Muuttopalvelu Joensuu


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Joensuuhun tai Joensuusta? Muuttomaailmasta löydät sopivimman Joensuu muuttopalvelua tarjoavan muuttofirman helposti. Palvelussa on yli 400 muuttofirmaa ja saat heiltä tarjoukset alle vuorokaudessa jättämällä tarjouspyynnön. Tarjousten yhteydessä näet hintojen lisäksi muuttofirmojen saamat arvostelut. Sopivimman muuttofirman valinta on Muuttomaailmassa erittäin helppoa. Voi olla että sopivimman muuttofirman kotipaikka on Joensuu mutta se voi myös löytyä muualtakin Suomesta. Suunnittele muutto ja selvitä millainen muuttopalvelu on sinulle sopivin kattavien pakkausohjeiden ja muistilistojen avulla.

Kilpailuta muuttopalvelu Joensuu »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Joensuussa

Muutto tai kuljetus hakusessa Joensuussa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Joensuu muuttoja ja kokemuksia

Muutto Joensuusta Kokkolaan

Muutto Joensuusta Kokkolaan. Molemmat asunnot ovat maantasalla, joten rappusia ei ole. Isoja huonekaluja: 3 istuttava divaanisohva, 4 hengen keittiönpöytä tuoleineen, jenkkisänky 180x200, pinnasänky, vaatelipasto, TV taso, tietokonepöytä ja pesukone. Loput oikeastaan laatikkotavaraa. Pakataan tavarat itse ja omiin laatikkoihin. Tavarat vaativat kuorma-auton. Itse muutimme nykyiseen asuntoomme Sprintteri + peräkärry ja sen jälkeen tavara-/huonekalu määrä on lisääntynyt. Muutossa on nostoapuna mukana minä + veljeni. Joten auto + kuski riittää.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta tekemään muuttoa Joensuusta Kokkolaan. Muuttomatka oli noin 360 kilometriä ja muuttofirma oli suunnitellut muuton urakkahintaisena muuttona. Muutossa apuna toimi kuski, joka osallistui tavaroiden kantamiseen. Muuttoautona käytettiin 17 kuution kevyt kuorma-autoa ja perään tuli 15 kuution umpikaappitraileri. Muuttokustannuksiin sisältyi myös alv, liikennelupa ja vakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Tässä ei päde sanonta, että halvalla ei saa hyvää. Halvin tarjous ja muutto sujui erinomaisesti! Suosittelen lämpimästi!"

Muutto Joensuusta Helsinkiin

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Heippa! Meillä on suhteellisen vähän tavaraa, olettaisin että tulee noin 30 muuttolaatikkoa, eli kantaminen ei vie kauaa. Varastosta löytyy muutama laatikko. Lisäksi meillä on piano, johon tarvitsee kantajat kummassakin päässä tai ainakin Joensuun päässä. Toimimme muutoin itse kantajina. Voimme sopia, että itse vuokraamme ja ajamme kuorma-auton Helsinkiin, tai sitten muuttotarjoukseen voi laittaa kuskin, joka voisi osallistua tällöin kantoapuun. Muuttoauton saa suoraan ovien eteen. Portaat ovat perinteiset, eivät pyöröportaat. Toivoisimme, että pääsisimme kahden kissan kanssa muuttoautossa Helsinkiin, mutta tämä ei ole välttämätön.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta alle 24 tunnissa. Yksi tarjouksista tottakai tuli valituksi.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Riihimäkeläisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Joensuusta Helsinkiin. Ronskit muuttomiehet hoitivat muuton ammattilaisten ottein ja saivat näin yhden uuden muuttajan onnelliseksi. Muuttomaailman sensuroimattomat palautteet auttavat sinua valinnassasi, jos muuttofirman valinta tuntuu vaikealta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Pojat tuli ajallaan, olivat kohteliaita ja reippaita. Helpoin ja huolettomin muutto, käsittelivät tavaraa varoen ja jaksoivat hienosti perintöpianon kantaa uuteen kotiin. Suurkiitos."

