Muuttopalvelu Suomussalmi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Suomussalmissa, paikkakunnalle Suomussalmi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Suomussalmissa.

Tutustu myös Suomussalmissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Suomussalmi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Suomussalmissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Suomussalmissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Suomussalmissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Juuka - Suomussalmi, 65 m² rivitalo kolmio
Kuljettajan lisäksi ei tarvita kantajia. Omasta takaa kantajina muuttajapariskunta. Tavarat on valmiiksi pakattu laatikoihin. Apua tarvitaan tavaroiden kantamisessa autoon ja kohteessa asuntoon. Purkuapua ei tarvita. Varastossa on yksi sarja auton renkaita, ei muuta merkittävää. Suurimmat huonekalut ovat sohva, pyykkikone, parisänky, keittiön pöytä, pieni toimistopöytä, tv-taso ja nojatuoli. Pienesineitä tavanomainen määrä. Muuttajien omassa autossa kuljetustilaa ei juuri ole, joten tarjottavan kuljetuskapasiteetin tulee riittää tavaroiden yhtäaikaiseen muuttoon. Juuka keskusta, rivitalo. Ämmänsaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Suomussalmi - Järvenpää, 70 m² omakotitalo kolmio
1 kantaja omasta takaa. Tavarat on valmiiksi pakattu muuttolaatikoihin ja vuodevaatepusseihin. Pesutorni on raskain kannettava. Kaksi runkopatjallista parisänkyä ovat suurimmat tavarat. Muuttoauton saa ajettua n. kolmen metrin päähän ovesta muuttopaikasta. Talo on yksikerroksinen Muutossa ei siirretä sohvia, eikä esim. ruokapöytiä tuoleineen. Järvenpään talo on kalustettu, vain runkopatjat siirretään toiseen kerrokseen, muuttolaatikot jätetään 1. kerrokseen (astiat ja vaatteet). Ämmänsaari, omakotitalo. Loutti, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kajaani - Suomussalmi, 32 m² yksiö
Kaikki tavarat muutetaan uuteen osoitteeseen. Omasta takaa ehkä kaksi kantajaa, lisäapu voisi olla tarpeen.. samoin muuttolaatikot. Kirjahylly, koulupöytä, pesukone. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Tulevassa asunnossa verkkokoppi. Apu tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa. Palokangas, rivitalo. Ämmänsaari, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Suomussalmi - Kuopio, 95 m²
Muutan pienempään asuntoon joten olen vähentänyt reilusti isojen tavaroiden määrää. Autolla pääsee suoraan portaiden eteen. Itse olen kantoapuna. Tarvitsen muuttolaatikoita jonkin verran. Mukaan tulee moposkootteri ja 2 polkupyörää. Uusi asunto on 60 m2. Kodinkone on pyypinpesukone. Pari nojatuolia, sänkyjä jne. Ämmänsaari, rivitalo. Pitkälahti, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Suomussalmi

Suomussalmissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Suomussalmi »