Muuttopalvelu Vesilahti


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Vesilahtissa, paikkakunnalle Vesilahti tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Vesilahtissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Vesilahti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vesilahtissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Vesilahtissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttoporukka veti täysillä helteistä huolimatta. Auto lastattiin erittäin hyvin eikä mitään mennyt rikki. Erittäin asiallista ja hyvää palvelua!

Muutto Hyvinkää - Lahti

Ripeää ja ajantasaista toimintaa. Suosittelen ehdottomasti.

Muutto Mustasaari - Vaasa

Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!

Muutto Tampere - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vesilahtissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vesilahti - Lempäälä, 64 m² rivitalo kolmio
Kantajat on, muuttolaatikot tarvitaan, varastotilaa on kummassakin päässä, ei erikoisia suuria tai painavia huonekaluja, kodinkoneita ei muuteta, autot saa kummassakin päässä oven eteen, lähtöosoitteessa kaikki on maantasossa, muutto-osoitteessa on muutama porras sisäänkäyntiin, muuten yhdessä tasossa, Vesilahti keskusta, rivitalo. Säijä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 58 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Narva - Vesilahti, 101 m² kerrostalo
Muutama kantaja omasta takaa. Pyydän laskemaan tarjouksen sekä kantajan kanssa että ilman, ja myös laatikoiden kanssa ja ilman. (Vuosi sitten riitti 40 laatikkoa.) Tarvikkeita ei tarvita, eikä apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Sohva on iso, portaissa hankala, ja pesukone on hyvin painava, sijaitsee kellarissa. Molemmissa paikoissa on pieni varasto ja auton saa oven eteen. Narva, kerrostalo. Vesilahti keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vesilahti - Lakiala, 81 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan koko irtaimisto, mm. piano, iso ruokapöytä, sohvakalusto, iso kaappi, kaappikello, tv-taso jne. Muuttofirma voi olla joko Vesilahdelta tai Ylöjärveltä (Tampereelta) käsin operoiva, kahteen suuntaan pitää ajaa joka tapauksessa. Pyytäisin tarjoukset seuraavanlaisesti: 1) Auto & miehet 2 kpl Vesilahdelta käsin edestakaisin 2) auto & miehet 2 kpl Ylöjärveltä käsin edestakaisin 3) Miehet 2 kpl Vesilahden päässä vain tavaroiden kantaminen > meillä on tarvittaessa oma kuorma-auto + kuski JA vastaavasti miehet 2 kpl Ylöjärven päässä vain purkamassa ja kantamassa (jos on mahdollista palkata vain kanto-apua) Omia kantajia molemmissa päissä kaksi kappaletta. Vesilahti keskusta, kerrostalo. Lakiala, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vesilahti - Karhe, 220 m² omakotitalo
Kyseessä on vain muutaman huonekalun muutto. Lähtö- ja muuttoasunnossa ulko-ovella on porrasnousut. Oven eteen pääsee vapaasti molemmissa paikoissa isollakin autolla. Vuodesohva pituus 198cm (painava), runkopatja lev 120cm, hyvin kevyt pienehkö työpöytä (putkijalat), 3 isoa Ikea-kassia. Kissan kiipeilypuu korkeus 180cm Vesilahti keskusta, omakotitalo. Karhe, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vesilahti

Vesilahtissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vesilahti »