Muuttopalvelu Sund


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sunissa, Suniin tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Sunissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Sund »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sunissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sunissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Olivat ajallaan ja tekivät ripeästi hommat, mukavia muuttomiehiä kaiken lisäksi ☺

Muutto Sotkamo - Lempäälä

Tehokkaita miehiä. Kaikki sujui, kuten sovittu. Käytän ko. Muuttofirmaa jatkossakin, jos tarve.

Muutto Espoo - Lappeenranta

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sunissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jyväskylä - Sund, 45 m² kerrostalo kaksio
Kaksi muuttajaa omasta takaa, jotka voivat kantaa kuljettajan lisäksi. Tarvitsen muuttolaatikot, mutta pystyn itse purkamaan ja pakkaamaan. Muutama isompi huonekalu, jotka menevat kantamalla. Oven saa ajettua kerrostaloasunnon oven eteen. Saisinko tarjouspyynnön kahteen asuntoon. Minä sekä poikaystäväni muutamme omista n. 40 neliön asunnoista uuteen 92 neliöiseen asuntoon. Toivon, että tarjouksessa olisi eriteltynä laatioiden hinnat, kantoavun hinta sekä muuton hinta. Keljonkangas, kerrostalo. Sund keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sund - Karjaa, 38 m² kerrostalo yksiö
Tavaroita on seuraavasti tuoli, 1pöytätaso, lipasto saa 4 osaan,televisio, pesukone, laatikoita ja säkeissä vaatetavaroita. Muuttopäivää ei vielä osaa sanoa tarkalleen, uudet huonekalut tilattu sinne, pitäisi tulla ensiviikolla. Muuttolaatikoita olisi hyvä olla. Kantomiehiä ei ole omasta takaa. Sund keskusta, kerrostalo. Karjaa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Sund, 59 m² kerrostalo kaksio
Minulle parhaiten sopivat muuttopäivät ovat 18.-20. tai 24.-26. kuluvaa kuuta. Asun 59 neliöisessä kaksiossa ja muutan 40 neliöiseen kaksioon. Nykyisessä asunnossa on hissi, joskin niin pieni, että 5. kerroksesta joutuu kantamaan joitakin huonekaluja portaita pitkin. Uudessa asunnossa on normihissi, jolla pääsee 3. kerroksen asuntoon. Suurin (painavin) mukana tuleva kaluste on kirjakaappi noin 90 kg kuulemani mukaan. Tarvitsisin muuttolaatikoita 50 kpl (tarkentuen) viikkoa ennen sovittavaa muuttoa ja ne voisi hakea pois Sundista 3-5 päivää muuton jälkeen, miten sovitaan. Jos teillä on tavallista muuttolaatikkoa korkeampia laatikoita, olisi hyvä saada lisäksi pari sellaista (tauluja, yms. pystyyn pakattavaksi). Minulla ei ole muuta muuttoapua käytettävissäni ja olen päivät Sundissa työssä, joten muutto tapahtuisi käytännössä muuttomiesten toimesta. Jos en voi olla itse avaamassa ovia muuttoaikana Lahdessa, sovittaisiin erikseen miten pääsette sisään ja olisin ainakin Sundin asunnolla vastassa. Keski-Lahti, kerrostalo. Sund keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sund - Tampere, 40 m² kerrostalo yksiö
Itse ainakin kantajana, joten mielellään yksi kantomies kuljettajan lisäksi. Muuttolaatikoille ym. ei ole tarvetta. Muutettavissa tavaroissa astioiden ym. lisäksi pyykinpesukone ja divaanisohva, jonka saa kahteen (2) osaan. Muutettavasta asuintalosta saa suht hyvin lähelle ulko-ovea. Tilanteesta muutettavaan asuntoon ei ole, koska ei ole vielä tullut tietoja minulle miten muutto onnistuu siellä. Huomioitavaa on kuitenkin, että kyseessä on uudiskohde ja 28. päivä on ensimmäinen mahdollinen muuttopäivä ja muuttavia asukkaita on varmasti monta. Kaikki muutossa tulevat tavarat löytyvät asunnosta ja viedään Tampereen asuntoon. Hyvä olisi myös, jos pääsisin muuttoauton kyydissä muutettavaan asuntoon. Sund keskusta, kerrostalo. Tesoma, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sund

Sunissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sund »