Muuttopalvelu Uurainen


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Uuraisessa, Uuraiseen tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Uuraisessa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Uurainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Uuraisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Uuraisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia.

Muutto Uusikaupunki - Turku

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Sujuva muutto Jyväskylä-Turku, sovitut aikataulut piti minuutilleen. Ehdottomasti suosittelen sen sijaan, että rupeaisi pelkkää pakua vuokraamaan.

Muutto Jyväskylä - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Uuraisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tuusula - Uurainen, 105 m²
Tarvitsemme auton ja kuljettajan lisäksi 30 muuttolaatikkoa. Laatikot nykyiseen osoitteeseen 20. päivä. Kantajat omasta takaa. Hyrylä, rivitalo. Uurainen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uurainen - Tammisaari, 49 m² kaksio
Tavarat pakattua. Isoja tavaroita, normaalien sohvan, pöydän jne lisäksi: Hiiligrilli, Jääkaappi, Pesukone. edellä mainitut ja muutamia laatikoita kellaritiloissa. Uurainen keskusta, rivitalo. Tammisaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uurainen - Jyväskylä, 60 m² kaksio
Muutto alkaa 1.9 n. klo 11:00. Omasta takaa on kantajia 1 Uuraisilla ja Jyväskylässä 2. Normaalit asunnon tavarat, sekä isommista huonekaluista sänky, pesukone ja pakastin ja pari pöytää. Ei tarvitse muuta apua kuin isompien tavaroiden kannossa molemmissa päissä ja siirrossa uuteen asuntoon. Uurainen keskusta, rivitalo. Kortepohja, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uurainen - Karttula, 80 m² kolmio
Isoimmat tavarat, vien pienempiä laatikossa aikaisemmin. Mukana mahdollisesti pakastin täynnä marjoja joka kyytiin viimeisenä ja sisälle heti pistokkeeseen ensimmäisenä. Ei yhtään kantajaa omasta takaa. Vähän voin itse auttaa mutta en isoissa. Ei muuttolaatikoita eikä muuten purkuapua. Isot tavarat suoraan paikoilleen. Muuttoauto molemmissa aivan oven edessä. Uurainen keskusta, rivitalo. Karttula keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Uurainen

Uuraisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Uurainen »