Muuttopalvelu Sulkava


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sulkavassa, paikkakunnalle Sulkava tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Sulkavassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Sulkava »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sulkavassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sulkavassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä palvelu alusta loppuun. Mukavat muuttotyypit, asiallinen palvelu varauksesta laskutukseen - suosittelen!

Muutto Kotka - Helsinki

Oikein miellyttävät työntekijät. Tekivät kokoajan oikeasti töitä eivätkä hidastelleet. Äärimmäisen kohteliaita olivat myös! Iso suositus!

Muutto Muurame - Tikkakoski

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sulkavassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mikkeli - Sulkava, 72 m² rivitalo kolmio
Asun yksin eli ei kantoapua omasta takaa. Muutan vain 3 huonekalua: osiin menevän sohvan (alakerrassa), moottorisängyn ja ison puukaapin (molemmat yläkerrassa). En tarvitse muuttolaatikoita. Muuttokohteessa tarvitsen kantoapua vanhojen sohvien (alakerrassa) siirtämiseksi peräkärryyni (kaatopaikalle vien). Yläkerrasta pitää siirtää pienehkö kirjahylly varastooni. Sen paikalle viedään puukaappi. Lisäksi yläkerrasta viedään peräkärryyni vanha sänky (kaatopaikalle vien). Sen paikalle kannetaan moottorisänky. Muuttoauton saa ajettua Mikkelissä oven eteen ja Sulkavalla liki ulkoportaita. Mikkeli keskusta, rivitalo. Sulkava keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sulkava - Espoo, 114 m² rivitalo
Muuttoauton saa oven eteen kummassakin päässä. Asunnon lisäksi pieni häkkikomero varastotilaa muutettavana. Muuttolaatikoiden tarve vielä epävarma, ei sisällytetä tarjoukseen nyt. 1-2 kantajaa omasta takaa, kuljettajan lisäksi 1-2 kantomiestä tarvitaan. Sohva on kooltaan suurin muutettava. Sulkava keskusta, rivitalo. Haukilahti, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joensuu - Sulkava, 32 m² kerrostalo yksiö
Kantajia omasta takaa 2 -3 (tuskin tarvekaan näin monelle kun kamaa vähän). Joensuussa vain puoli kerrosta katutasosta, auton saa oven eteen. Tavaraa vähän: 140 cm sänky (runkopatja), sähköpöytä, vuodesohva (divaanillinen), pari pientä hyllykköä, yöpöytä, pieni ruokapöytä, pieni pyykinpesukone, irtotavaraa aika vähän. Polkupyörä mukaan. Nuoren miehen ensiasunnosta muutto hieman isompaan. Laatikoita , pakkaus- ja purkuapua ei tarvita. Varastossa ei mitään. Tavaroiden laittaminen muuttoautoon aamulla klo 8 lähtien, auton pakkaukseen menee noin puolitoista tuntia, ajamme omalla autolla Sulkavalle, siihen särkyvää tavaraa kuten kahvinkeittimet ym. Joensuu Keskus, Pohjoinen, kerrostalo. Sulkava keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sulkava - Hämeenlinna, 80 m² omakotitalo kolmio
Tarjouspyyntöä isovanhempien muuttoon kerrostaloon. Muuttopäivä 8.-12. päivien väliin. Muutettava irtaimisto on talon katutasossa. Muutama rappunen aloituspäässä. Tavarat muutetaan kerrostalon toiseen kerrokseen, hissi löytyy ja on suoraa molempien ovien edessä. Autolla hyvä pääsy molemmissa päissä. Tarkoitus olisi, että muuttoyritys pakkaisi suurimman osan tavaroista. Tavaraa on kohtuudella, ei mikään himohamstraajan koti. Keittiön kaapit, ja pienen lasivitriinin sisältö on herkästi särkyvää. Muuta muutettavaa olisi vaatekaapit, pieni määrä kirjallisuutta ja muuta irtaimistoa. Tavaroihin tarvittaessa mahdollista saada esim. kuvallista tarkennusta mutta todella siis kohtalainen määrä. Muuttolaatikot luonnollisesti yrityksen puolelta. Isompia muutettavia on: 3x nojatuolia, kolmen istuttava sohva, keittiönpöytä tuoleineen, pieni lasivitriini, muutama kevyt hyllykkö/kaapisto/jalkavalaisin, moottoroitu parisänky (kahdessa osassa), pyykinpesukone, tv-tasot, televisio ja sohvapöytä. Lisätietoja annan tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostitse. Sulkava keskusta, omakotitalo. Hämeenlinna keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sulkava

Sulkavassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sulkava »