Muuttopalvelu Uurainen


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Uuraisessa, Uuraiseen tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Uuraisessa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Uurainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Uuraisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Uuraisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea ja vaivaton muutto, hyvä palvelu.

Muutto Kokkola - Liminka

Muutto hoitui todella tehokkaasti. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla, suojasivat huonekalut ja kantoivat kaiken myös kohteessa halutuille paikoille. Täyden kympin suoritus!

Muutto Tampere - Pirkkala

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Uuraisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tikkakoski - Uurainen, 49 m² kaksio
Kaikki tavarat ovat kahdessa n.4 neliön varastokopissa maantasokerroksessa. 2 kerroksesta pitää hakea pesukone sekä kevyt nojatuoli mutta normaalia yhden istuttavaa isompi. Muuttomiehieä omasta takaa ei ole ja laatikoita tarvitsi noin 10kpl mahd. Maantasolla on myös pyöräkellarissa suoran ulko-ovien vieressä painava hoituoli. Auton saa ajettua oven eteen. Tikkakoski, rivitalo. Uurainen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kyynämöinen - Uurainen, 70 m² omakotitalo kolmio
Muutossa tarvitaan yksi kantaja kuljettajan lisäksi. Muutossa on piene kaksion tavarat. Kyynämöinen, omakotitalo. Uurainen keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tuusula - Uurainen, 105 m²
Tarvitsemme auton ja kuljettajan lisäksi 30 muuttolaatikkoa. Laatikot nykyiseen osoitteeseen 20. päivä. Kantajat omasta takaa. Hyrylä, rivitalo. Uurainen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uurainen - Tammisaari, 49 m² kaksio
Tavarat pakattua. Isoja tavaroita, normaalien sohvan, pöydän jne lisäksi: Hiiligrilli, Jääkaappi, Pesukone. edellä mainitut ja muutamia laatikoita kellaritiloissa. Uurainen keskusta, rivitalo. Tammisaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Uurainen

Uuraisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Uurainen »