrostalo. Ruovesi Keskus-Nenonen, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ruovesi

Ruovesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ruovesi »