Muuttopalvelu Rusko


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ruskossa, paikkakunnalle Rusko tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Ruskossa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Rusko »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ruskossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ruskossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui niin kuin oli sovittu. Pitkä matkaakin sujui mukavasti Tavarat suit sait paikasta toiseen

Muutto Helsinki - Savonlinna

Muutimme Vantaalta Espooseen. Muuttomiehet olivat paikalla hyvissä ajoin, otteet olivat ripeät ja vakuuttavat ja asenne oli kohdillaan. Etukäteen annettu aika-arvio piti hyvin paikkansa ja koko muutto sujui erittäin mallikkaasti. Suosittelen ehdottomasti firmaa muillekin!

Muutto Vantaa - Espoo

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ruskossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Varsinais-Suomi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Rusko, 48 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on omasta takaa vain 2, joten voisimme tarvita kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Muuttolaatikoita ja muita tarvikkeita on omasta takaa, emmekä myöskään tarvitse laatikoiden pakkaus- tai purkausapua. Ei kodinkoneita tai erityisen isoja tavaroita, pelkästään huonekaluja ja muuttolaatikoita. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Kerrostaloasunnolla on lisäksi häkkikomero taloyhtiön kellarissa. Metsälä-Etelä-Oulunkylä, kerrostalo. Rusko, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Rusko, 90 m²
Isot huonekalut sohva, sängyt, hyllyt, pesukone, pöydät. Huoneisto on 4 h + keittiö mutta vain 3 huonetta on kalustettu + keittiö. Muuttolaatikoita on tarvis myös ja itse pakkaan laatikot joten teidän ei muuta tarvitse kuin noukkia laatikot muutettavasta kohteesta toivon tarjouspyynnön sisältävän kaikki joten itse vain katselen ja otan tavaraa vastaan muutettavaan osoitteeseen. Muutto tapahtuu jos ja kun talon tarjouspyyntö menee läpi. Pahaniemi, rivitalo. Rusko, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rusko - Turku, 140 m² omakotitalo
Oman perheen muuttajia kantoapuna 2-4 henkeä. Suurimmat ja painavimmat tavarat: yksi piano ja kaksi sohvaa. Kuljettajan lisäksi yksi kantaja tarvitaan (Tai ellei pianoa saa kaksi kannettua niin enemmän, sillä perhe ei pysty siinä auttamaan. Piano on vanhanaikainen korkea ja painava) Vanhimmat ja huonokuntoisimmat kalusteet voivat vielä jäädä omakotitaloon. Muuttolaatikoita tarvitsemme etukäteen ja pakkaamme ne itse sekä puramme myös tavarat. Pyykinpesukone siirretään myös kerrostaloon. Omakotitalossa ei pysty ajamaan oven eteen mutta kuitenkin omaan pihaan. Kerrostalon oven eteen pystyy ajamaan, tosin pitää ehkä tarkistaa auton korkeus koska pihaan ajetaan portin läpi. Tällä hetkellä ajatuksena olisi muutto 10. päivä ja se voidaan myös sopia johonkin muuhun päivään esim. 17. päivä tai joku muu arkipäivä siinä lähettyvillä. Rusko, omakotitalo. Turku keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 57 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Piispanristi - Rusko, 80 m² kerrostalo kolmio
Kyseessä on kotimuutto. Tarvitaan muuttolaatikot ja kantajat, mutta tavarat pakataan ja puretaan itse. Hissi on, mutta se on sen verran pieni, että kaikki huonekalut eivät mahdu siihen: ainakin sohva ja sängyt pitää kantaa rappusia pitkin. Muuttoauton saa ajettua oven eteen kummassakin kohteessa, mutta Ruskon talossa on rappuset ovelle. Piispanristi, kerrostalo. Rusko, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Rusko

Ruskossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Rusko »