Muuttopalvelu Utajärvi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Utajärvellä, Utajärvelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Utajärvellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Utajärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Utajärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Utajärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Täydellistä! Ei voi muuta sanoa kun että suosittelen 100% . Pojat olivat tehokkaita ja erittäin nopeita.

Muutto Muurame - Kerava

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Utajärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Piippola - Utajärvi, 61 m² rivitalo kaksio
Kantajia on 1-3. Yksi kantomies voisi olla tarpeen. Skootteri olisi tulossa mukaan sekä pyykkikone ja pieni kaappipakastin. Ihan oven eteen ei pääse. Asunnon yhteydessä on pieni varasto. Vastaukset mieluiten sähköpostiin kuulovamman vuoksi. Piippola keskusta, rivitalo. Utajärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Utajärvi - Helsinki, 31 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsemme kuljettajan ja kaksi kantajaa isommille tavaroille ainoastaan. Eli siihen kuuluu sänky, tv-taso, televisio, pesukone ja hylly. Tavarat mahtuu asunnosta josta muutetaan hissiin mutta uudessa asunnossa hissi on pieni joten tavarat joutuu kantamaan ylös. Muutamme pienemmät tavarat itse joten aikaa muuttoo menee varmaan alle tunti muuttofirmalta. Lisäksi haluamme muuton tapahtuvan mielellään heti aamupäivästä. Utajärvi keskusta, kerrostalo. Kontula - Vesala, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Utajärvi - Espoo, 90 m² rivitalo
Oman arvion mukaan muutto kannattaa tehdä paketiautoa isommalla kaappiautolla koska Utajärven asunnon lisäksi tavaraa pitää hakea välivarastosta. Kaappiauto kuitenkin riittänee. Tarvitsen muuttolaatikoita ja lisäksi viimeksi oli 2 muuttomiestä tekemässä muuttoa. Tarvittaessa olen itse mukana kantamassa ja jonkun kaverin varmasti saan mukaan tarpeen mukaan. Auton voi ajaa oven eteen kaikissa sijainneissa. Tavarat normaalia kodin kalustusta. Utajärvi keskusta, rivitalo. Lippajärvi-Järvenperä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Utajärvi - Riihimäki, 77 m² kerrostalo kolmio
Hei, muutan osan pientavaroista itse. Tarvitsen muuttoauton ja kantajan huonekaluille ja osalle pientavaroista. Huonekaluja on: sänky, sohva, vitriini, TV-taso, keittiön pöytä ja tuolit, hyllystö, pesukone ja rumpukuivaaja ym. pienempää. Omasta takaa huonekaluja kantamassa yksi mies. Laatikoita ja pienempää tavaraa kantamassa 3 henkilöä. Tarvitsen muuttolaatikot viikoksi. Utajärvi keskusta, kerrostalo. Riihimäki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Utajärvi

Utajärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Utajärvi »