Muuttopalvelu Utsjoki


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Utsjoella, Utsjoelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Utsjoella.

Tutustu myös Utsjoella muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Utsjoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Utsjoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Utsjoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Kauniainen - Pikkala

Pirkkala-> Rauma. Kaikki sujui nopeasti ja aikataulussa. Ehdottomasti valinnan arvoinen.

Muutto Pirkkala - Rauma

Ripeää ja asiallista toimintaa, vastaa kysymyksiin viestillä nopeasti. Käyttäisin uudelleenkin tätä firmaa!

Muutto Helsinki - Oulu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Utsjoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Utsjoki - Rajamäki, 60 m² omakotitalo kaksio
Muutama kantaja omasta takaa molemmissa päissä. Kulmasohva ja puretut lipastot, pesukone, kuivausrumpu. Huom ei sänkyjä! N. 40 laatikkoa. Ja pussukoita joissa tekstiilit. Tv ja pari peiliä ja taulua. Polkupyörä. Utsjoki keskusta, omakotitalo. Rajamäki, omakotitalo.
Asiakas sai 10 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Utsjoki, 39 m² kerrostalo yksiö
Lähtöosoitteessa väh. kaksi kantajaa omasta takaa, määränpäässä tarvitaan kantoapua. Lähtöosoitteessa auton saa oven eteen, ei porrasaskelmia. Muutettavana 4h ruokailuryhmä, 2h baaripöytäryhmä, pesukone, isompi parveketuoli, polkupyörä sekä muuttolaatikoita ym. pientavaraa. Tarvitaan mahdollisesti muuttolaatikoita (~10-15 kpl). Espoonlahti, kerrostalo. Utsjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Utsjoki, 50 m² kaksio
Muutettavaa tavaraa ovat lähinnä iso jenkkisänky (180 cm leveä) sekä noin 50 alkon viinilaatikollista kirjoja. Mahdollisesti tuoli tai pari sekä jonkin verran irtainta tavaraa, korkeintaan 10-15 lisälaatikkoa sekä muutama kassillinen vaatteita. Helsingin päässä kantajia riittää toistakymmentä, Utsjoella vain yksi tai kaksi. Laatikot, pakkaustarvikkeet sekä pakkaaminen ja purkaminen hoidetaan omin voimin. Muuttoauton saa varmasti oven eteen molemmissa paikoissa. Käpylä, rivitalo. Utsjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Utsjoki, 82 m² rivitalo kolmio
Tavallinen kotimuutto. Nyk. asuntomme on 2-kerroksinen rivitalohuoneisto. Kohdeasunto 1-kerroksinen rivitalohuoneisto. Kaikki tavaramme kodinkoneineen, kalusteineen ym perustavaroineen mahtuvat kevyesti esim. yhteen rekka autolliseen. Muuttopäivässä ei tällä hetkellä tiedetä olevan jouston varaa eikä uskoakseni tule olemaan. Kantajia omasta takaa 2-4. Kantomiehiä kuljettajan lisäksi tarvitaan 1-2. Ei tarvetta muuttolaatikoille ym pakkaamisille. Pyykinpesukone (nykyisen asuntomme 2. kerroksessa) sekä muut peruskalusteet ja tavarat kuten sängyt, senkki, tv-taso jne. Ei hissiä nyk. asunnossa vaan kyse on 2-krs rivitalohuoneistosta. Varasto: kyllä. Autotalli: ei. Ei astianpesukonetta, ei pianoa eikä flyygeliä tms. Tässäpä kaikki olennainen tieto. Kuivasjärvi, rivitalo. Utsjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Utsjoki

Utsjoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Utsjoki »