Muuttopalvelu Tornio


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Me autamme sinua löytämään helposti ja ilmaiseksi sopivimman muuttofirman kun muutat Tornioon tai Torniosta. Helppokäyttöisen lomakkeen ansiosta muutto on helppo määritellä tarjouspyynnöksi. Sen jälkeen se välitetään meidän toimesta alueella muuttopalvelu tarjoaville muuttofirmoille. Kiinnostuneet muuttofirmat ottavat sinuun suoraan yhteyttä tarjouksen kera. Muista kuitenkin että hinta ei aina ole tärkein tekijä vaan kannattaa myös kiinnittää huomiota muuttofirman tarjoamaan palveluun ja kokemukseen.

Eri firmojen tarjoamat muutot ja hinnat on helposti verrattavissa. Valitse vapaasti muuttoapu, joka on omaan muuttoosi sopivin.

Kilpailuta muuttopalvelu Tornio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Torniossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Torniossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tornio muuttoja ja kokemuksia

Muutto Helsingistä Tornioon

Muuttoauton saa helposti ajettua oven eteen sekä lähtöpaikassa että muuttokohteessa, molemmat ovat ensimmäisessä kerroksessa. Lähtöpaikassa ei tarvitse kuljettajan lisäksi kantomiehiä (omasta takaa tulee neljä kantajaa). Perillä olisi kuljettajan lisäksi yksi kantomies tarpeen (jos ei pitkästä matkasta johtuen onnistu, tästä voidaan tarvittaessa joustaa). Mitään pakkaustarpeita ei tarvita, kaikki tavarat on pakattu valmiiksi. Tavaraa on yksiön verran sekä 160 cm leveä jenkkisänky (menee kahteen osaan), sohva, iso vitriinikaappi (L100xK190xS5cm) sekä kaksi lipastoa ja pieni kaappi, mitkä eivät mene kasaan. Keittiön pöytä, tuolit ja pienet sohvapöydät ovat kasassa. Huomioitavina kodinkoneina pesukone. Tyhjennettävää varastotilaa ei ole.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 12 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 5 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttoa suorittavaksi muuttofirmaksi Rovaniemeläisen yrityksen tekemään muuttoa Helsingistä Tornioon. Muuttomatka oli noin 630 kilometriä ja muutto tehtiin kuorma-autolla urakkahintaisena. Muuton hintaan sisältyi kuski joka osallistui tavaroiden kantamiseen, tiekuljetusvakuutus ja alv. Muuttoautossa oli myös nokkakärryt, kantoliinat ja suojahuopia tavaroiden suojaamista varten. Valittu muuttofirma on tehnyt paljon pitkän matkan muuttoja etelästä pohjoiseen, ja oli siksi helppo valinta, että muutto saataisiin suoritettua turvallisesti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuljettaja oli ajoissa paikalla, lastasi kuorman todella ammattitaitoisesti ja kaikki tuli ehjänä perille. Muutto Helsinki-Tornio sujui helpommin kuin kuvittelimmekaan, suosittelen ehdottomasti!"

Muutto Torniosta Tampereelle

Muutan Tampereelle isohkon elämänmuutoksen johdosta: Olen ollut työelämässä, mutta nyt työni loppuvat elokuun loppupuolella, koska pääsin jatko-opiskelemaan Tampereen yliopistoon. Tarvitsen muuttoavuksi keskikokoisen/isohkon muuttoauton ja 1-2 muuttomiestä. Minulla ei ole muita muuttoapulaisia omasta takaa, mutta osallistun itse muuttoon niin paljon kuin mahdollista: Pakkaan tavarani valmiiksi muuttoon ja muuttopäivänä autan tavaroiden kantamisessa autoon ja Tampereella uuteen asuntoon. Isoimmat ja arvokkaimmat omaisuuteni ovat lasinen keittiönpöytä, pyykinpesukone, tietokone ja neljä kitaraa. Minulla on myös kolme kattolamppua, jotka muuttomiesten tarvitsisi irrottaa ja ottaa mukaan, mutta heidän ei tarvitse ryhtyä asentamaan niitä uuteen asuntoon.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muutto tehtiin urakkahintaisesti pitkän välimatkan vuoksi, koska se tulee pitkällä muuttomatkalla myös muuttajalle edullisemmaksi. Muuton hintaan sisältyi kevyt kuorma-auto, perävaunu, kuski joka toimi myös kantavana muuttomiehenä, polttoaineet, vakuutukset, nokka- ja porraskärryt. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman muuttajilta ja vaadittavat liikenneluvat ovat ajantasalla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella tehokas ja luotettava muuttofirma! Ennen muuttoa suunniteltiin ja tehtiin tarkasti selväksi, miten ja missä aikataulussa muutto hoidetaan. Suunnitelma piti ja muuttomies oli todella mukava ja osasi asiansa. Lämmin kiitos ja suosittelen tätä firmaa muillekin!"

Muutto Vaalasta Tornioon

Meidän perheen omakotitalon tavarat. Itse kannetaan kyytiin ja pois. Kuorma-auto kortillinen kuski löytyy myös jos niin sovitaan. Helpot pihat molemmissa. muutettavista isoimmat..Iso sohva, pesutorni, parisänky, kaksosten sängyt(aika pienet) 2 normi sänkyä, keittiön pöytä+6tuolia, tv taso, matala kaappi, 2 koululaisten pöytää, terassin pöytä ja tuolit. Kaiken näköstä muutakin. Tarvittaessa meillä käytössä paketti auto, henkilöauto ja kaksi normi kuomu kärryä jos tullee autoon ahasta. Uskoisin että yksi normi kuorma-auto riittäisi( normi kuljetusauton kokoinen). Lisätietoja soittamalla. Kiitos.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 päätä huimaavaa tarjousta. Tarjouksissa oli otettu hyvin huomioon asiakkaan tarpeet.

