Muuttopalvelu Ylöjärvi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö muuttofirmaa auttamaan muutossa Ylöjärvelle tai Ylöjärveltä? Muuttomaailma.fi auttaa löytämään sopivimman muuttopalvelun helposti ja ilmaiseksi. Sen sijaan että kysyisit tarjousta muuttofirmoilta yksittäin, voit jättää tarjouspyynnön joka tavoittaa alueella muutot suorittavat firmat kerralla. Kiinnostuneet muuttoapua tarjoavat firmat ottavat suoraan yhteyttä ja sinulla on helppo työ vertailla hinnat ja palveluiden erot.

Riippumatta siitä teetkö päätöksen hinta edellä vai jollain muulla kriteerillä, tavoitat alueen muuttofirmat meidän kautta helpoiten.

Kilpailuta muuttopalvelu Ylöjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ylöjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Ylöjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Ylöjärvi muuttoja ja kokemuksia

Muutto Helsingistä Ylöjärvelle

Muutetaan osa irtaimistosta, pieni osa on viety itse, sängyt, sohvat kierrätykseen. Muuttoon tulevat: pesukone, n 106kg, kuivausrumpu 54kg, pakastinarkku 213 litraa, 2 polkupyörää, 4 kirjahyllyn ylä ja alaosaa , laiteräkki, ruokapöytä ja 4 tuolia , kirjoja n. 10 hyllymetriä, ja alle 2 m3 sekalaista tavaraa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 2 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Helsingistä tekemään muuttoa. Muuttofirma oli arvioinut muuton kestoksi 7 tuntia ja oli laskenut hinnan sen mukaisesti. Muuttofirma ilmoitti myös paljonko muuttokustannukset ovat ylimeneviltä tunneilta, jos muuton kesto olisi ylittänyt arvioidun ajan. Muuttomiehiä muuttoon tuli 2 ja muuttoauton koko oli 20 kuutiota. Muuton hintaan sisältyi myös polttoaineet, alv, vakuutukset ja liikennelupa. Muuttolaatikoita muuttofirma tarjosi vielä erikseen muuttoon. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erinomaisen hyvä muuttofirma, tekivät juurikin niin kuin toivoimmekin. Hintakin oli kohdallaan. Muuttomiehet asiansa osaavia, kohteliaita jne. Ja jos uusi muutto tulee vielä, muuttofirma on jo valittu."

Muutto Tampereelta Ylöjärvelle

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Muutetaan kahden aikuisen ja yhden 1-vuotiaan tavarat. Isoimmat huonekalut (sohva ja parisänky) myydään pois ennen muuttoa, niitä ei siis tarvitse muuttaa. Suurimmat ja painavimmat tavarat ovat keittiön ruokapöytä ja pyykinpesukone. Kaikki muu on pienempää ja kevyempää tavaraa. Lisäksi muutetaan tavarat normaalikokoiseta ulkovarastosta. Laatikot meillä on omasta takaa ja nokkakärryt löytyy myös tarvittaessa. Meillä on yksi kantaja omasta takaa. Tarvitaan siis vähintään auto ja kuski/kantaja.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Tamperelaisen muuttoyrittäjän suorittamaan muuttoa Tampereelta Ylöjärvelle tuntihinnoittelulla. Muuttomaailman kautta voit saada muuttotarjouksia myös niiltä, joiden olemassaolosta et ole vielä edes tiennyt! Yhdellä tarjouspyynnöllä saat itsellesi useamman tarjouksen ja voit niistä valita muuttofirman, joka sinulle parhaiten sopii.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Muutto Ylöjärveltä Tampereelle

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Hei. Tarkoitus olisi ottaa ns. avaimet käteen muutto jossa tarkoitus itse auttaa kohdeasunnossa, mutta ei asunnossa josta muutetaan. Isoimmat tavarat ovat pesukone sekä 2 hengen sohva ja sänky sekä keittiön pöytä joka ei ole painava (1henkilö jaksaa kantaa) muut tavarat ovat pieniä, astioita tv taso yms. Varastoa ei tarvitse muuttaa vaan sen tavarat saan itse vietyä. Tavaraa on vain sen verran että ne luultavasti mahtuvat yhteen kuorma-autolliseen koska vien jotain myös omalla autollani.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen muuton tuntihinnoittelulla. Muuttoautossa oli täydellinen muuttovarustus: perälautanosturi, pehmusteet huonekaluja varten, suojaustarvikkeet, kuorman sidontaliinat, kärryt ja rullalauta. Hyvä varustus auttaa kuorman hyvään pakkaamiseen ja tavarat pysyvät todennäköisemmin ehyenä. Yrityksellä on myös liikenneluvat kunnossa ja työntekijöillä lain edellyttämä ammattipätevyys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet tulivat ajallaan ja muutto kävi erittäin helposti ja vaivattomasti. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Masku - Vaasa

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Suosittelen kyllä kaikille tätä firmaa.

