Muuttopalvelu Tuusniemi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Tuusniemellä, Tuusniemelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Tuusniemellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Tuusniemi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Tuusniemellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Tuusniemellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Molemmat miehet olivat koko ajan ystävällisiä, avuliaita ja hyvällä tuulella. He olivat sekä rauhallisia että tehokkaita. Muutto sujui oletetun ajan puitteissa ja kaikki pysyi ehjänä.

Muutto Helsinki - Sipoo

Voin ehdottomasti suositella, muutto sujui nopeasti ja ammattitaidolla! 👍🏻

Muutto Tampere - Rovaniemi

Tulivat ajallaan. Muuttajat päteviä ja mukavia suomalaisia nuoriamiehiä. Ennakkotiedot oli luettu ja sisäistetty. Arvioitu muuttoaikataulu piti (arvio 3-5h, meni 4h). Itselle ensimmäinen kerta muuttofirman käytölle, ei enää omatoimimuuttoja! Suosittelen.

Muutto Helsinki - Veikkola

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Tuusniemellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tuusniemi - Polvijärvi, 58 m² rivitalo kaksio
160cm jenkkisänky ja iso kirstu ja 140cm runkopatja sänky ja 2 asunnossa on tavaraa. Kerrostalo 2 kerros 160cm sänky, iso kirstu, iso sohva, olohuoneen pöytä, rivarista astianpesukone ja pyykkikone, divaani sohva, nojatuoli, kirjahylly, iso mekanismi nojatuoli... Tuusniemi keskusta, rivitalo. Polvijärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylöjärvi - Tuusniemi, 80 m² omakotitalo kolmio
Isoimmat tavarat vaan! Eli 1 senkki(isoin/painavin mutta miesvoimalla ja nokkakärryllä kulkeutuu tai 2:lla miehellä kantaen ), 1 tv taso, 1kpl Singer ompelukone, 1 varastohylly(kevyt puinen), 1 antiikkisänky (se on puinen päästävedettävä 1hlön sänky)2kpl polkupyöriä, 1 keinutuoli. Tässä olis kaikki tavarat mitä tarvitsisi saada kohdeasuntoon! Pystyn laittaan ulos valmiiksi pyörät, varastohyllyn, keinutuolin Ja saan ne itse sisään muuttokohteeseen! muihin tarvin kanto avun eli lähtöasunnosta ulos autoon ja kohdeasuntoon sisään(senkki,sänky,Singer,tv taso,) Manninmäki-Haavisto, omakotitalo. Tuusniemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 46 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tuusniemi - Helsinki, 57 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa Tarvitaan noin 20 muuttolaatikkoa sekä vähän pakkaustarvikkeita. Isot huonekalut: 400 litran arkkupakastin sisältöineen, parisänky (menee kahteen osaan), kerrossänky pit 200cm, iso lipasto 160x60, kaksi kirjahyllyä lev 80 korkeus 200cm, noin 25 muovilaatikkoa joissa valmiiksi pakattuna tavaraa, neljän hengen tammipöytä tuoleineen(koko puu), kolmen sekä kahden istuttavat sohvat. Muuttoauton saa ajettua molemmissa päissä ulko-oven eteen. Vanha asunto ja kellarivarasto on maantasalla. Uusi asunto on maantasosta seuraavassa kerroksessa ja kellarivarasto -1 kerroksessa maan alla. Tuusniemi keskusta, kerrostalo. Tapanila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tuusniemi - Hammaslahti, 40 m² yksiö
Ei omia kantajia, tarvitaan kuljettaja ja kantomies. Tarvitsen 8 muuttolaatikkoa. Muuttoauton saa ajattua ovien eteen. Tuusniemi keskusta, rivitalo. Hammaslahti, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Tuusniemi

Tuusniemellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tuusniemi »