Muuttofirman valinta
Muutaman päivän miettimisen jälkeen asiakas valitsi itselleen Oulussa toimivan muuttofirman tekemään muuttoa. Kannattaa muistaa, että vaikka muuttofirma ei ole samalta paikkakunnalta kuin mihin muutetaan, tai mistä muutetaan, voi silti saada itselleen sopivamman tarjouksen muutosta muuttofirmalta joka ei ole paikallinen. Muuttomaailman kautta voit saada yllättäviä tarjouksia yrityksiltä jotka ovat tuttuja, mutta myös muuttofirmoilta joista et välttämättä ole vielä kuullutkaan. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailmaan, valitse sopivin muuttofirma ja ylläty kuinka mukavaa muuttaminen voi olla!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio

Tosi asiallinen kaveri joka oli sekä hyvissä ajoin paikalla, että hoiti hommansa todella nopeasti. Suosittelen!

Muutto Hyvinkää - Tornio

Oikein hienosti kalusteiden vienti Korialta Tornioon sujui, pääsimme molemmissa päissä auttamaan. Vinkiksi asiakkaille: arimmat kalusteet kannattaa paketoida, jos niitä joudutaan siirtämään autosta toiseen.

Muutto Koria - Tornio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Torniossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mäntyharju - Tornio, 56 m² rivitalo kaksio
Tarvitaan yhteensä 2 kantomiestä. Omasta takaa ei ole ihmisiä nostamaan painavia tavaroita, kevyempien tavaroiden kanto onnistuu. Muuttoauton saa oven eteen, lähtökohteessa kaikki yhdessä tasossa, porras ulko-ovella. Iso piano, joka tarvitsee rullavaunun ja metallilevyjä siirtoon. Muita muutettavia huonekaluja ovat 3 istuttava sohva, parisänky, vaatekaappi, iso lipasto, pieni kirjahylly, kevyt kirjoituspöytä, tv-taso ja iso tv, penkki, muutama tuoli ja jakkara. Lisäksi pienirtaimistoa kuten tekstiilejä, kirjoja ja astioita. Määränpäässä ei ole vielä asuntoa sovittuna, luultavasti joko kerrostalo tai rivitalo, piano ja isommat huonekalut tuskin hissiin mahtuvat. Muuttolaatikoita tarvitaan lainaan. Ei tarvita apua pientavaroiden pakkaamiseen tai purkamiseen. Mäntyharju keskusta, rivitalo. Tornio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Puolanka - Tornio, 44 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa kaksi on kantamassa. Ei tarvitse kantoapua. Sohva ja sänky on isoimmat huone kalut. Ei tarvitse pakkaus apua eikä purku apua. Kodin koneista on pyykkikone. Muttoauton saa ajettua Puolangalla oven eteen ja Torniossa varmaan alaoven eteen. Puolanka keskusta, rivitalo. Miukki-Palosaari-Luotomäki, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tornio - Kemi, 45 m² omakotitalo kaksio
Emme tarvitse kantoapua välttämättä. Lähinnä etsimme henkilöä joka voisi kuljettaa tavarat vanhasta osoitteesta (odottaa että lastamme autoon tavarat) uuteen osoitteeseen ja odottaisi että nostamme tavarat autosta ulos. Eli mitä tarvitsemme:kuljettaja ja auto. Isoja huonekaluja on vain sohva,kolmen hengen divaani. Kyseessä olisi hyvin pienillä tavaroilla muutto kun olemme muuttamassa pieneen yksiöön. Olisi mukavaa jos tarjouksessa olisi tarjous kuljetukselle (vanhasta osoitteesta uuteen sis. auton ja kuljettajan) ja sitten myös mainittaisiin paljonko maksaisi lisää jos kuljettaja auttaisi kantamisessa. Kantamiseen emme välttämättä siis tarvitse apua kuitenkaan. Kiviranta, omakotitalo. Kemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylitornio - Tornio, 60 m² kaksio
Osa asunnon tavaroista, koska osa menee kierrätykseen. Iäkäs henkilö, joka muuttaa palvelukotiin. Kantajia ainakin kaksi omasta takaa. Vain kuljetus tarvitaan. Pesukone on haastavin kannettava. Auton saa oven eteen molemmissa paikoissa. Varastotilaa einole muutettavana. Ylitornio keskusta, rivitalo. Tornio keskusta, palvelukoti.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Tornio

Torniossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tornioon muutto ja kaupunkitietoa

Tornio sijaitsee Lapin maakunnassa Ruotsin rajalla. Kaupunki on Tornionjokilaakson keskus ja tärkein rajanylityspaikka Suomen ja Ruotsin välillä. Tornion kaupungilla on yhteistyötä poikkeuksellisen paljon Haaparannan, Ruotsin puoleisen rajanaapurinsa, kanssa.

Tornio on rajattomien mahdollisuuksien kaupunki jossa on hyvä asua, elää ja kouluttautua. Kaupunki huolehtii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti asukkaittensa hyvinvoinnista. Siellä on myös hyvä tehdä töitä ja yrittää. Lisäksi yhdessä rajanaapurinsa Haaparannan kanssa TornioHaparanda tarjoaa yrittäjilleen ja asukkailleen käyttöön kahden maan palveluverkoston.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kemi, Oulu, Rovaniemi ja Inari

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tornio »