Muuttopalvelu Ruokolahti


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ruokolahtissa, paikkakunnalle Ruokolahti tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Ruokolahtissa.

Tutustu myös Ruokolahtissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Ruokolahti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ruokolahtissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ruokolahtissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Oulusta Rovaniemelle sujui oikein mutkattomasti ja hienosti! Suosittelen!

Muutto Oulu - Rovaniemi

Ripeää ja ammattitaitoista palvelua. Hinnoittelu oli selkeä ja hyvä.

Muutto Lieto - Lieto

Tehokkaita miehiä. Kaikki sujui, kuten sovittu. Käytän ko. Muuttofirmaa jatkossakin, jos tarve.

Muutto Espoo - Lappeenranta

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ruokolahtissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Telakanava - Ruokolahti, 96 m² omakotitalo
Pääsee molemmissa osoitteissa oven eteen. Kuskin lisäksi olisi hyvä olla muitakin kantajia. Isoja huonekaluja mm; 3 ja 2 istuttavat sohvat,mäntylaveri, pesukone, 2pakastinta,jenkkisänky,2 purettua sänkyä patjoineen,keittiön pöytä. Telakanava, omakotitalo. Ruokolahti keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ruokolahti - Kerava, 116 m² omakotitalo
Osoite ei ole vielä tiedossa, kaupunki on ja kerrostaloon tai rivitaloon korkeintaan 64 neliöiseen. Omat kantajat ja laatikot on. Ruokolahti keskusta, omakotitalo. Kerava keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ruokolahti - Vaasa, 150 m² omakotitalo
Muutamme osan tavaroista loma - asuntoon. Loput viedään varastoon siksi aikaa, että löydämme kerrostaloasunnon Vaasasta. Meillä on yksi raskas lasinen astiakaappi, jonka kuljetukseen on tarvittu liinoja. Ainakin yksi kantaja kuskin lisäksi tarvitaan. Ei tarvita muuttolaatikoita. Tarvitsemme muuttoavun samoille kamoille ensin varastoon ja myöhemmin (arviolta 2-4 kk sisällä) Vaasaan. Ruokolahti keskusta, omakotitalo. Vaasa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ruokolahti - Lahti, 45 m² kerrostalo kaksio
0 kantajaa omasta takaa. 2 kantajaa varmaan tekisi homman nopeasti. Tavaraa on vain sohva, tv, tv taso, tietokonepöytä ja tietokone + pesukone. Muutamat pahvilaatikot tavaraa ja muutama jätesäkillinen. Tavaroiden kantaminen itse haastavaa ja apua tarvitsen vai lamppujen irroittamiseen ja takasin laittamiseen ja pesukoneen asentamiseen. Oven eteen pitäisi pystyä ajamaan jollei pysty niin maximissaan 5-10m päähän ovesta. Ja loppu siivouksen teko. Ruokolahti keskusta, kerrostalo. Kartano-Paavola, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ruokolahti

Ruokolahtissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ruokolahti »