Muuttopalvelu Urjala


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Urjalassa, paikkakunnalle Urjala tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Urjalassa.

Tutustu myös Urjalassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Urjala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Urjalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Urjalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin ammattitaitoinen ja mukava muuttopalvelu. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Siilinjärvi - Espoo

Muutto onnistui oikein hyvin. Työntekijät olivat ystävällisiä ja ripeitä, kaikki tavaramme tulivat ehjinä sekä nopeasti uuteen asuntoon. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta. Erityinen kiitos Erikille hänen avuliaisuudestaan.

Muutto Turku - Turku

Aivan loistava ja nopea, suosittelen.

Muutto Valkeakoski - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Urjalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pirkanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Urjala - Urjala, 60 m² rivitalo kaksio
Tarvitaan siis kantoapua 2.kerroksesta ilman hissiä 3.kerrokseen hissillä. Kyse on muutamasta huonekalusta kuten kirjahyllyt, 2 kevyttä nojatuolia, 4 ruokapöydän tuolia, keinutuoli, muutama pieni tarjoilupöytä, sokea lukulaite (raskas tv-mäinen esine), joitakin kirjoja. Pientavarat viedään ystäväavulla ja autolla. Matka on lyhyt ja tasainen, joten pakkaamista ei juuri tarvita. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen ja kulku on helppo. Varastotilaa ei ole. Urjala keskusta, rivitalo. Urjala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kyröskoski - Urjala, 75 m² rivitalo kolmio
Tavaraa ei ole kamalasti, joten itseni lisäksi kuljettaja riittää (jos hän pystyy kantamaan). Muuttolaatikoita olisi kiva saada pari päivää ennen muuttoa, mutta niiden pakkaamisessa ja purkamisessa en tarvitse apua. Isoimmat huonekalut ovat sänky ja kirjoituspöytä. Muuten onkin sitten pientavaraa. Auton saa ajettua talomme eteen, joten lastaamisessa ei luultavasti kulu kamalasti aikaa. Tosin en uskalla luvata kuinka lähelle auton saa parkkeerattua perillä (max. n. 50m). Varastotiloihin ei luultavasti tarvitse koskea ollenkaan. Kyröskoski, rivitalo. Urjala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vilppula - Urjala, 69 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa kantajana on minä itse. Jos kuljettaja voi toimia kantoapuna, en tarvitse lisää kantoapua. Kuitenkin olisi itseni lisäksi oltava yksi kantaja. Kyseessä on muutto pieneen 28.5m2 yksiöön joka sijaitsee kerrostalon toisessa kerroksessa. Isompia huonekaluja on: sänky (120cm x 205cm x 25cm) (ilman jalkoja), kulmatietokonepöytä (noin 90cmx90cmx75cm), avonainen kaappi (noin 70cm x 30cm x 140cm), pakastin (55cm x 57cm x 145cm) ja 2x lipasto Huonekalujen lisäksi on omasta takaa muutamia laatikollisia ja säkkejä tavaraa. Lisäksi mukaan tulee muutamia mattoja ja 27.5" maastopolkupyörä. Vilppulan päässä muuttoauton saa ajettua suoraan oven eteen. Urjalan päästä ei ole tarkkaa tietoa. Vilppula keskusta, rivitalo. Urjala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 58 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Urjala - Urjala, 56 m² kerrostalo kaksio
Pyykinpesukone, tv, kirjahylly x2, tv-taso, nojatuolit x2, oloh.pöytä, keittiön pöytä, 4 tuolia, sänky x3, kirjoituspöytä konttorituoli, puutuoli x2, kirjalaatikoita n.4, vaatesäkit n.10, sohva, astialaatikoita n.4, senkki x2. Tarvitaan 2 muuttomiestä. Urjala keskusta, kerrostalo. Urjala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Urjala

Urjalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Urjala »