Muuttopalvelu Vesanto


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Vesantossa, paikkakunnalle Vesanto tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Vesantossa.

Tutustu myös Vesantossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Vesanto »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vesantossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Vesantossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Muutto hoitui todella sujuvasti. Erittäin ystävällisiä ja reippaita muuttomiehiä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Olivat ajallaan ja tekivät ripeästi hommat, mukavia muuttomiehiä kaiken lisäksi ☺

Muutto Sotkamo - Lempäälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vesantossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vesanto - Rautalampi, 45 m² luhtitalo kaksio
Avoero, kaksiosta viedään parisänky, muutama taso, huonekalu ja muuttolaatikoita. Yksi henkilö kahdesta lähtee Rautalammille. 2 kantajaa omasta takaa. Kantomiehet avuksi, tarvitsisin muuttolaatikoita, en pakkausapua tai purkuapua. Ei kodinkoneita, vitriini on. Auto noin25 metrin päähän lähtöpaikasta, Rautalammilla oven eteen. Vesanto keskusta, luhtitalo. Rautalampi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vesanto - Helsinki, 40 m² kerrostalo yksiö
Ei kantajia omasta takaa. Tarvitaan lainaan n. 30 (?) muuttolaatikkoa. Isoimmat kalusteet sänky, sohva ja vitriinikaapisto. Muuttoauton saa lähtöpaikassa oven eteen, kunhan kadun varresta saa varattua pysäköintitilaa. Kohteessa pääsee vapaasi oven eteen. Molemmissa taloissa pienehkö 3 hengen hissi, johon suurimmat huonekalut eivät mahdu. Pieni varastokoppi sisältää myös tavaraa, jotka saan luultavasti siirrettyä asunnon puolelle ennen muuttoa. Osa tavaroista (ainakin nojatuoli ja pieni hylly) pitäisi samalla heittää menemään/kierrätykseen. Vesanto keskusta, kerrostalo. Munkkivuori-Niemenmäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vesanto - Joensuu, 65 m² kerrostalo kolmio
Olemme muuttamassa Vesannosta Joensuuhun, mutta tarkka muuttopäivä ja osoite Joensuussa eivät ole vielä tiedossamme (pitäisi selvitä pian). Haluamme selvittää muuton kustannuksia ja löytää yrityksen tekemään muuttomme mahdollisimman pian. Molemmissa päissä meiltä löytyy kantajat omasta takaa, vähintään viisi henkilöä. Isoimmat muutettavat huonekalut ovat sohva ja parisänky. Emme tarvitse pakkausmateriaaleja. Ainakin Vesannossa muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Vesanto keskusta, kerrostalo. Rantakylä-Latola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vesanto - Vantaa, 61 m² kerrostalo kaksio
Ei omia kantajia, joten tarvitaan kantomiehiä. Muuttolaatikot tarvitaan. Ei muita pakkaustarvikkeita. Isot huonekalut; pesukone, pieni arkkupakastin, 2 istuttava sohva, 1 iso lipasto ja kaksi pientä, pieni säilytyspenkki, 1 lasivitriini, sohvapöytä, parisänky purettuna, lastensänky, yöpöytä, lasten pöytä, leikkikeittiö, kirstu, pieni parvekepöytä ja kaksi tuolia. Auton saa ajettua ovien eteen molemmissa päissä. Vesanto keskusta, kerrostalo. Martinlaakso, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vesanto

Vesantossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vesanto »