Muuttopalvelu Joensuu


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Joensuuhun tai Joensuusta? Muuttomaailmasta löydät sopivimman muuttopalvelua tarjovan muuttofirman helposti. Palvelussa on yli 200 muuttofirmaa ja saat heiltä tarjoukset alle vuorokaudessa jättämällä tarjouspyynnön. Tarjousten yhteydessä näet hintojen lisäksi muuttofirmojen saamat arvostelut. Sopivimman muuttofirman valinta on Muuttomaailmassa erittäin helppoa. Suunnittele muutto ja selvitä millainen muuttopalvelu on sinulle sopivin kattavien pakkausohjeiden ja muistilistojen avulla.

Kilpailuta muuttopalvelu Joensuu

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Joensuun muuttoja ja kokemuksia

Muutto Joensuun sisällä

Kyseessä on ”kimappakämpän” yhden henkilön muutto. Kodinkoneista suurin esine on mikroaaltouuni. Huonekaluista muutossa mukana sänky (120 cm), retkivuode, kaksi nojatuolia, kevyehkö kirjoituspöytä, neljä erilaista kevyttä tuolia/jakkaraa sekä neljä pientä pyötää/tasoa ja taulu-tv. Lisäksi vähäinen määrä sekalaista kodin irtaimistoa (mattoja, kuivausteline, tauluja jne.), vaatteet yms. mahtuu pariin jätesäkkiin, sekä muutama kassi/reppu tavaraa (ei matkalaukkuja). Muuttolaatikoita 10 kpl. Vintti-/kellarivarastosta ei muutettavaa tavaraa. Kantajia ei omasta takaa, joten auton ja kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantomies. Muuttoauto pääsee ovien läheisyyteen. Tarjoukseen sisällytettävä muuttolaatikoita 10 kpl viikoksi vuokraan (ei pakkaus- tai purkuapua). Taulu-tv:n suojaaminen muutossa asianmukaisesti huomioitava tarjouksessa. Kyseessä on muutto valmistuvaan taloon.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 1 tarjouksen, joka johtikin suoraan tarjouksen hyväksymiseen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen paikallisen toimijan suorittamaan muuttoa Joensuussa. Tarjouksessa annettiin asiakkaalle itselleen mahdollisuus valita tarvittavat asiat muuttoa varten mm. muuttomiesten määrän, auton koko, muuttolaatikot jne. Muutto toimi tuntihinnoittelulla ja muuttofirmalla on asiaankuuluvat luvat ja vakuutukset kunnossa. Luotettavan muuttofirman käyttäminen tekee muutostasi paljon mukavampaa!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella nopea muutto, hyvät muuttoa helpottavat tarvikkeet, henkarivaatelaatikko loistava keksintö, ja tottakai hyvällä asenteella työtä tekevät muuttomiehet!"

Muutto Kotkasta Joensuuhun

Kaikki yksiön tavarat pitäisi siirtää Kotkasta Joensuuhun ja suurimpia näistä olisivat parisänky (140 x 200 cm), vuodesohva sekä täyspuinen ruokapöytä (120 x 75 cm) neljän tuolin kera sekä polkupyörä. Näiden lisäksi muutettavaksi tulee vielä kevyt tietokonepöytä, työtuoli ja pieni lastulevylipasto. Muuttolaatikoita tarvitaan vaatteiden, pyyheliinojen, vuodevaatteiden, astioiden ja muiden pikkutavaroiden siirtämiseen. Kantajia on omasta takaa yksi ja tarvitsen apurin parisängyn, sohvan ja ruokapöydän kantamiseen, myös muut tavararat siirtyvät jouhevammin jos minulla olisi jokin toinen henkilö myös kantamassa niitä. Kysyisin myös mahdollisuutta päästä muuttofirman mukana Kotkasta Joensuuhun.

