Muuttopalvelu Lappeenranta


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Lappeenranta

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Lappeenrantaan tai Lappeenrannasta on kannattava kilpailuttaa. Suomessa on satoja päteviä muuttopalvelua tarjoavia yrityksiä ja yli 200 niistä löytyy Muuttomaailmasta. Jättämällä tarjouspyynnön saat tarjouksia muuttoosi muuttofirmoilta. Löydä sopivin muuttopalvelu vertailemalla palveluiden sisältöä, hintoja ja tutustumalla muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Näiden ja monipuolisten oppaiden avulla muutto on Muuttomaailman avulla huomattavasti mukavampi.

Kilpailuta muuttopalvelu Lappeenranta

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Lappeenrannan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Lappeenrannasta Helsinkiin

Nykyinen asunto kaksio, mutta ainoastaan yksi henkilö asuu siellä. Tarkoitus olisi siirtää tavarat Lappeenrannasta Helsingin Jätkäsaareen, mutta tehdä Lappeenrannan päässä ihan ensin koukkaus Joutsenoon, jossa mukaan tulee 6 tuolia + ruokapöytä, sekä Helsingin päässä tehdä koukkaus Punavuoren kautta, josta pitäisi hakea jenkkisänky ja tietokonepöytä (3. kerroksesta). Helsingin pään koukkauksen vaihtoehtona tietenkin myös ensin käydä tyhjentämässä ensimmäinen kuorma, ja käydä hakemassa sänky ja pöytä erikseen. Helsingissä asuntojen välimatka on n. 2,2km Joutsenossa, Lappeenrannassa ja Jätkäsaaressa on runsaasti tilaa autolle, mutta Punavuoressa ei. Tosin sieltä ei myöskään tule kuin sänky ja tietokonepöytä, joten siinä ei myöskään aikaa pitäisi niin kauan mennä. Lappeenrannan päässä tarvitsisi vähintään yhden kantomiehen avuksi, ehkä jopa kaksi. Helsingin päässä ei puolestaan välttämättä tarvitse kantoapua ollenkaan, mutta jos esim. kuski pystyy auttamaan samalla, niin erittäin hyvä. Reilu määrä vaatesäkkejä ja muita epämääräisiä nyssäköitä ja laatikoita. Osa häkkivarastossa. Muuttolaatikoita mahdollisesti tarvitsee 10-20 kpl, ei tarvitse pakkaustarvikkeita. Pakkaamisen ja purkamisen osalta ei muuta apua tarvitse kuin kantoapua.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen ja muuttofirma löytyi 2 päivässä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin tuntihinnoitteluun suunniteltu muutto mihin sisältyi mm. alv, liikennelupa, vakuutukset ja polttoainekulut. Auto oli varustettu 2 nokkakärryillä, pehmusteilla jotka tulee kalusteiden suojaksi autossa ja kelmulla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto Lappeenrannasta Helsinkiin, onnistui myös pieni pikainen lisäkoukkaus Helsingissä kolmannella asunnolla. Iso auto, edullinen hinta, ammattitaitoinen kuski/kantaja. Jos olisi itse vuokrannut auton, niin olisi toki tullut halvemmaksi, mutta Helsingissä isolla autolla liikkuminen olisi vaatinut kokeneen kuskin. Mieluummin maksoi hieman ylimääräistä, että ammattilainen hoitaa. Mitään ei mennyt rikki."

Muutto Porvoosta Lappeenrantaan

Muutettavana koko asunnon sisältö; kodinkoneita vain pesukone ja pieni pakastin. Loppu kalusteita ja irtaimistoa (TV, 2 sohvaa, parisänky, muutama lipasto/hyllykkö). Muuttolaatikot tarvitaan ja pakkaustarvikkeita astioita varten (kuplamuovia) mielellään kuljettajan lisäksi 1 henkilö kantoapuun. Auton saa oven eteen molemmissa osoitteissa. Muuttopäivä liukuva eli esim. viikko 50.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai kolme erittäin selkeää ammattilaisen kirjoittamaa tarjousta. Alueella toimivat muuttofirmat tarjosivat muuttajalle vaihtoehtoisia määriä muuttomiehiä, pakkaustarvikkeita, muuttolaatikoita ja muita muutossa tarvittavia palveluja.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi hänelle sopivimman muuttofirman, joka tarjosi tähän muuttoon 36 kuution muuttoautoa sekä kaksi muuttomiestä kanto- ja lastausavuksi. Muuttolaatikoita firma suositteli hankkimaan 75 kpl, jotka muuttofirma toimittaa ja noutaa pois kohtuullista korvausta vastaan. Muuttaminen on mukavaa kun ammattilaiset ovat muuttoapuna.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui erinomaisesti. Suosittelen vilpittömästi !!"

