Muuttopalvelu Vimpeli


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Vimpelissa, paikkakunnalle Vimpeli tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Vimpelissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Vimpeli »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vimpelissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Vimpelissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä muuttofirma.ammatitaitoiset ja ystävälliset muuttomiehet.

Muutto Nurmijärvi - Nurmijärvi

Muutto onnistui hyvin, aikataulut ja sopimukset pitivät. Palvelu ystävällistä. Firma toimitti samalla kaatopaikalle pyynnöstämme vanhoja huonekaluja.

Muutto Kerava - Harjavalta

Hyvä palvelu alusta loppuun. Mukavat muuttotyypit, asiallinen palvelu varauksesta laskutukseen - suosittelen!

Muutto Kotka - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vimpelissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Vimpeli, 40 m² kerrostalo yksiö
Ei muuttotarvikkeita, kaikki tavarat pakattu pahvilaatikoihin. Suurin muutettava kaluste on sohva. Ei keittiön pöytää. Kodinkoneista suurin on pesutorni. Muuttoauton saa ovien viereen. Kivistö, kerrostalo. Vimpeli keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vimpeli - Kerava, 100 m² kerrostalo
Muuttolaatikot on jo hommattu ja muutetaan kaikki kodin tavarat, tosin aikapaljon ollaan laitettu tavaroita pois ja esim. Sänkyjä muutossa on vain yksi pieni kerrossänky. Pesukoneet, sohva ja keittiönpöytä isoimmat kannettavat. Tarvitaan 2-3 muuttomiestä. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Vimpeli keskusta, kerrostalo. Kerava keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Vimpeli, 43 m² kerrostalo kaksio
Kuljettajan lisäksi tarvittaisiin yksi kantomies, omasta takaa köytyy kaksi avustajaa. Muuttolaatikoita tai pakkaustarvikkeita ei tarvita, eikä apua pakkauksessa (pois lukien mahdollinen suurempien tavaroiden suojaaminen tarvittaessa). Isoin huonekalu sänky (lipasto ja kirjahylly kannetaan ainoastaan alas). Kodinkoneita ei muuteta. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Asunnon lisäksi on kaksi häkkivarastoa, jossa toisessa vain muutama muutettava esine. Lisäksi yksi sohva pitäisi noutaa Lielahdesta ja kuljettaa muutettavaan asuntoon. Kaleva, kerrostalo. Vimpeli keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 49 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vimpeli - Helsinki, 30 m² kerrostalo yksiö
Muutan putkiremontin tieltä yksiöstä kaksioon. Mukaan tulee 120cm leveä runkopatjasänky, kolmeen osaan purettu kirjahylly, keittiön "baaripöytä" ja kolme tuolia, sohva, pesukone sekä muuttolaatikoita. Jonkin verran kodin irtaimistoa jätän asuntoon. Kilpailutan muuton kuljetuksineen ja muuttomiehineen. Muuttoaika välille 5. -13. päivä. Tällä hetkellä taloyhtiössä on jo remontti meneillä, joten arkisin päiväaikaan se voi jonkin verran haitata muuttoa. Vimpeli keskusta, kerrostalo. Kallio, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vimpeli

Vimpelissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vimpeli »