Muutto Joensuun sisällä

Kyseessä on ”kimappakämpän” yhden henkilön muutto. Kodinkoneista suurin esine on mikroaaltouuni. Huonekaluista muutossa mukana sänky (120 cm), retkivuode, kaksi nojatuolia, kevyehkö kirjoituspöytä, neljä erilaista kevyttä tuolia/jakkaraa sekä neljä pientä pyötää/tasoa ja taulu-tv. Lisäksi vähäinen määrä sekalaista kodin irtaimistoa (mattoja, kuivausteline, tauluja jne.), vaatteet yms. mahtuu pariin jätesäkkiin, sekä muutama kassi/reppu tavaraa (ei matkalaukkuja). Muuttolaatikoita 10 kpl. Vintti-/kellarivarastosta ei muutettavaa tavaraa. Kantajia ei omasta takaa, joten auton ja kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantomies. Muuttoauto pääsee ovien läheisyyteen. Tarjoukseen sisällytettävä muuttolaatikoita 10 kpl viikoksi vuokraan (ei pakkaus- tai purkuapua). Taulu-tv:n suojaaminen muutossa asianmukaisesti huomioitava tarjouksessa. Kyseessä on muutto valmistuvaan taloon.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 1 tarjouksen, joka johtikin suoraan tarjouksen hyväksymiseen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen paikallisen toimijan suorittamaan muuttoa Joensuussa. Tarjouksessa annettiin asiakkaalle itselleen mahdollisuus valita tarvittavat asiat muuttoa varten mm. muuttomiesten määrän, auton koko, muuttolaatikot jne. Muutto toimi tuntihinnoittelulla ja muuttofirmalla on asiaankuuluvat luvat ja vakuutukset kunnossa. Luotettavan muuttofirman käyttäminen tekee muutostasi paljon mukavampaa!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella nopea muutto, hyvät muuttoa helpottavat tarvikkeet, henkarivaatelaatikko loistava keksintö, ja tottakai hyvällä asenteella työtä tekevät muuttomiehet!"

Muutto Kotkasta Joensuuhun

Liittyvä paikkakunta: Kotka

Kaikki yksiön tavarat pitäisi siirtää Kotkasta Joensuuhun ja suurimpia näistä olisivat parisänky (140 x 200 cm), vuodesohva sekä täyspuinen ruokapöytä (120 x 75 cm) neljän tuolin kera sekä polkupyörä. Näiden lisäksi muutettavaksi tulee vielä kevyt tietokonepöytä, työtuoli ja pieni lastulevylipasto. Muuttolaatikoita tarvitaan vaatteiden, pyyheliinojen, vuodevaatteiden, astioiden ja muiden pikkutavaroiden siirtämiseen. Kantajia on omasta takaa yksi ja tarvitsen apurin parisängyn, sohvan ja ruokapöydän kantamiseen, myös muut tavararat siirtyvät jouhevammin jos minulla olisi jokin toinen henkilö myös kantamassa niitä. Kysyisin myös mahdollisuutta päästä muuttofirman mukana Kotkasta Joensuuhun.

Saadut tarjoukset
Tarjouspyyntöön tuli kuusi tarjousta muuttopalveluita tarjoavilta yrityksiltä. Kaikki tarjoukset tulivat vuorokaudessa, ja olivat räätälöity muuttajan tarpeisiin. Useat niistä oli hinnoiteltu urakkana, ja kaikissa oli kattava kuvaus palvelun sisällöstä, joten muuttajan oli helppo vertailla niitä keskenään. Muuttomaailmassa olevat muuttofirmojen arvostelut ovat luonnollisesti auttamassa päätöksen tekoa.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman, joka tarjosi 16 kuutiometrin muuttoautoa, jonka kuljetustila on pehmustettu huovalla. Palveluun kuului kuski, joka myös osallistuu tavaroiden kantamiseen ja autoon lastaamiseen. Muuttofirma osasi myös neuvoa muuttolaatikoiden valinnassa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Joensuun muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Joensuusta Tampereelle kestää 5 t 11 min ja on 395 km.

Muutto Joensuusta Helsinkiin kestää 5 t 18 min ja on 438 km.

Muutto Joensuusta Turkuun kestää 6 t 46 min ja on 573 km.

Muutto Joensuusta Ouluun kestää 5 t 4 min ja on 396 km.

Muutto Joensuusta Jyväskylään kestää 3 t 17 min ja on 248 km.

Muutto Joensuusta Kuopioon kestää 1 t 50 min ja on 137 km.

Muutto Joensuusta Lahteen kestää 4 t 8 min ja on 338 km.

Muutto Joensuusta Vaasaan kestää 6 t 16 min ja on 495 km.

Muutto Joensuusta Espooseen kestää 5 t 20 min ja on 451 km.

