Muuttopalvelu Polvijärvi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Polvijärvellä, Polvijärvelle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Polvijärvellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Polvijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Polvijärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Polvijärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttoauto saapui täsmälleen sovittuna aikana. Tehokasta toimintaa ja kohteliaat muuttomiehet, kohtelivat tavaroita hellävaraisesti. Olen tyytyväinen.

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Erinomainen tiimityöskentely, suunnittelu ja toteutus.😊 Oli suuri ilo meidän puolella työskennellä näiden ammattilaisten kanssa😊

Muutto Oulu - Vaasa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Polvijärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Karjala

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tuusniemi - Polvijärvi, 58 m² rivitalo kaksio
160cm jenkkisänky ja iso kirstu ja 140cm runkopatja sänky ja 2 asunnossa on tavaraa. Kerrostalo 2 kerros 160cm sänky, iso kirstu, iso sohva, olohuoneen pöytä, rivarista astianpesukone ja pyykkikone, divaani sohva, nojatuoli, kirjahylly, iso mekanismi nojatuoli... Tuusniemi keskusta, rivitalo. Polvijärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Polvijärvi - Joensuu, 75 m² kerrostalo kolmio
Kantajia omasta takaa ei ole, joten kantomiehiä tarvitaan. Muuttolaatikoita tarvitaan. Isoina huonekaluina ovat mm. sohva, sängyt, kaapistoja/hyllyköitä ja kodinkoneissa pesukone. Muuttoauton saa ajettua oven eteen ja muutokohde on kaksikerroksinen rivitalo. Polvijärvi keskusta, kerrostalo. Rantakylä-Latola, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joensuu - Polvijärvi, 27 m² yksiö
Ikean sänky purettuna, 120cm patja, useita kevyitä tuoleja, rottinkihylly, mitätön tv-taso. Palasteltu tietokonepöytä. Jätesäkkejä, peruskeittiövälineitä micro jne. Pesukone on hankalasti kylppärissä, koska se pitää nostaa wc-istuimen yli. Kone ei ole leveä. Lähtö paikassa rakennetaan hissiä, ja portaista mahtuu juuri sen pesukoneen ja kippikärrin kanssa. Itse olen kantamassa ja ehkä joku muukin voi tulla apuun. Pesukonetta en yksin saa. Muuttoauton saa ajaa oven eteen. Mahtuu varmasti yhteen rundiin kaikki irtain. Joensuu Keskus Eteläinen, rivitalo. Polvijärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuusjärvi - Polvijärvi, 25 m² yksiö
Tarjouspyyntö vanhemman ihmisen muutosta toiseen palvelukotiin. Yhden ns. yksiön muutto, noin 25 neliötä. Perushuonekaluja vain sekä yksi kirjahylly, pieni pakastin, ja yksi isompi pakastin. Perustavaroita. Tarjouksen pyytäjä on hänen asustajansa. Muuttoauton saa oven eteen, muuttolaatikoita noin 10 kpl vaatteille ja pientavaroille. Kotimuutto. Kuusjärvi, rivitalo. Polvijärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Polvijärvi

Polvijärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Polvijärvi »