Muutto Kangasala - Upinniemi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ylöjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kökar - Ylöjärvi, 60 m² kerrostalo kaksio
Hei! Kaipaisin yhtä kantajaa muuttamaan irtaimistoa joko lauantaina 23.4 tai maanantaina 26.4, onko näillä päivillä hintaeroa? Kaksi kantajaa on omasta takaa. Isoimmat tavarat ovat: 6-8 terraariota, pesukone, kirjahylly jossa useampi osa, keittiön pöytä + tuolit, 2 työpöytää, nojatuoli. Näiden lisäksi sekalaisia tavaroita sekä pieni varastotila jossa muutamia tavaroita. Apua pakkaamisessa eikä purkamisessa ei tarvita, eikä muuttolaatikoita tai tarvikkeita. Muuttoauton saa ajettua noin 10-20 metrin etäisyydelle ulko-ovista. Kökar keskusta, kerrostalo. Manninmäki-Haavisto, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylöjärvi - Akaa, 80 m² rivitalo kolmio
Osa pienistä tavaroista viedään itse etukäteen, muuttoautolla huonekalut ja pääosa muuttolaatikoista. Auton saa oven eteen (1 iso sänky kannetaan lähtiessä rivitalon alakerrasta takapihan kautta autolle ja kohteessa omakotitalon yläkertaan portaita pitkin). Isoimmat tavarat ovat 1 sänky ja 1 sohva. Pieni ulkovarasto (pääasiassa polkupyörät, auton renkaat ja puutarhanhoito välineet). Tarvitaan kuskin lisäksi toinen kantaja. Mahdollisesti tarvitaan apua kattolamppujen kiinnittämiseen kohteessa (ei välttämätön). Ylöjärvi keskusta, rivitalo. Toijala keskus, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylöjärvi - Tuusniemi, 80 m² omakotitalo kolmio
Isoimmat tavarat vaan! Eli 1 senkki(isoin/painavin mutta miesvoimalla ja nokkakärryllä kulkeutuu tai 2:lla miehellä kantaen ), 1 tv taso, 1kpl Singer ompelukone, 1 varastohylly(kevyt puinen), 1 antiikkisänky (se on puinen päästävedettävä 1hlön sänky)2kpl polkupyöriä, 1 keinutuoli. Tässä olis kaikki tavarat mitä tarvitsisi saada kohdeasuntoon! Pystyn laittaan ulos valmiiksi pyörät, varastohyllyn, keinutuolin Ja saan ne itse sisään muuttokohteeseen! muihin tarvin kanto avun eli lähtöasunnosta ulos autoon ja kohdeasuntoon sisään(senkki,sänky,Singer,tv taso,) Manninmäki-Haavisto, omakotitalo. Tuusniemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 46 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäjoki - Ylöjärvi, 77 m² kerrostalo kolmio
Omien kantajien määrästä ei ole vielä tarkkaa tietoa. Tarvitsisin tarjouksen todennäköisesti kuljettajan lisäksi 1-2 kantomiehestä. Tavarat saadaan kyllä pakattua ja purettua itse. Pahvilaatikoita on jonkin verran omasta takaa, mutta ainakin sohvaa ja runkopatjoja suojaamaan olisi ehkä hyvä olla jotain pakkausmuovia yms. Mahdollisesti tarvetta myös muuttolaatikoille. Kaikki tavarat pitäisi mahtua hissiin. Tiskikone, pesukone, arkkupakastin, vuodesohva ja sängyt ovat suurimmat kalusteet. Sängyistäkin kaikki ovat "yhden" hengen sänkyjä eli parisänkykin muodostuu kahdesta runkopatjasta. Asunnon lisäksi on häkkivarasto sekä ulkoiluvälivarastossa pyöriä yms pihavälineitä. Auton saa ajettua oven viereen. Ja kaikkien tavaroiden pitäisi mahtua hissiin. Uudessa asunnossa makuuhuoneet ja suihkutilat/pyykipesutilat yläkerrassa. Pyhäjoki keskusta, kerrostalo. Manninmäki-Haavisto, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ylöjärvi

Ylöjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ylöjärvelle muutto ja kaupunkitietoa

Ylöjärvi sijaitsee Tampereen kaupunkiseudulla, Pirkanmaalla. Kaupungin merkittävimmät elinkeinot ovat teollisuus, terveys- ja sosiaalipalvelut, tukku- ja vähittäiskauppa sekä rakentaminen. Kaupungin väkiluku on kasvanut Tampereen imussa melko voimakkaasti viime vuosina ja väestö on suhteellisen nuorta.

Ylöjärven kaupunkistrategian mukaan se haluaa olla hyvässä kunnossa. Tämä sisältää monta asiaa, kuten asukkaiden hyvän ja toimivan arjen, alueen elinvoimaisuuden sekä toimivan kuntaorganisaation hyvinvointipalvelujen tuottajana.

Muita suosittuja paikkakuntia: Nokia, Tampere, Lempäälä ja Hämeenkyrö

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ylöjärvi »