Muuttopalvelu Virrat


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Virratssa, paikkakunnalle Virrat tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Virratssa.

Tutustu myös Virratssa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Virrat »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Virratssa

Muutto tai kuljetus hakusessa Virratssa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni sovitusti ja ripeästi.

Muutto Helsinki - Varkaus

Muutto onnistui oikein hyvin. Työntekijät olivat ystävällisiä ja ripeitä, kaikki tavaramme tulivat ehjinä sekä nopeasti uuteen asuntoon. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta. Erityinen kiitos Erikille hänen avuliaisuudestaan.

Muutto Turku - Turku

Kiitos. Kaikki meni hyvin. Ystävällistä palvelua :). Suosittelen

Muutto Lieksa - Raisio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Virratssa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Virrat - Tampere, 75 m² omakotitalo kolmio
Omasta takaa ei ole kantajia. Eli yksi kantomies tarvitaan. Muuttolaatikoita on omasta takaa, pakkaan kaiken itse. Sänky on painavin huonekalu. Pari vitriinikaappia on, muuten pienempiä kalusteita. Täällä Virroilla saa auton ajettua oven eteen, Tampereen päässä on ohjeistettu ajamaan autohallin kautta, autohalliin mahtuvan auton maksimikorkeus on 2,30m. Virrat keskusta, omakotitalo. Tesoma, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Virrat - Seinäjoki, 77 m² paritalo kolmio
Kevyitä tavaroita pystytään osa kantamaan itse. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies. Huonekalut vastaavat kaksion tavaroita. (Muutettu tähän 59,5 neliön kaksiosta, tavaroita vähennetty). Pyykinpesuone ja astianpesukone on. Kolme sohvaa, yksi kolmen istuttava, kaksi kahden istuttava, parisänky, lipastoja, 2 pöytää, 2 sohvapöytää, tuoleja, astioita, vaatteita jne. Kahden hengen talous. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Pyritään pakkaamaan tavarat valmiiksi niin, että muuttolaatikoita ei tarvittaisiin ei ollenkaan tai ehkä n.5 kpl, niin saadaan vaikeammin pakattavat esim. mikro, tv, tuulettimet niihin, ja ne purettaisiin saman tien perillä, että saa muuttoauto samantien ne takaisin mukaansa. Virrat keskusta, paritalo. Seinäjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Virrat, 55 m² kerrostalo kaksio
Kuljettajan lisäksi täytyy olla yksi kantomies. Muutamme kerrostalon pohjekerroksesta jossa on myös häkkivarasto lähellä. Hissiin ja portaisiin ei tarvitse mennä. Auton saa suoraan ulko-oven eteen. Paikka mihin muutetaan on yksikerroksinen ok-talo. Kokemuksesta tiedämme, että pakettiauto pelkästään ei riitä tavaramäärän kuljetukseen. Haluamme, että tavarat viedään yhdellä kertaa. Muuttotavaraa olisi pesukone(8kg), jääkaappipakastin, lipastoja 6kpl, pöytiä 4kpl, parisänky, muuttolaatikoita 15-20kpl sekä jätesäkeissä tavaraa saman verran ja sitten muut tavarat (kuten mm. polkupyörä, kuntolaitteet, taulutelevisiot, tietokoneet...) Haluaisimme tälle muutolle tietää kiinteän hinnan. Myllypuro-Kalkku, kerrostalo. Virrat keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Virrat, 36 m² kerrostalo yksiö
Muutettavana muutama kirjahylly, sänky/patjat ja pari työpöytää sekä kodin irtaimistoa noin 10-15 laatikkoa. Kaksi kantajaa omasta takaa, mahdollisesti kolmas. En tarvitse muuttolaatikoita tai pakkaustarvikkeita. Saan tavarat myös itse pakattua ja purettua. Muuttoauton koosta riippuen sen saa ajettua oven eteen tai ainakin läheiselle parkkipaikalle. Muuttokohteessa saa ajettua oven eteen. Muutto nykyiseen asuntoon on hoidettu avolava autolla, joten isommalle muuttoautolle ei ole tarvetta. Laajasalo, kerrostalo. Virrat keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 55 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Virrat

Virratssa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Virrat »