Muuttopalvelu Lempäälä


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Me haluamme auttaa sinua löytämään sopivimman muuttopalvelun kun olet muuttamassa Lempäälään tai Lempäälästä. Palveluun jätetty tarjouspyyntö lähetetään ilmaiseksi alueella muuttoapua tarjoaville muuttopalveluille. Muutot ovat aina omalaatuisia joten tarjoukset ja hinnat kannattaa tarkistaa useammalta muuttofirmalta. Muutostasi kiinnostuneet muuttofirmat ottavat sinuun yhteyttä ja voit valita vapaasti sopivimman.

Riippumatta siitä, että etsitkö muuttopalvelua jossa on halvin hinta vai paras palvelu, löydät sen vaivattomasti Muuttomaailmasta.

Kilpailuta muuttopalvelu Lempäälä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lempäälässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Lempäälässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Lempäälä muuttoja ja kokemuksia

Muutto Tampereelta Lempäälään

Asunnosta on jo viety osa tavaroista tilapäissäilöön. Apua tarvitaan lähinnä jäljellä olevien laatikoiden sekä isojen tavaroiden kuten parisängyn (2x 80cm leveä), kuuden hengen lasisen ruokapöydän, sohvan, vitriinin, parin hyllykön ja tietokonepöydän siirrossa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttoon paikallisen Tamperelaisen muuttofirman tekemään muuttoa Tampereelta Lempäälään. Muuttaja oli toivonut muuttoon ainoastaan kuskin joka osallistui tavaroiden kantamiseen. Muuttoautona käytettiin isoa kuorma-autoa, että kaikki tavarat saatiin kuljetettua yhdellä kertaa uuteen osoitteeseen. Muuttofirma toi mukanaan sidontaliinoja ja nokkakärryt helpottamaan muuttoa. Maksutapana käytettiin käteismaksua kuittia vastaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma toimi hienosti ja tehokkaasti. Ison auton ansiosta saatiin koko 2h+tk muutettua yhdellä reissulla. Vaikka oli paljon lasisia huonekaluja, kaikki tulivat ehjänä perille. Rehti ja osaava muuttomies!"

Muutto Järvenpäästä Lempäälään

Liittyvä paikkakunta: Järvenpää

Kaikki on pakattuna valmiina, itse olen mukana kantamassa pienempiä tavaroita molemmissa päissä. Auton saa ovien eteen molemmissa päissä. Tarvitsen kuljettajan lisäksi 1-2 muuttomiestä. Haluan mielelläni urakkatarjouksen tai melko hyvin kodilleen osuvan muuten. Varastotila on molemmissa asunnoissa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai yhden suoraan valintaan johtavan tarjouksen. Tarjous hyväksyttiin alle tunnissa tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi itselleen muuttofirman tekemään muuttoa urakkahinnoittelulla Järvenpäästä Lempäälään. Hintaan sisältyi muuttoauton, polttoaineet sekä kaksi kantajaa. Muuttofirma kuuluu luotettava kumppani ohjelmaan ja muuttofirman luvat ovat kunnossa. Kun muutat toiselle paikkakunnalle, voit säästää paljon aikaa, kun valitset itsellesi muuttofirman suorittamaan muuttoa. Muuttofirmoilla on usein parempi tietämys siitä, että mitä reittejä pitkin kannattaa kulkea, että pääset uuteen kotiisi nopeammin ja turvallisemmin ilman tavaroiden rikkoontumista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Pojat tulivat etuajassa, tekivät homman rauhallisesti ja ajallaan. Asensivat jopa pesukoneen. Mielelläni maksoin koko päivän hommasta sen, minkä pyysivät."

Muutto Tampereelta Lempäälään

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Asunnosta muutetaan kaikki. Viemme osan tavaroista itse, suurempien ja painavien tavaroiden muutossa tarvitaan apua sekä muuttolaatikoiden kannossa. Tarvitaan kaksi muuttomiestä kantamaan. Kuljettaja + kantoapu. Muuttoauton saa oven eteen molemmissa asunnoissa. Varastossa on myös tavaraa, mm. auton renkaat ja vanha Singer-pöytä. Muuttolaatikoita ei välttämättä tarvita. Pakataan banaanilaatikoihin. Tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa ei tarvita apua. Suurimmat huonekalut ovat senkki, sohva ja muutama lipasto/kaappi sekä pesukone.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 tarjousta lyhyessä ajassa. Tarjouksista oli helppo katsoa itselle kaikkein sopivin.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttoonsa Muuttomaailman kautta jo pitkään alalla olleen muuttofirman. Muuttofirma on saanut paljon positiivista palautetta muutoista ja tarvittavat luvat ovat kunnossa. Muuttoon pystyt vaikuttamaan myös itse erittäin paljon! Kun tavarat on pakattu ja suojattu hyvin ennen muuttomiehien saapumista, voi kantamisen aloittaa suoraan sovittuna ajankohtana ja säästät siinä aikaa, eli toisin sanoen rahaa. Tavarat pysyvät myös todennäköisemmin ehjänä ja siinä säilyy sitten tavarat ja mielenterveys. Muuttaminen on mukavaa, kun sitä tekee osaavat muuttomiehet!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui sovitusti. Ei ongelmia. Kannattaa suojata huonekalut valmiiksi niin säästyy aikaa."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoidettiin kovalla ammattitaidolla, laittamattomalla kohteliaisuudella ja erinomaisen jämptisti täsmälleen niin kuin sovittiinkin. Laatufirma. Ehdoton suositus.

