Muuttopalvelu Ulvila


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Ulvila

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muutto yhdessä paikkaa jättämällä tarjouspyyntö muutosta Ulvilassa, Ulvilasta, Ulvilaan. Saat tarjouksia jo vuorokauden sisällä ja tarjouspyyntö tavoittaa yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea. Vertaile palveluita, lue muuttoarvostelut ja valitse omiin tarpeisiin sopiva muuttopalvelu. Varmista lataamalla Suomen kattavin muuttajan muistilistan, että muuton jokainen vaihe pysyy mielessä kaiken kiireen keskellä. Hyvän muuton jälkeen on mukava jättää arvostelu muuttofirmasta ja samalla autat muita ihmisiä löytämään oman muuttofirman muuttoon.

Kilpailuta muuttopalvelu Ulvila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ulvilassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ulvilassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Ulvila muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porista Ulvilaan

Normaalit tavarat, Divaani, vitriinejä, kaappeja ja laatikostoja. Kaikki pitää kantaa molemmissa osoitteissa. Ei kantajia omasta takaa. Muuttolaatikoita tarvitaan. Pakkaustarvikkeita ehkä pahvia? Päältä täytettävä pesukone. Molemmissa osoitteissa pääsee oven eteen. Muita varastotiloja ei tarvitse huomioida. Vuokrasopimus allekirjoitetaan 30.10. ja saattaa olla että kun uusi asunto heti vapaa niin muuttoajan kohta tarkentuu kahden viikon sisään loppukuuhun marraskuussa. Eli aikaistuu. Tarkemmin allekirjoituksen jälkeen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi muuttoon nopeasti tarjouspyynnön jättämisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Porilaisen muuttofirman tekemään muuttoa Porista Ulvilaan. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena ja kahdella muuttomiehellä. Muuttolaatikoita muuttofirma toimitti 50 kpl asiakkaalle ennen muuttoa ja muuttolaatikot haettiin viikon päästä muuton jälkeen. Muuttofirmalla on asiaankuuluvat tieliikenneluvat ja vakuutukset kunnossa. Muuttomaailman muuttajilla on ollut vain positiivista sanottavaa valitun muuttofirman tekemistä muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Turusta Ulvilaan

-Tarvitsemme muuttolaatikoita ennakkoon, mieluiten hyvissä ajoin ennen Joulua, jotta saamme aloitettua pakkaamisen ajoissa. -Muuttoauton saa oven eteen Ulvilassa, Turussa oven edessä on kukkakaupan parkkipaikka, jota voi hyödyntää, mikäli siinä on vapaata tilaa. Asunnon sivussa heti nurkan takana on kuitenkin tarvittaessa tilaa muuttoautolle myös. -Tarvitsemme kuljettajan lisäksi kantomiehiä apuun. Omasta takaa meillä on 1-2 kantajaa. -Myös vinttikomero pitää tyhjentää Turun päässä. -Huonekalut ja kodinkoneet ovat normaaleja (sohvat, sängy, vitriinikaapit, kirjahyllyt, lipastot, vaatekaappi, tv-taso, pyykinpesukone jne.)

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana.

Muuttofirman valinta
Porilainen muuttofirma otti tehtäväkseen lähteä muuttamaan asiakasta Turusta Ulvilaan. Muuton yksityiskohdat sovittu puhelimessa. Muuttofirmalla usean vuoden kokemus, liikenneluvat kunnossa, ammattipätevyyden omaavat kuskit ja paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman sivuilla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Loistava muutto Turusta Ulvilaan takana! Ystävällistä ja reipasta palvelua. Muutto sujui sutjakkaasti ja nopeasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Pirkkala-> Rauma. Kaikki sujui nopeasti ja aikataulussa. Ehdottomasti valinnan arvoinen.

Muutto Pirkkala - Rauma

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ulvilassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ulvila - Vantaa, 55 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa vain yksi. Ottakaa iskuporakone yms. pienkoneita mukaan. Kantoapua tarvitaan siis. Isoina huonekaluina 2h sänky (pohjalaudat irrotettava), 3h sohva, laiskanlinna, TV-tuoli, kirjoitus- ja ruokapöytä (6h) tuoleineen, kirjahylly (3 osaa á 1m, huoneenkorkeus). Asunnon lisäksi pienvarasto ja polkupyörä. Laatikkotarve määrittyy muuttofirman esikäynnillä (silmämääräinen katsastus ennen muuttopäivää). Pahvilaatikoita on omasta takaa. Tarkka muuttopäivä on vielä epäselvä, mainittu päivä on vain arvio. Ulvila keskusta, kerrostalo. Mikkola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 56 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ulvila - Lemi, 55 m² kerrostalo kaksio
Ainoa kantaja ennestään meikä itse, joten yksi kantomies tarpeen kuljettajan lisäksi. Lamppujen irrottaminen ja kirjahyllyjen kasaaminen miesvoimalla. Enemmistö irtaimistosta on jo pakattu. Isoja huonekaluja on (6h pöytäkalusto, 3h sohva, 2 nojatuolia, 2 pienempää pöytää, 2 yöpöytää, 2 h sänky (leveys 120 cm), kirjoituspöytä. Huoneiston lisäksi pienvarasto ja polkupyörä. Tarkka muuttopäivä on vielä auki, sillä ensin haen avaimen, aikaisintaan tiistaina. Ulvila keskusta, kerrostalo. Lemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 27 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ulvila - Vanha-Ulvila, 64 m² rivitalo kolmio
Itse pakkaan eli kantomiehet kuljetukset uuteenpaikkaan. Itse vain pakkaan ja uudessa paikassa laitan paikalleen paitsi huonekalut olisi hyvä laittaa jo oikeille paikoille. Nykysessä asunnossa on ulkoportaat eli tämä on rivitalo joka toisessa kerroksessa. Auton saa ajettua ulkoportaiden eteen ja kerrostalon ulko--oven eteen myös saa ajettua. Ulvila keskusta, rivitalo. Vanha-Ulvila, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ulvila - Pori, 300 m²
Muutetaan tavarat hallikoppiin. Irtaimisto olisi tarkoitus olla valmiiksi pakattuna laatikoihin ja suuria huonekaluja on muutamia. Kantajia tarvitaan koska muuttajina 2 nais-ihmistä ja muuttoauto olisi tarpeellinen. Laatikoiden pitäisi olla ostettavissa omaksi koska tavaroiden säilömisaikaa ei tiedetä. Ulvila keskusta, rivitalo. Kartano-Harmaalinna, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ulvila

Ulvilassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ulvilaan muutto ja kaupunkitietoa

Ulvila sijaitsee Satakunnan maakunnassa Porin naapurissa. Kaupungin keskustassa on Friitala ja Vanhakylä, jotka sijaitsevat eri puolilla Kokemäenjokea sijaitsevasta taajamasta. Ulvilan asukaslukumäärä on yli 13 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 422.51 km². Historia kaupungilla on erittäin pitkä: Ulvila perustettiin vuonna 1365, eli se on yksi Suomen kuudesta keskiaikaisesta kaupungista Suomessa ja samalla toiseksi vanhin. Vanhin kaupunki Suomessa on Turku. Vuonna 1558 Ulvila menetti kaupunkioikeutensa Porille, koska maankohoaminen teki Ulvilan sen aikaisesta satamasta laivoille kulkukelvottoman. Vuodesta 2000 lähtien Ulvilan kunta on taas nimittänyt itseään kaupungiksi.

Ulvilan naapurikuntia ovat Porin lisäksi Harjavalta, Kokemäki, Nakkila ja Sastamala.

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ulvila »