Muuttopalvelu Ruovesi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ruovesissa, paikkakunnalle Ruovesi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Ruovesissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Ruovesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ruovesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ruovesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Tulivat ajoissa, olivat iloisia, kohteliaita ja ystävällisiä sekä hoitivat homman reippaasti ja sovitusti. Huippua!

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Loistavaa palvelua, suosittelen. Samuel on asiansa osaava ja miellyttävä mies. ❤ Suuret kiitokset hänelle ja apupojalle.

Muutto Huittinen - Lappeenranta

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ruovesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pirkanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ruovesi - Raiskio, 62 m² kerrostalo kolmio
Tavarat on pakattu valmiiksi, eli kantaa vaan autoon ja autosta uuteen kotiin. Kantajia omasta takaa 2 lähtö osoitteessa ja 1 päätepisteessä. Isoin tavara on kirjahylly ja sekin purettu niin pieneksi kun pystyy. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Jotkut pakatut laatikot ovat painavia. Ruovesi Keskus-Nenonen, kerrostalo. Raiskio, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Ruovesi, 56 m² kerrostalo kaksio
Kodin tavaroiden ja huonekalujen muutto. Paakkaan ja puran tavarat itse, ainoastaan kantamiseen ja kuljetukseen tarvitsen avun. 1 kantaja omasta takaa. Takahuhti, kerrostalo. Ruovesi Keskus-Nenonen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ruovesi - Ruovesi, 71 m² kerrostalo kolmio
Kotimuutto. Kuljettaja + 2 kantomiestä. Kirjakaappi pitäisi purkaa ja koota. 20 muovista muuttolaatikkoa jotka täytetään ja tyhjennetään muuton yhteydessä. Pakkauskelmua ja lattian suojaukseen tarvittavaa materiaalia. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Ruovesi Keskus-Nenonen, kerrostalo. Ruovesi Keskus-Nenonen, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ruovesi - Vantaa, 60 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kantomiehiä, varmaan kaksi? Etenkin lähtöpaikassa, perillä kantoapua enemmän saatavissa. En tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita enkä apua pakkaamiseen. Pesukone, tiskikone, sänky 120cm, kulmasohva jonka saa kahteen osaan, ne suurimmat tavarat. Lisäksi muutama lipasto, tv-taso, laatikoita ja jätesäkkejä. Ruovesi Keskus-Nenonen, kerrostalo. Hakunila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ruovesi

Ruovesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ruovesi »