Muuttopalvelu Joensuu


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Joensuuhun tai Joensuusta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Joensuu. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Joensuun muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Joensuusta ja Joensuuhun.


Joensuun muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kotkasta Joensuuhun

Kaikki yksiön tavarat pitäisi siirtää Kotkasta Joensuuhun ja suurimpia näistä olisivat parisänky (140 x 200 cm), vuodesohva sekä täyspuinen ruokapöytä (120 x 75 cm) neljän tuolin kera sekä polkupyörä. Näiden lisäksi muutettavaksi tulee vielä kevyt tietokonepöytä, työtuoli ja pieni lastulevylipasto. Muuttolaatikoita tarvitaan vaatteiden, pyyheliinojen, vuodevaatteiden, astioiden ja muiden pikkutavaroiden siirtämiseen. Kantajia on omasta takaa yksi ja tarvitsen apurin parisängyn, sohvan ja ruokapöydän kantamiseen, myös muut tavararat siirtyvät jouhevammin jos minulla olisi jokin toinen henkilö myös kantamassa niitä. Kysyisin myös mahdollisuutta päästä muuttofirman mukana Kotkasta Joensuuhun.

Saadut tarjoukset
Tarjouspyyntöön tuli kuusi tarjousta muuttopalveluita tarjoavilta yrityksiltä. Kaikki tarjoukset tulivat vuorokaudessa, ja olivat räätälöity muuttajan tarpeisiin. Useat niistä oli hinnoiteltu urakkana, ja kaikissa oli kattava kuvaus palvelun sisällöstä, joten muuttajan oli helppo vertailla niitä keskenään. Muuttomaailmassa olevat muuttofirmojen arvostelut ovat luonnollisesti auttamassa päätöksen tekoa.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman, joka tarjosi 16 kuutiometrin muuttoautoa, jonka kuljetustila on pehmustettu huovalla. Palveluun kuului kuski, joka myös osallistuu tavaroiden kantamiseen ja autoon lastaamiseen. Muuttofirma osasi myös neuvoa muuttolaatikoiden valinnassa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Kontio-Kuljetus

Kontio-Kuljetus on vuodesta 1988 lähtien toiminut täyden palvelun kuljetus- ja muuttofirma. Onpa kyseessä yritysmuutto tai kotimuutto, vältä stressiä sekä säästä aikaa ja vaivaa – anna ammattitaitoisen muuttotiimimme auttaa Sinua muutossasi. Muuttotiimimme pakkaa, kantaa, varastoi ja kuljettaa sekä asentaa tavarasi joustavasti ja luotettavasti niin Suomessa kuin ulkomailla.

Räätälöimme ja suunnittelemme muuttosi juuri Sinun tarpeidesi mukaan ihan niin kuin haluat – luotettavasti, tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Selkääsi vähiten rasittamalla selviät, kun jätät muuttosi muuttotiimimme hoidettavaksi aina pakkaamisesta siivoukseen. Meiltä saat myös kaikki tarvikkeet muuttoosi. Nähdään Teillä!

Suomen Muuttofirma Oy

Kodin tai yrityksen muutot alusta loppuun tai muuttotarvikkeet ja muuttolaatikot omatoimimuuttoon – Muuttofirman kanssa muutto kuin muutto tuntuu mukavan yksinkertaiselta. Ammattilaisemme tekevät luotettavasti muutot, kantoavun, varastoinnin ja kuljetukset. Saat meiltä myös kaikki tarvitsemasi muuttotarvikkeet.

Voit valita muuttopalvelumme laajuuden oman talkoointosi mukaan. Varmimmin selviät hikeentymättä, kun valitset täyden palvelut muuton, jätät kaiken meidän muutettavaksemme ja hyödynnät pakkaus- ja asennuspalveluamme. Sisustussuunnittelupalvelumme avulla helpotat muuttoa ja saat ammattilaisen suunnitteleman sisustuksen. Millaisen muuttopalvelun meiltä tilaatkin, teemme kaiken sovitusti, tehokkaasti ja kilpailukykyisesti.

Kuljetusliike Kai Toropainen Oy

Operoimme itäisen Suomen alueella, pääpaikkanamme Joensuu. Tuotamme kuljetuspalveluita päivittäin isompien kaupunkien, sekä Pohjois-Karjalan maakunnan alueella, joko itsenäisesti tai yhteistyöverkostomme kautta. Reiteillä käytettävän kaluston koon sovitamme asiakkaan tarpeiden mukaan aina sopivaksi.

Kuljetus Kettunen Oy

Suoritamme yksityiskotien ja yritysten muutot pelkästä kuljetuspalvelusta aina täyden palvelun muuttoon asti. Palvelumuuton peruskonsepti sisältää auton, kantajat, laatikot ja mahdolliset pakkausmateriaalit. Täyden palvelun muutto voi sisältää em. lisäksi muuton suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa, tavaroiden pakkausavun, kalusteiden purkamisen/-kasaamisen ja kaiken muun mitä asiakas palveluun haluaa. Meillä on yli 30 vuoden kokemus muuttopalveluista

Kuljetus Petruleum Oy

Kuljetus Petruleum Oy on Joensuun, Varkauden ja Kuopion alueelta toimiva muuttokuljetuksiin erikoistunut kuljetusalan liike, joka tekee muutto- ja kappaletavarakuljetuksia Itä-suomessa ja ympärin Suomea. Olemme erikoistuneet varsinkin muuttokuljetuksiin. Meiltä saat muuttopalvelut sekä suurempiin että pienempiin muuttoihin aina täydenpalvelun muutoista lähtien.

Muita suosittuja paikkakuntia: Varkaus, Iisalmi ja Savonlinna

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!