Saadut tarjoukset
Tarjouspyyntöön tuli kuusi tarjousta muuttopalveluita tarjoavilta yrityksiltä. Kaikki tarjoukset tulivat vuorokaudessa, ja olivat räätälöity muuttajan tarpeisiin. Useat niistä oli hinnoiteltu urakkana, ja kaikissa oli kattava kuvaus palvelun sisällöstä, joten muuttajan oli helppo vertailla niitä keskenään. Muuttomaailmassa olevat muuttofirmojen arvostelut ovat luonnollisesti auttamassa päätöksen tekoa.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman, joka tarjosi 16 kuutiometrin muuttoautoa, jonka kuljetustila on pehmustettu huovalla. Palveluun kuului kuski, joka myös osallistuu tavaroiden kantamiseen ja autoon lastaamiseen. Muuttofirma osasi myös neuvoa muuttolaatikoiden valinnassa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Kontio-Kuljetus

Höytiäisen rantatie 5, 81100 Kontiolahti

Kontio-Kuljetus on vuodesta 1988 lähtien toiminut täyden palvelun kuljetus- ja muuttofirma. Onpa kyseessä yritysmuutto tai kotimuutto, vältä stressiä sekä säästä aikaa ja vaivaa – anna ammattitaitoisen muuttotiimimme auttaa Sinua muutossasi. Muuttotiimimme pakkaa, kantaa, varastoi ja kuljettaa sekä asentaa tavarasi joustavasti ja luotettavasti niin Suomessa kuin ulkomailla.

Räätälöimme ja suunnittelemme muuttosi juuri Sinun tarpeidesi mukaan ihan niin kuin haluat – luotettavasti, tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Selkääsi vähiten rasittamalla selviät, kun jätät muuttosi muuttotiimimme hoidettavaksi aina pakkaamisesta siivoukseen. Meiltä saat myös kaikki tarvikkeet muuttoosi. Nähdään Teillä!

Suomen Muuttofirma Oy

Pilkontie 5, 80130 Joensuu

Joensuulainen Suomen Muuttofirma Oy toimii nykyaikaisella kalustolla ja vastaa asiakkaan kaikkiin tarpeisiin riippumatta kuljetuksen laajuudesta. Tilatessasi muuttoapua Suomen Muuttofirmalta voit olla varma, että muuttomiehet ovat sovitusti oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Halutessasi he hoitavat koko muuton sinun puolestasi.

Jos suosit avaimet käteen -palvelun sijasta omatoimisempaa muuttoa voit tilata muuttofirmalta myös pelkän kanto- ja kuljetuspalvelun. Heiltä löytyy myös kaikki tarvittavat muuttotarvikkeet.

Kuljetusliike Kai Toropainen Oy

Kultasirkunkuja 1, 80220 Joensuu

Vuonna 2005 perustettu Kuljetusliike Kai Toropainen Oy suorittaa muuttoja Itä-Suomessa ja heidän pääpaikka sijaitsee Joensuussa. Heidän muuttokalusto sisältää 4 kuorma-autoa ja he palvelevat jokaisena päivänä viikosta juuri silloin kun asiakkaalla on muuttotarve.

Kuljetus Kettunen Oy

Wahlforssinkatu 8, 80100 Joensuu

Kuljetusliike Kettunen suorittaa muutot Omamuutto.fi -konseptillaan yli 30 vuoden kokemuksella. Heidän kauttaan muutat helposti omin avuin ammattimaisilla välineillä vuokrattuna tai heidän kokeneiden ammattilaisten avulla. Voit tilata tarpeestasi riippuen pelkän kuljetusavun tai jopa täydellisen muuttopalvelun jossa sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Peruspaketti sisältää muuttoauton, kantomiehet, muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkaamiseen tarvittavat materiaalit. Täydellinen avaimet käteen -muuttopalvelu voi sisältää edellä mainittujen ohella muuton suunnittelun, apua tavaroiden pakkaamiseen, huonekalujen purkamisen ja kasaamisen sekä mitä tahansa muuta asiakkaan haluamaa.

Kuljetus Petruleum Oy

Petrumantie 123, 79885 Etelä-Petruma

Kuljetus Petruleum Oy tarjoaa muuttokuljetuksia Itä-Suomen lisäksi kaikkialla Suomessa. Heiltä voit tilata muuttopalvelun kaiken kokoisiin muuttoihin ja tarvittaessa jopa avaimet käteen -pakettina. Joensuulainen muuttofirma pyrkii huomioimaan muuttoasiakkaan toiveet ja joustamaan siten että voivat toimia mahdollisimman hyvin asiakkaan ehdoilla.

Kalustona muuttofirmalla on usean kokoisia paketti- ja kuorma-autoja ja heiltä saat tarvittaessa myös muuttolaatikot kotiin toimitettuna ja noudettuna Itä-Suomen ympäristössä.

Muita suosittuja paikkakuntia: Varkaus, Iisalmi ja Savonlinna

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!