Muuttopalvelu Ylöjärvi


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Ylöjärvi

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö muuttofirmaa auttamaan muutossa Ylöjärvelle tai Ylöjärveltä? Muuttomaailma.fi auttaa löytämään sopivimman muuttopalvelun helposti ja ilmaiseksi. Sen sijaan että kysyisit tarjousta muuttofirmoilta yksittäin, voit jättää tarjouspyynnön joka tavoittaa alueella muutot suorittavat firmat kerralla. Kiinnostuneet muuttoapua tarjoavat firmat ottavat suoraan yhteyttä ja sinulla on helppo työ vertailla hinnat ja palveluiden erot.

Riippumatta siitä teetkö päätöksen hinta edellä vai jollain muulla kriteerillä, tavoitat alueen muuttofirmat meidän kautta helpoiten.

Kilpailuta muuttopalvelu Ylöjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Ylöjärven muuttoja ja kokemuksia

Muutto Helsingistä Ylöjärvelle

Muutetaan osa irtaimistosta, pieni osa on viety itse, sängyt, sohvat kierrätykseen. Muuttoon tulevat: pesukone, n 106kg, kuivausrumpu 54kg, pakastinarkku 213 litraa, 2 polkupyörää, 4 kirjahyllyn ylä ja alaosaa , laiteräkki, ruokapöytä ja 4 tuolia , kirjoja n. 10 hyllymetriä, ja alle 2 m3 sekalaista tavaraa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 2 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Helsingistä tekemään muuttoa. Muuttofirma oli arvioinut muuton kestoksi 7 tuntia ja oli laskenut hinnan sen mukaisesti. Muuttofirma ilmoitti myös paljonko muuttokustannukset ovat ylimeneviltä tunneilta, jos muuton kesto olisi ylittänyt arvioidun ajan. Muuttomiehiä muuttoon tuli 2 ja muuttoauton koko oli 20 kuutiota. Muuton hintaan sisältyi myös polttoaineet, alv, vakuutukset ja liikennelupa. Muuttolaatikoita muuttofirma tarjosi vielä erikseen muuttoon. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erinomaisen hyvä muuttofirma, tekivät juurikin niin kuin toivoimmekin. Hintakin oli kohdallaan. Muuttomiehet asiansa osaavia, kohteliaita jne. Ja jos uusi muutto tulee vielä, muuttofirma on jo valittu."

Muutto Tampereelta Ylöjärvelle

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Muutetaan kahden aikuisen ja yhden 1-vuotiaan tavarat. Isoimmat huonekalut (sohva ja parisänky) myydään pois ennen muuttoa, niitä ei siis tarvitse muuttaa. Suurimmat ja painavimmat tavarat ovat keittiön ruokapöytä ja pyykinpesukone. Kaikki muu on pienempää ja kevyempää tavaraa. Lisäksi muutetaan tavarat normaalikokoiseta ulkovarastosta. Laatikot meillä on omasta takaa ja nokkakärryt löytyy myös tarvittaessa. Meillä on yksi kantaja omasta takaa. Tarvitaan siis vähintään auto ja kuski/kantaja.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Tamperelaisen muuttoyrittäjän suorittamaan muuttoa Tampereelta Ylöjärvelle tuntihinnoittelulla. Muuttomaailman kautta voit saada muuttotarjouksia myös niiltä, joiden olemassaolosta et ole vielä edes tiennyt! Yhdellä tarjouspyynnöllä saat itsellesi useamman tarjouksen ja voit niistä valita muuttofirman, joka sinulle parhaiten sopii.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Muutto Ylöjärveltä Tampereelle

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Hei. Tarkoitus olisi ottaa ns. avaimet käteen muutto jossa tarkoitus itse auttaa kohdeasunnossa, mutta ei asunnossa josta muutetaan. Isoimmat tavarat ovat pesukone sekä 2 hengen sohva ja sänky sekä keittiön pöytä joka ei ole painava (1henkilö jaksaa kantaa) muut tavarat ovat pieniä, astioita tv taso yms. Varastoa ei tarvitse muuttaa vaan sen tavarat saan itse vietyä. Tavaraa on vain sen verran että ne luultavasti mahtuvat yhteen kuorma-autolliseen koska vien jotain myös omalla autollani.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen muuton tuntihinnoittelulla. Muuttoautossa oli täydellinen muuttovarustus: perälautanosturi, pehmusteet huonekaluja varten, suojaustarvikkeet, kuorman sidontaliinat, kärryt ja rullalauta. Hyvä varustus auttaa kuorman hyvään pakkaamiseen ja tavarat pysyvät todennäköisemmin ehyenä. Yrityksellä on myös liikenneluvat kunnossa ja työntekijöillä lain edellyttämä ammattipätevyys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopeat ja tehokkaat supermukavat muuttomiehet. Homma sujui paremmin kuin osasi odottaa. Vahva suositus, 6/5. 👌

Muutto Helsinki - Espoo, 2.10.2018

Muutto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Kauniainen - Pikkala

Ei jäänyt muuttofirman toiminnasta mitään valittamista. Muutto sujui molemmissa päädyissä ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Muutto Espoo - Kolari

Ylöjärvelle muutto ja kaupunkitietoa

Ylöjärvi sijaitsee Tampereen kaupunkiseudulla, Pirkanmaalla. Kaupungin merkittävimmät elinkeinot ovat teollisuus, terveys- ja sosiaalipalvelut, tukku- ja vähittäiskauppa sekä rakentaminen. Kaupungin väkiluku on kasvanut Tampereen imussa melko voimakkaasti viime vuosina ja väestö on suhteellisen nuorta.

Ylöjärven kaupunkistrategian mukaan se haluaa olla hyvässä kunnossa. Tämä sisältää monta asiaa, kuten asukkaiden hyvän ja toimivan arjen, alueen elinvoimaisuuden sekä toimivan kuntaorganisaation hyvinvointipalvelujen tuottajana.

Muita suosittuja paikkakuntia: Nokia, Tampere, Lempäälä ja Hämeenkyrö

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!