Muuttopalvelu Ulvila


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Ulvila

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muutto yhdessä paikkaa jättämällä tarjouspyyntö muutosta Ulvilassa, Ulvilasta, Ulvilaan. Saat tarjouksia jo vuorokauden sisällä ja tarjouspyyntö tavoittaa yli 250 muuttofirmaa ympäri Suomea. Vertaile palveluita, lue muuttoarvostelut ja valitse omiin tarpeisiin sopiva muuttopalvelu. Varmista lataamalla Suomen kattavin muuttajan muistilistan, että muuton jokainen vaihe pysyy mielessä kaiken kiireen keskellä. Hyvän muuton jälkeen on mukava jättää arvostelu muuttofirmasta ja samalla autat muita ihmisiä löytämään oman muuttofirman muuttoon.

Kilpailuta muuttopalvelu Ulvila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Ulvilan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porista Ulvilaan

Normaalit tavarat, Divaani, vitriinejä, kaappeja ja laatikostoja. Kaikki pitää kantaa molemmissa osoitteissa. Ei kantajia omasta takaa. Muuttolaatikoita tarvitaan. Pakkaustarvikkeita ehkä pahvia? Päältä täytettävä pesukone. Molemmissa osoitteissa pääsee oven eteen. Muita varastotiloja ei tarvitse huomioida. Vuokrasopimus allekirjoitetaan 30.10. ja saattaa olla että kun uusi asunto heti vapaa niin muuttoajan kohta tarkentuu kahden viikon sisään loppukuuhun marraskuussa. Eli aikaistuu. Tarkemmin allekirjoituksen jälkeen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi muuttoon nopeasti tarjouspyynnön jättämisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Porilaisen muuttofirman tekemään muuttoa Porista Ulvilaan. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena ja kahdella muuttomiehellä. Muuttolaatikoita muuttofirma toimitti 50 kpl asiakkaalle ennen muuttoa ja muuttolaatikot haettiin viikon päästä muuton jälkeen. Muuttofirmalla on asiaankuuluvat tieliikenneluvat ja vakuutukset kunnossa. Muuttomaailman muuttajilla on ollut vain positiivista sanottavaa valitun muuttofirman tekemistä muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Turusta Ulvilaan

-Tarvitsemme muuttolaatikoita ennakkoon, mieluiten hyvissä ajoin ennen Joulua, jotta saamme aloitettua pakkaamisen ajoissa. -Muuttoauton saa oven eteen Ulvilassa, Turussa oven edessä on kukkakaupan parkkipaikka, jota voi hyödyntää, mikäli siinä on vapaata tilaa. Asunnon sivussa heti nurkan takana on kuitenkin tarvittaessa tilaa muuttoautolle myös. -Tarvitsemme kuljettajan lisäksi kantomiehiä apuun. Omasta takaa meillä on 1-2 kantajaa. -Myös vinttikomero pitää tyhjentää Turun päässä. -Huonekalut ja kodinkoneet ovat normaaleja (sohvat, sängy, vitriinikaapit, kirjahyllyt, lipastot, vaatekaappi, tv-taso, pyykinpesukone jne.)

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana.

Muuttofirman valinta
Porilainen muuttofirma otti tehtäväkseen lähteä muuttamaan asiakasta Turusta Ulvilaan. Muuton yksityiskohdat sovittu puhelimessa. Muuttofirmalla usean vuoden kokemus, liikenneluvat kunnossa, ammattipätevyyden omaavat kuskit ja paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman sivuilla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Loistava muutto Turusta Ulvilaan takana! Ystävällistä ja reipasta palvelua. Muutto sujui sutjakkaasti ja nopeasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Olivat sovittuna ajankohtana paikalla ja muutto sujui nopeammin ja kätevämmin kuin osasin ajatellakaan. Ei mitään moitittavaa.

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

Kaksi reipasta kaveria hoitivat kaksioni muuton Kirkkonummelta Keravalle tehokkaasti ja hyväntuulisesti. Suosittelen!

Muutto Kirkkonummi - Kerava

aivan mahtavaa palvelua, sovitusti paikalla, ripeä kanto, suosittelen

Muutto Salo - Turku

Ulvilaan muutto ja kaupunkitietoa

Ulvila sijaitsee Satakunnan maakunnassa Porin naapurissa. Kaupungin keskustassa on Friitala ja Vanhakylä, jotka sijaitsevat eri puolilla Kokemäenjokea sijaitsevasta taajamasta. Ulvilan asukaslukumäärä on yli 13 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 422.51 km². Historia kaupungilla on erittäin pitkä: Ulvila perustettiin vuonna 1365, eli se on yksi Suomen kuudesta keskiaikaisesta kaupungista Suomessa ja samalla toiseksi vanhin. Vanhin kaupunki Suomessa on Turku. Vuonna 1558 Ulvila menetti kaupunkioikeutensa Porille, koska maankohoaminen teki Ulvilan sen aikaisesta satamasta laivoille kulkukelvottoman. Vuodesta 2000 lähtien Ulvilan kunta on taas nimittänyt itseään kaupungiksi.

Ulvilan naapurikuntia ovat Porin lisäksi Harjavalta, Kokemäki, Nakkila ja Sastamala.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!