Muuttopalvelu Virrat


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Virratssa, paikkakunnalle Virrat tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Virratssa.

Tutustu myös Virratssa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Virrat »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Virratssa

Muutto tai kuljetus hakusessa Virratssa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto kerrassaan täydellinen, pojat ahkeria, ei taukoja, muuttofirma luotettava, suosittelemma 10+

Muutto Kempele - Tupos

Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!

Muutto Äänekoski - Kaarina

Erinomaisesti sujui, suosittelen! Kaikki meni sovitusti, joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Varkaus - Tuusula

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Virratssa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tampere - Virrat, 55 m² kerrostalo kaksio
Kuljettajan lisäksi täytyy olla yksi kantomies. Muutamme kerrostalon pohjekerroksesta jossa on myös häkkivarasto lähellä. Hissiin ja portaisiin ei tarvitse mennä. Auton saa suoraan ulko-oven eteen. Paikka mihin muutetaan on yksikerroksinen ok-talo. Kokemuksesta tiedämme, että pakettiauto pelkästään ei riitä tavaramäärän kuljetukseen. Haluamme, että tavarat viedään yhdellä kertaa. Muuttotavaraa olisi pesukone(8kg), jääkaappipakastin, lipastoja 6kpl, pöytiä 4kpl, parisänky, muuttolaatikoita 15-20kpl sekä jätesäkeissä tavaraa saman verran ja sitten muut tavarat (kuten mm. polkupyörä, kuntolaitteet, taulutelevisiot, tietokoneet...) Haluaisimme tälle muutolle tietää kiinteän hinnan. Myllypuro-Kalkku, kerrostalo. Virrat keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Virrat, 36 m² kerrostalo yksiö
Muutettavana muutama kirjahylly, sänky/patjat ja pari työpöytää sekä kodin irtaimistoa noin 10-15 laatikkoa. Kaksi kantajaa omasta takaa, mahdollisesti kolmas. En tarvitse muuttolaatikoita tai pakkaustarvikkeita. Saan tavarat myös itse pakattua ja purettua. Muuttoauton koosta riippuen sen saa ajettua oven eteen tai ainakin läheiselle parkkipaikalle. Muuttokohteessa saa ajettua oven eteen. Muutto nykyiseen asuntoon on hoidettu avolava autolla, joten isommalle muuttoautolle ei ole tarvetta. Laajasalo, kerrostalo. Virrat keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 55 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Virrat, 60 m² kaksio
Huonekaluja on vähän: kirjahylly, muutama tuoli, pyykinpesukone, pöytä, tv-taso, kuntopyörä ja polkupyörä. Tarvitsen muuttolaatikoita, noin 25 kpl. Omasta takaa ei ole kantajia, joten kuljettajan lisäksi tarvitaan ainakin yksi kantaja. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. Molemmissa kohteissa muuttoauton saa lähelle alaovea. Takahuhti, rivitalo. Virrat keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Virrat, 74 m² kerrostalo kolmio
Muuttolaatikot tarvitsen. Kantajat saan omasta takaa. Asunnon lisäksi on häkkivaraston irtaimiston muutto. Kodinkoneita on sivusta täytettävä pyykinpesukone sekä astianpesukone. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kuljettajan todennäköisesti saan myös, mutta tarvittaessa voin käyttää tarjoukseen sisältyvääkin. Tesoma, kerrostalo. Virrat keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Virrat

Virratssa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Virrat »