Muuttopalvelu Ruokolahti


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ruokolahtissa, paikkakunnalle Ruokolahti tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Ruokolahtissa.

Tutustu myös Ruokolahtissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Ruokolahti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ruokolahtissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ruokolahtissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin.

Muutto Vaasa - Vaasa

Tulivat ajallaan. Muuttajat päteviä ja mukavia suomalaisia nuoriamiehiä. Ennakkotiedot oli luettu ja sisäistetty. Arvioitu muuttoaikataulu piti (arvio 3-5h, meni 4h). Itselle ensimmäinen kerta muuttofirman käytölle, ei enää omatoimimuuttoja! Suosittelen.

Muutto Helsinki - Veikkola

Aikataulut pitivät. Tehokas ja ammattimainen toiminta. Erinomainen yhteistyö ja palvelu. Asiallinen ja hyväntuulinen toiminta rauhoitti muuttostressiä.

Muutto Turku - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ruokolahtissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Telakanava - Ruokolahti, 96 m² omakotitalo
Pääsee molemmissa osoitteissa oven eteen. Kuskin lisäksi olisi hyvä olla muitakin kantajia. Isoja huonekaluja mm; 3 ja 2 istuttavat sohvat,mäntylaveri, pesukone, 2pakastinta,jenkkisänky,2 purettua sänkyä patjoineen,keittiön pöytä. Telakanava, omakotitalo. Ruokolahti keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ruokolahti - Kerava, 116 m² omakotitalo
Osoite ei ole vielä tiedossa, kaupunki on ja kerrostaloon tai rivitaloon korkeintaan 64 neliöiseen. Omat kantajat ja laatikot on. Ruokolahti keskusta, omakotitalo. Kerava keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ruokolahti - Vaasa, 150 m² omakotitalo
Muutamme osan tavaroista loma - asuntoon. Loput viedään varastoon siksi aikaa, että löydämme kerrostaloasunnon Vaasasta. Meillä on yksi raskas lasinen astiakaappi, jonka kuljetukseen on tarvittu liinoja. Ainakin yksi kantaja kuskin lisäksi tarvitaan. Ei tarvita muuttolaatikoita. Tarvitsemme muuttoavun samoille kamoille ensin varastoon ja myöhemmin (arviolta 2-4 kk sisällä) Vaasaan. Ruokolahti keskusta, omakotitalo. Vaasa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ruokolahti - Lahti, 45 m² kerrostalo kaksio
0 kantajaa omasta takaa. 2 kantajaa varmaan tekisi homman nopeasti. Tavaraa on vain sohva, tv, tv taso, tietokonepöytä ja tietokone + pesukone. Muutamat pahvilaatikot tavaraa ja muutama jätesäkillinen. Tavaroiden kantaminen itse haastavaa ja apua tarvitsen vai lamppujen irroittamiseen ja takasin laittamiseen ja pesukoneen asentamiseen. Oven eteen pitäisi pystyä ajamaan jollei pysty niin maximissaan 5-10m päähän ovesta. Ja loppu siivouksen teko. Ruokolahti keskusta, kerrostalo. Kartano-Paavola, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ruokolahti

Ruokolahtissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ruokolahti »