Muutto Joensuusta Rovaniemelle kestää 6 t 48 min ja on 546 km.

Muutto Joensuusta Hämeenlinnaan kestää 5 t 14 min ja on 411 km.

Muutto Joensuusta Poriin kestää 6 t 27 min ja on 511 km.

Muutto Joensuusta Kouvolaan kestää 3 t 50 min ja on 319 km.

Muutto Joensuusta Lappeenrantaan kestää 2 t 52 min ja on 234 km.

Muutto Joensuusta Vantaalle kestää 5 tuntia ja on 427 km.

Muutto Joensuusta Mikkeliin kestää 2 t 42 min ja on 210 km.

Muutto Joensuusta Kotkaan kestää 4 t 13 min ja on 343 km.

Muutto Joensuusta Seinäjoelle kestää 5 t 32 min ja on 437 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto ei voisi kivuttomammin sujua, 10+ palvelu.

Muutto Joensuu - Kuopio

Todella nopea muutto, hyvät muuttoa helpottavat tarvikkeet, henkarivaatelaatikko loistava keksintö, ja tottakai hyvällä asenteella työtä tekevät muuttomiehet!

Muutto Joensuu - Joensuu

Erinomainen hinta-laatu suhde, asiakaspalvelun ammattilaisia, ripeä muutto ja kaikki tapahtui ajallaan. Käytän toisenkin kerran!

Muutto Joensuu - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Joensuussa

 • Linnunlahti
 • Otsola
 • Kanervala
 • Noljakka
 • Marjala
 • Siihtala
 • Mutala
 • Rantakylä
 • Utra
 • Karsikko
 • Niinivaara
 • Hukanhauta

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Joensuu - Valtimo, 78 m² kerrostalo kolmio
olen kantaja ja en tarvi muut kuin kuljettja. En tarvi muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita, apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. ei o iso tavarot. Saako muuttoauton ajettua ovien eteen? - kyllä Onko asunnon lisäksi varastotilaa? -kyllä Hukanhauta, kerrostalo. Valtimo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rääkkylä - Joensuu, 64 m² rivitalo kolmio
Omia kantajia väh. 2 , muuttolaatikoita 50 + tietokonelaatikko, taulutelevisiolaatikko , pakkaustarvikkeet ,lattiansuojat. 2 moottorisänkyä (painavat) pesukone ja rumpukuivain. 2 varastoa. Auton saa ovien eteen. Rääkkylä keskusta, rivitalo. Joensuu Keskus, Pohjoinen, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kontiolahti - Joensuu, 47 m² rivitalo kaksio
Ei ole omia kantajia. Tarvitsen kuljettajan lisäksi yhden kantajan, muuttolaatikoita 5- 10kpl, suojamuovit kangas pintaisille huonekaluille.. Muutossa isompia huonekaluja ovat sohva, sänky, 8kg pyykinpesukone, tv taso ja 2 hlö ruokapöytä. Muuttoauton saa mahdollisesti ajettua oven eteen ainakin uudessa osoitteessa, vanhassa osoitteessa ei välttämättä joten kantomatka noin 10- 15 metriä. Kontiolahti, rivitalo. Noljakka, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vehmaa - Joensuu, 0 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsisin kantoapua, kahden luulisin riittävän koska minä ja ainakin yksi toinen olisimme mukana toivottavasti. Mukana olisi sänky, pöytätaso ja Lundian kokoonlaitettu kirjahylly (pituus n. 230 cm). Lisäksi on viisi laatikkoa ja kaksi mustaa jätesäkkiä. Purkuapua en tarvitse. Kyseessä on soluasunto, ja laitoin asunnon pinta-alaan vain oman osuuteni siitä. Koko asunnon pinta-ala on 77 neliötä. Vehmaa keskusta, kerrostalo. Noljakka, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kontio-Kuljetus

Höytiäisen rantatie 5, 81100 Kontiolahti

Kontio-Kuljetus on vuodesta 1988 lähtien toiminut täyden palvelun kuljetus- ja muuttofirma. Onpa kyseessä yritysmuutto tai kotimuutto, vältä stressiä sekä säästä aikaa ja vaivaa – anna ammattitaitoisen muuttotiimimme auttaa Sinua muutossasi. Muuttotiimimme pakkaa, kantaa, varastoi ja kuljettaa sekä asentaa tavarasi joustavasti ja luotettavasti niin Suomessa kuin ulkomailla.

