Muuttopalvelu Utajärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Utajärvellä, Utajärvelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Utajärvellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Utajärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Utajärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Utajärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Tosi asiallinen kaveri joka oli sekä hyvissä ajoin paikalla, että hoiti hommansa todella nopeasti. Suosittelen!

Muutto Hyvinkää - Tornio

Sovitussa aikataulussa pysyttiin ja tehokkaita muuttomiehiä 2 kpl:tta.

Muutto Lohja - Paimio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Utajärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Utajärvi - Hyllykallio, 60 m² omakotitalo kaksio
Pienet tavarat on pakattu valmiiksi muuttolaatikoihin, pinottaviin. Laatikot pitäisi muuttomiesten nostaa kyytiin, sekä muu irtaimisto. Voimme olla itse muuttomiesten apuna. Auton saa ajettua aina oven eteen. Ei muita kodinkoneita kuin pyykinpesukone. Kuorman purkamisessa voimne olla itse apuna puolisoni kanssa. Utajärvi keskusta, omakotitalo. Hyllykallio, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Piippola - Utajärvi, 61 m² rivitalo kaksio
Kantajia on 1-3. Yksi kantomies voisi olla tarpeen. Skootteri olisi tulossa mukaan sekä pyykkikone ja pieni kaappipakastin. Ihan oven eteen ei pääse. Asunnon yhteydessä on pieni varasto. Vastaukset mieluiten sähköpostiin kuulovamman vuoksi. Piippola keskusta, rivitalo. Utajärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Utajärvi - Helsinki, 31 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsemme kuljettajan ja kaksi kantajaa isommille tavaroille ainoastaan. Eli siihen kuuluu sänky, tv-taso, televisio, pesukone ja hylly. Tavarat mahtuu asunnosta josta muutetaan hissiin mutta uudessa asunnossa hissi on pieni joten tavarat joutuu kantamaan ylös. Muutamme pienemmät tavarat itse joten aikaa muuttoo menee varmaan alle tunti muuttofirmalta. Lisäksi haluamme muuton tapahtuvan mielellään heti aamupäivästä. Utajärvi keskusta, kerrostalo. Kontula - Vesala, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Utajärvi - Espoo, 90 m² rivitalo
Oman arvion mukaan muutto kannattaa tehdä paketiautoa isommalla kaappiautolla koska Utajärven asunnon lisäksi tavaraa pitää hakea välivarastosta. Kaappiauto kuitenkin riittänee. Tarvitsen muuttolaatikoita ja lisäksi viimeksi oli 2 muuttomiestä tekemässä muuttoa. Tarvittaessa olen itse mukana kantamassa ja jonkun kaverin varmasti saan mukaan tarpeen mukaan. Auton voi ajaa oven eteen kaikissa sijainneissa. Tavarat normaalia kodin kalustusta. Utajärvi keskusta, rivitalo. Lippajärvi-Järvenperä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Utajärvi

Utajärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Utajärvi »