Muuttopalvelu Suomussalmi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Suomussalmissa, paikkakunnalle Suomussalmi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Suomussalmissa.

Tutustu myös Suomussalmissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Suomussalmi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Suomussalmissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Suomussalmissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto onnistui hyvin, aikataulut ja sopimukset pitivät. Palvelu ystävällistä. Firma toimitti samalla kaatopaikalle pyynnöstämme vanhoja huonekaluja.

Muutto Kerava - Harjavalta

Muuttomiehet tulivat ajallaan ja muutto kävi erittäin helposti ja vaivattomasti. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Masku - Vaasa

Nopeat ja tehokkaat supermukavat muuttomiehet. Homma sujui paremmin kuin osasi odottaa. Vahva suositus, 6/5. 👌

Muutto Helsinki - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Suomussalmissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Kainuu

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Suomussalmi - Järvenpää, 70 m² omakotitalo kolmio
1 kantaja omasta takaa. Tavarat on valmiiksi pakattu muuttolaatikoihin ja vuodevaatepusseihin. Pesutorni on raskain kannettava. Kaksi runkopatjallista parisänkyä ovat suurimmat tavarat. Muuttoauton saa ajettua n. kolmen metrin päähän ovesta muuttopaikasta. Talo on yksikerroksinen Muutossa ei siirretä sohvia, eikä esim. ruokapöytiä tuoleineen. Järvenpään talo on kalustettu, vain runkopatjat siirretään toiseen kerrokseen, muuttolaatikot jätetään 1. kerrokseen (astiat ja vaatteet). Ämmänsaari, omakotitalo. Loutti, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kajaani - Suomussalmi, 32 m² yksiö
Kaikki tavarat muutetaan uuteen osoitteeseen. Omasta takaa ehkä kaksi kantajaa, lisäapu voisi olla tarpeen.. samoin muuttolaatikot. Kirjahylly, koulupöytä, pesukone. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Tulevassa asunnossa verkkokoppi. Apu tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa. Palokangas, rivitalo. Ämmänsaari, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Suomussalmi - Kuopio, 95 m²
Muutan pienempään asuntoon joten olen vähentänyt reilusti isojen tavaroiden määrää. Autolla pääsee suoraan portaiden eteen. Itse olen kantoapuna. Tarvitsen muuttolaatikoita jonkin verran. Mukaan tulee moposkootteri ja 2 polkupyörää. Uusi asunto on 60 m2. Kodinkone on pyypinpesukone. Pari nojatuolia, sänkyjä jne. Ämmänsaari, rivitalo. Pitkälahti, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Suomussalmi - Tampere, 46 m² kaksio
Muuttoaika ei ole niin päivän päälle ja tarkentuu vielä, 11.-18.5. arkipäivänä kuitenkin. Muutto 46 neliön yksiöstä 53 neliön kaksioon. Suomussalmella ei hissiä, Tampereella pieni hissi, johon isommat huonekalut eivät mahdu. Muuttoauton saa oven eteen kummassakin päässä. Kummassakin päässä tarvitaan kaksi kantajaa. Suomussalmelta lähtiessä olisi hyvä, jos muuttoauton kyytiin mahtuisi kuskin lisäksi ainakin yksi matkustaja, kaksi jos mahdollista. Tavarat pakkaan itse todennäköisesti banaanilaatikoita ja suuria muovipusseja (niihin vaatteet yms.) käyttäen. Isoimmat muutettavat tavarat ovat kahden istuttava sohva (menee kahteen osaan), 120 cm leveä sänky, TV-taso, lipasto, kapea pesukone ja pari korkeaa kirjahyllyä. Lisäksi ruokapöytä (jalat irtoavat), pari pienempää pöytää/laatikostoa, pieni kissan raapimapuu sekä sanotaan vaikka parikymmentä laatikkoa & pussia muuta tavaraa, sekin määrä tarkentuu pakatessa. Ämmänsaari, rivitalo. Tampere keskusta Läntinen, rivitalo.
Asiakas sai 11 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Suomussalmi

Suomussalmissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Suomussalmi »