Räätälöimme ja suunnittelemme muuttosi juuri Sinun tarpeidesi mukaan ihan niin kuin haluat – luotettavasti, tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Selkääsi vähiten rasittamalla selviät, kun jätät muuttosi muuttotiimimme hoidettavaksi aina pakkaamisesta siivoukseen. Meiltä saat myös kaikki tarvikkeet muuttoosi. Nähdään Teillä!

Kuljetusliike Kai Toropainen Oy

Kultasirkunkuja 1, 80220 Joensuu

Vuonna 2005 perustettu Kuljetusliike Kai Toropainen Oy suorittaa muuttoja Itä-Suomessa ja heidän pääpaikka sijaitsee Joensuussa. Heidän muuttokalusto sisältää 4 kuorma-autoa ja he palvelevat jokaisena päivänä viikosta juuri silloin kun asiakkaalla on muuttotarve.

Omamuutto.fi / Kuljetus Kettunen Oy

Wahlforssinkatu 8, 80100 Joensuu

Kuljetusliike Kettunen suorittaa muutot Omamuutto.fi -konseptillaan yli 30 vuoden kokemuksella. Heidän kauttaan muutat helposti omin avuin ammattimaisilla välineillä vuokrattuna tai heidän kokeneiden ammattilaisten avulla. Voit tilata tarpeestasi riippuen pelkän kuljetusavun tai jopa täydellisen muuttopalvelun jossa sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Peruspaketti sisältää muuttoauton, kantomiehet, muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkaamiseen tarvittavat materiaalit. Täydellinen avaimet käteen -muuttopalvelu voi sisältää edellä mainittujen ohella muuton suunnittelun, apua tavaroiden pakkaamiseen, huonekalujen purkamisen ja kasaamisen sekä mitä tahansa muuta asiakkaan haluamaa.

Kuljetus Petruleum Oy

Petrumantie 123, 79885 Etelä-Petruma

Kuljetus Petruleum Oy tarjoaa muuttokuljetuksia Itä-Suomen lisäksi kaikkialla Suomessa. Heiltä voit tilata muuttopalvelun kaiken kokoisiin muuttoihin ja tarvittaessa jopa avaimet käteen -pakettina. Joensuulainen muuttofirma pyrkii huomioimaan muuttoasiakkaan toiveet ja joustamaan siten että voivat toimia mahdollisimman hyvin asiakkaan ehdoilla.

Kalustona muuttofirmalla on usean kokoisia paketti- ja kuorma-autoja ja heiltä saat tarvittaessa myös muuttolaatikot kotiin toimitettuna ja noudettuna Itä-Suomen ympäristössä.

Kuljetusliike Petteri Voutilainen

Koisokatu 6 A, 80130 Joensuu

Kuljetusliike Petteri Voutilainen on 1997 perustettu joensuulainen kuljetusliike, joka suorittaa muuttoja aputoiminimellä Muuttopalvelu Voutilainen. Yritys tarjoaa muuttoja laidasta laitaan, asunnon koosta huolimatta. Pienen opiskelijasolun irtaimisto siirtyy siinä missä suuren omakotitalonkin.

Pääsääntöisesti toiminta painottuu Joensuuhun ja Pohjois-Karjalaan mutta tarvittaessa muutto pystytään suorittamaan myös koko Suomen alueelle. Muuttopalveluun kuuluu tarvittaessa muuttolaatikoiden lisäksi tarvittavat materiaalit pakkaamiseen ja suojaukseen.

Suomen Muuttofirma Oy

Pilkontie 5, 80130 Joensuu

Joensuulainen Suomen Muuttofirma Oy toimii nykyaikaisella kalustolla ja vastaa asiakkaan kaikkiin tarpeisiin riippumatta kuljetuksen laajuudesta. Tilatessasi muuttoapua Suomen Muuttofirmalta voit olla varma, että muuttomiehet ovat sovitusti oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Halutessasi he hoitavat koko muuton sinun puolestasi.

Jos suosit avaimet käteen -palvelun sijasta omatoimisempaa muuttoa voit tilata muuttofirmalta myös pelkän kanto- ja kuljetuspalvelun. Heiltä löytyy myös kaikki tarvittavat muuttotarvikkeet.

Muita suosittuja paikkakuntia: Varkaus, Iisalmi, Savonlinna, Kontiolahti ja Liperi

Muuttoauto Joensuu

Joensuussa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Joensuu »