Muuttopalvelu Lappeenranta


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Lappeenrantaan tai Lappeenrannasta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Lappeenranta. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Lappeenrannan muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Lappeenrannasta ja Lappeenrantaan.


Lappeenrannan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Lappeenrannasta Kuopioon

Muutetaan vain osa asunnon tavaroista. Huonekalut: 120 cm sänky, lipasto, TV-taso 160 cm pitkä, keittiönpöytä ja 2 tuolia, iso nojatuoli, pyykinpesukone, pyörä, talvirenkaat ja muut tavarat pakattu laatikoihin. Kannan apuna ja yksi apuri joka kantaa kevyitä tavaroita. Tavarat mahtuu isoon pakettiautoon.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai sähköpostiinsa kuusi hänelle räätälöityä tarjousta eri kuljetusalan ammattilaiselta. Kaikki tarjoukset tulivat vuorokaudessa, ja sisälsivät selkeän kuvauksen hinnoista ja palveluista. Muuttomaailman kautta saadut tarjoukset sisältävät aina myös firman saamat arvostelut.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttopalvelu löytyi helposti, ja muuttohommiin päästiin asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti. Kodin tavaroiden kuljetuksessa on muuttofirman luotettavuus kaiken A ja O.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Sinkko Finland

Kuljetus M. Sinkko Oy on perustettu 11.04.1985. Toiminta aloitettiin yhdellä pakettiautolla yrittäjä Mika Sinkon voimin. Aluksi jaettiin elintarvikkeita ja tehtiin muuttokuljetuksia. Vuosien myötä toiminta on lisääntynyt. Vuonna 2001 Kuljetus Sinkko Oy aloitti ulkomaanliikenteen ja vuonna 2008 ostettiiin oma terminaali ja perustettiin MJS-Logistiikkatalo Oy. Näiden kolmen yrityksen yhteisenä markkinointinimenä on Sinkko Finland, joka on kokonaisvaltainen logistiikka-alan palveluja tuottava yritys. Pääosana toimintaamme nykyisin ovat kuljetus- ja varastointipalvelut. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Lappeenrannan Myllymäessä, josta operoimme koko Suomen alueella.

Asiakaslähtöisen toimintamme ansiosta voimme räätälöidä asiakkaille heille sopivan logistiikkamallin, joka palvelee heidän toimintojaan optimaalisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme, nykyaikainen kuljetuskalusto ja toimipisteemme sijainti erinomaisten kulkuyhteyksien varrella mahdollistavat asiakkaillemme luotettavat, nopeat ja joustavat palvelut. Toimintamme perustana on luotettavuus, joustavuus ja nopea reagointi. Perheyrityksenä pystymme tuottamaan varmuutemme ja palvelumme kevyellä organisaatiolla ja kilpailukykyisin hinnoin.

LH-Kuljetus Oy

LH-Kuljetus Oy on Lappeenrannassa toimiva kuljetusyritys, joka tarjoaa laadukasta ja luotettavaa kuljetuspalvelua pääasiassa Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella. Sopimuksen mukaan toimitukset järjestyvät myös muualle Suomeen. Voimme huolehtia henkilökohtaisista tai yrityksesi tavaran toimituksista kertaluontoisesti tai järjestää pidemmän aikavälin jakelupalvelut. Toimitamme tarvittaessa myös kiireelliset lähetykset sekä järjestämme tarvitsemasi terminaalipalvelut.

Kuljetustähti

Kuljetustähti / Lappeenrannan muuttopalvelut on ammattitaitoinen ja luotettava kuljetusalan yritys. Palveluihimme kuuluvat muutto- ja tavarakuljetukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Toimialueemme on Lappeenranta ja lähialueet, mutta tarvittaessa työskentelemme myös muualla.

Kuljetustähti / Lappeenrannan muuttopalvelut hoitaa kaikki muuttokuljetukset, niin kotimuutot kuin yritysmuutotkin, luotettavasti ja tehokkaasti 35 mᵌ:n muuttoautolla. Saat kauttamme kaikki muuttoihin tarvittavat palvelut nopeasti ja tehokkaasti. Muuttopalvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Muutamme tavarat helposti ja vaivattomasti Lappeenrannassa. Muutot myös esim. Helsinkiin, Tampereelle, Joensuuhun ja mihin tai mistä tahansa Suomessa ja EU-maissa. Meiltä saa vuokrattua myös muuttolaatikoita.

JJ-Trans Oy

Kuljetusliike JJ-Trans hoitaa kaikki kuljetuksesi luotettavasti aikataulusi mukaisesti. Olemme palvelleet vuosikausien ajan yksityisiä tai yrityksiä kaikissa kuljetuksissa. Toimialueenamme on koko Suomi. Kun valitset meidät et takuulla pety. Pysymme aikatauluissamme joten emme aiheuta teille harmaita hiuksia.

Muita suosittuja paikkakuntia: Imatra, Kouvola ja Vihti

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!