Muuttopalvelu Tornio


Yli 20 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Tornio

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Me autamme sinua löytämään helposti ja ilmaiseksi sopivimman muuttofirman kun muutat Tornioon tai Torniosta. Helppokäyttöisen lomakkeen ansiosta muutto on helppo määritellä tarjouspyynnöksi. Sen jälkeen se välitetään meidän toimesta alueella muuttopalvelu tarjoaville muuttofirmoille. Kiinnostuneet muuttofirmat ottavat sinuun suoraan yhteyttä tarjouksen kera. Muista kuitenkin että hinta ei aina ole tärkein tekijä vaan kannattaa myös kiinnittää huomiota muuttofirman tarjoamaan palveluun ja kokemukseen.

Eri firmojen tarjoamat muutot ja hinnat on helposti verrattavissa. Valitse vapaasti muuttoapu, joka on omaan muuttoosi sopivin.

Kilpailuta muuttopalvelu Tornio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Tornion muuttoja ja kokemuksia

Muutto Vaalasta Tornioon

Meidän perheen omakotitalon tavarat. Itse kannetaan kyytiin ja pois. Kuorma-auto kortillinen kuski löytyy myös jos niin sovitaan. Helpot pihat molemmissa. muutettavista isoimmat..Iso sohva, pesutorni, parisänky, kaksosten sängyt(aika pienet) 2 normi sänkyä, keittiön pöytä+6tuolia, tv taso, matala kaappi, 2 koululaisten pöytää, terassin pöytä ja tuolit. Kaiken näköstä muutakin. Tarvittaessa meillä käytössä paketti auto, henkilöauto ja kaksi normi kuomu kärryä jos tullee autoon ahasta. Uskoisin että yksi normi kuorma-auto riittäisi( normi kuljetusauton kokoinen). Lisätietoja soittamalla. Kiitos.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 päätä huimaavaa tarjousta. Tarjouksissa oli otettu hyvin huomioon asiakkaan tarpeet.

Muuttofirman valinta
Muutaman päivän miettimisen jälkeen asiakas valitsi itselleen Oulussa toimivan muuttofirman tekemään muuttoa. Kannattaa muistaa, että vaikka muuttofirma ei ole samalta paikkakunnalta kuin mihin muutetaan, tai mistä muutetaan, voi silti saada itselleen sopivamman tarjouksen muutosta muuttofirmalta joka ei ole paikallinen. Muuttomaailman kautta voit saada yllättäviä tarjouksia yrityksiltä jotka ovat tuttuja, mutta myös muuttofirmoilta joista et välttämättä ole vielä kuullutkaan. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailmaan, valitse sopivin muuttofirma ja ylläty kuinka mukavaa muuttaminen voi olla!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio, 17.12.2017

Tosi asiallinen kaveri joka oli sekä hyvissä ajoin paikalla, että hoiti hommansa todella nopeasti. Suosittelen!

Muutto Hyvinkää - Tornio, 1.5.2018

Oikein hienosti kalusteiden vienti Korialta Tornioon sujui, pääsimme molemmissa päissä auttamaan. Vinkiksi asiakkaille: arimmat kalusteet kannattaa paketoida, jos niitä joudutaan siirtämään autosta toiseen.

Muutto Koria - Tornio, 11.4.2018

Tornioon muutto ja kaupunkitietoa

Tornio sijaitsee Lapin maakunnassa Ruotsin rajalla. Kaupunki on Tornionjokilaakson keskus ja tärkein rajanylityspaikka Suomen ja Ruotsin välillä. Tornion kaupungilla on yhteistyötä poikkeuksellisen paljon Haaparannan, Ruotsin puoleisen rajanaapurinsa, kanssa.

Tornio on rajattomien mahdollisuuksien kaupunki jossa on hyvä asua, elää ja kouluttautua. Kaupunki huolehtii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti asukkaittensa hyvinvoinnista. Siellä on myös hyvä tehdä töitä ja yrittää. Lisäksi yhdessä rajanaapurinsa Haaparannan kanssa TornioHaparanda tarjoaa yrittäjilleen ja asukkailleen käyttöön kahden maan palveluverkoston.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kemi, Oulu, Rovaniemi ja Inari

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!