Muutto Helsinki - Utsjoki

Muutto tapahtui sovittuna aikana ja sujui oikein mutkattomasti. Luotettavaa ja hyvää palvelua! Suosittelen!

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Nopea ja vaivaton muutto, hyvä palvelu.

Muutto Kokkola - Liminka

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lempäälässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vesilahti - Lempäälä, 64 m² rivitalo kolmio
Kantajat on, muuttolaatikot tarvitaan, varastotilaa on kummassakin päässä, ei erikoisia suuria tai painavia huonekaluja, kodinkoneita ei muuteta, autot saa kummassakin päässä oven eteen, lähtöosoitteessa kaikki on maantasossa, muutto-osoitteessa on muutama porras sisäänkäyntiin, muuten yhdessä tasossa, Vesilahti keskusta, rivitalo. Säijä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 58 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nousiainen - Lempäälä, 104 m² kerrostalo
Ei omia kantajia. 1-2 kantomiehiä. Muuttolaatikoita 15 kpl. 2 kpl sohvia, hyllykköjä, sänky, pöytiä, korituoleja, 3 kpl polkupyöriä, piano. Lähtöasuntoon voi ajaa alaoven eteen. Kohdeasunto on rintamamiestalo, muutama porras eteiseen ja tilat kahdessa kerroksessa. Muuttoauton voi peruuttaa pihalle, n. 10 metrin päähän sisääntuloportaista. Nousiainen, kerrostalo. Kuivaspää, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lempäälä - Humppila, 150 m² omakotitalo
Lauantaille on kantajia omasta takaa. Tarvitaan autokuski ja kuorma-auto. Kuskia tarvitaan myös kantoavuksi. Suuria huonekaluja ei ole montaa ja niitä viedään tämän kuun aikana. Kohteessa on neliöitä 110m2 ja n. 8m2 kylmä varasto. Oven eteen ei mahdu kuorma-autolla mutta kyseessä on päätyasunto, johon pääsee tien viereen. Melko hyvät yhteydet siis molemmissa suunnissa. Määränpää on kaksi kerroksinen rivitaloasunto. Kulju, omakotitalo. Humppila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eckerö - Lempäälä, 56 m² kerrostalo kaksio
Pyydän tarjousta äitini puolesta: Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä (jos kuljettaja osallistuu kantamiseen, yksi mies lisäksi todennäköisesti riittää). Kevyttä tavaraa voidaan kantaa osin omalla väelläkin. Suurin siirrettävä huonekalu on vanha peilipiironki (otetaan ehkä toiseen kyytiin, kun saadaan asunnosta siirrettyä ulos), lisäksi pyykinpesukone ehkä painavin. Yksi lasivitriini. Runkopatjasänky, pieni pakastinkaappi, pari muuta kaappia. Piirongin, lasivitriinin ja joidenkin muiden tavaroiden suojaamiseen muovikelmu olisi varmaankin hyvä. Lähtöosoitteessa hissi on pieni, alaspäin todennäköisesti kannettava enemmän kuin uudessa osoitteessa ylös - uudempi talo ja suurempi hissi. Varastotavaraa ei ole. Muuttopäivästä voidaan sopia, toiveena heinäkuun ensimmäinen viikko kuitenkin. Eckerö keskusta, kerrostalo. Lempäälä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lempäälä

Lempäälässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Lempäälään muutto ja kaupunkitietoa

Lempäälä sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa ja on osa ripeästi kasvavaa Tampereen kaupunkiseutua. Kunta sijaitsee valtateiden 3 ja 9 varrella sekä Helsinki-Tampere-rautatien varrella.

Lempäälän kuntakeskus sijaitsee saarella ja kunnan pinta-alasta on yli kymmenesosa vettä. Kunnasta löytyy erilaisia asumismuotoja, luontoa ja palveluita.

Lempäälän Marjamäessä sijaitsee kauppakeskus Ideapark, joka on avattu vuonna 2006. Kauppakeskuksen yhteyteen on rakenteilla myös muita palveluita ja kauppakeskuksessa sijaitsee myös Pohjoismaiden suurin sisähuvipuisto.

Muita suosittuja paikkakuntia: Valkeakoski, Hämeenlinna, Kangasala, Pirkkala ja Akaa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lempäälä »