Muuttopalvelu Virolahti


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Virolahtissa, paikkakunnalle Virolahti tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Virolahtissa.

Tutustu myös Virolahtissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Virolahti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Virolahtissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Virolahtissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!

Muutto Tampere - Tampere

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

Erinomaisen hyvä muuttofirma, tekivät juurikin niin kuin toivoimmekin. Hintakin oli kohdallaan. Muuttomiehet asiansa osaavia, kohteliaita jne. Ja jos uusi muutto tulee vielä, muuttofirma on jo valittu. Terveisin Liisi ja Ilpo

Muutto Helsinki - Ylöjärvi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Virolahtissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Virolahti - Lahti, 45 m² rivitalo kaksio
Minun lisäkseni muutossa on yksi kantaja kohteessa (Lahti). Minulla on iso sohva, joka pitää purkaa osiin, jotta sitä jaksaa kantaa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Taulutelevisio on ehkä arvokkain esine, joka pitää kuljettaa varovasti. Pakkaan itse tavarat. Minulla on pyykinpesukone, jota on helpompi kuljettaa nokkakärryillä. Ruokapöydän saa tarvittaessa kasattua osiin. Talvirenkaat vievät tietysti tilaa. En tarvitse kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Virolahti keskusta, rivitalo. Möysä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Virolahti - Virolahti, 120 m² omakotitalo
Normaalit huonekalut, paljon astioita, kirjahyllyn purku ja kasaus kantoapua 1 hlö. itse olen sairas enkä voi muuta kun auttaa ja neuvoa. muuttomatka on 10 km. muuttolaatikoita tarvitaan. Virolahti keskusta, omakotitalo. Virolahti keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 52 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Virolahti - Helsinki, 40 m² kerrostalo yksiö
Huonekaluja muutettavana on ainoastaan sänky ja tv, kodinkoneita mikroaaltouuni. Muutama astia myös, mutta lähinnä kosmetiikkaa, vaatteita ja kenkiä. En tarvitse laatikoita, pakkaan ei-huonekalut jätesäkkeihin. Kantajia ei ole omasta takaa, sängyn kantamiseen tarvitaan kaksi eli varmaankin yhden kantomiehen tarvitsisi kuljettajan lisäksi. Vanhassa asunnossa auton saa ajettua oven eteen mikäli on tilaa, en muista miten asia on uudessa asunnossa. Kyllä luultavasti sielläkin saa oven eteen. Varasto on uudessa asunnossa samassa kerroksessa kuin asunto. Virolahti keskusta, kerrostalo. Kamppi - Ruoholahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Virolahti - Lappeenranta, 45 m² rivitalo kaksio
Huonekaluja : 150 cm leveä tv-taso, 2 kpl hyllyjä (L70, K116), piironki (L85,K160), nojatuoli, runkopatjasänky (L140), vaatteita ja jalkineita säkeissä, kirjoja muovilaatikkoihin pakattuina, pöytälevy (L75, pituus 120), vuodesohva (L180). Muutto rivitaloasunnosta kerrostaloon, itse olen lähtöpäässä avustamassa kantamisessa ja ajan muuttoauton mukana uuteen osoitteeseen, mutta vuodesohva painaa arviolta 45 kg, joten sen nostamisessa toiseen kerrokseen pitäisi olla 2-3 vahvaa miestä. Kerrostalon portaikko on sellainen, että kerrosten välillä on tasanne eli nostettavaa tulee ulko-ovelta portaat ensimmäiseen kerrokseen, josta portaat tasanteelle ja tasanteelta portaat toiseen kerrokseen. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa ajettua oven eteen. Virolahti keskusta, rivitalo. Mattila-Kuusela, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Virolahti

Virolahtissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Virolahti »