Muutto Lappeenrannasta Kuopioon

Muutetaan vain osa asunnon tavaroista. Huonekalut: 120 cm sänky, lipasto, TV-taso 160 cm pitkä, keittiönpöytä ja 2 tuolia, iso nojatuoli, pyykinpesukone, pyörä, talvirenkaat ja muut tavarat pakattu laatikoihin. Kannan apuna ja yksi apuri joka kantaa kevyitä tavaroita. Tavarat mahtuu isoon pakettiautoon.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai sähköpostiinsa kuusi hänelle räätälöityä tarjousta eri kuljetusalan ammattilaiselta. Kaikki tarjoukset tulivat vuorokaudessa, ja sisälsivät selkeän kuvauksen hinnoista ja palveluista. Muuttomaailman kautta saadut tarjoukset sisältävät aina myös firman saamat arvostelut.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttopalvelu löytyi helposti, ja muuttohommiin päästiin asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti. Kodin tavaroiden kuljetuksessa on muuttofirman luotettavuus kaiken A ja O.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Sinkko Finland

Myllymäenkatu 13, 53500 Lappeenranta

Vuonna 1985 perustettu perheyritys Kuljetus M. Sinkko Oy toimii pääsääntöisesti kuljetus- ja varastointipalveluiden parissa. Heidän toimipisteensä löytyy erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydestä Myllymäestä, Lappeenrannassa. Täältä käsin yritys tarjoaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti luotettavaa, nopeaa ja joustavaa palvelua.

Näiden perusarvojen lisäksi perheyrityksenä Kuljetus M. Sinkko Oy luottaa varmuuteen ja palveluun kilpailukykyisin hinnoin kevyen organisaationsa vuoksi. Muuttopalveluiden laadun takaa myös nykyaikainen muuttokalusto.

LH-Kuljetus Oy

Salmannontie 30, 54300 Lappeenranta

LH-Kuljetus Oy tarjoaa Lappeenrannasta käsin kuljetuspalvelua jossa laatu ja luotettavuus kohtaavat. Enimmäkseen kuljetukset keskittyvät Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueelle.

Monipuolisella kalustollaan ja ammattitaitoisella henkilökunnallaan LH-Kuljetus Oy toteuttaa yksityisten kotitalouksien sekä pienten firmojen muutot kaikkialle Suomeen vaivattomasti.

Kuljetustähti

Närekatu 5, 53810 Lappeenranta

Kuljetustähti tarjoaa muuttopalveluita ja tavarakuljetusta Lappeenrannassa ja sen lähialueilla. Tarvittaessa palveluita tarjotaan myös muuallakin. Tämä ammattimainen ja luotettava muuttofirma tarjoaa mukautuvaa ja asiakaslähtöistä muuttopalvelua niin kotitalouksille kuin yrityksillekin, päivästä ja ajankohdasta riippumatta. Muuttoautona firmalla on käytössä 35 kuution tavaratilalla varustettu Mercedes Benz kuorma-auto.

Muuttotavarat liikkuvat Kuljetustähden avulla kätevästi ja heidän kautta voit tilata myös laajemmankin muuttopalvelun joka sisältää kantoavun ja kuljetuksen lisäksi myös muut muuttopalvelut.

JJ-Trans Oy

Salmannontie 30, 54300 Lappeenranta

Lappeenrantalainen JJ-Trans on tarjonnut muuttopalveluita jo vuosikausien ajan. Toiminta ei rajoitu pelkästään Lappeenrannan alueelle vaan tämä luotettava ja ammattimainen muuttopalvelu toimii koko Suomen alueella. Heidän monipuolinen kalusto sisältää autoja 10 ja 20 kuution väliltä. Yksikään kuljetus ei ole heille liian vähäpätöinen vaan he ottavat jokaisen muuton yhtä vakavasti. Ei väliä oliko muutto kuinka pieni tai suuri.

Muuttopalvelu Hyypiä

Harapaisentie 7, 53500 Lappeenranta

Muuttopalvelu Hyypiän muuton ammattilaiset tekevät muutostasi sujuvan ja huolettoman. Tämä lappeenrantalainen muuttopalvelu suorittaa kotitalouksien ja yrityksien muutot niin Lappeenrannassa kuin koko maassakin. Asiakkaan pyynnöstä, muuttopalvelun ohella onnistuu myös kalusteiden kokoamiset, lamppujen asennukset ja muut pienet muuttoon liittyvät kodin asennukset.

Riippuen asiakkaan toivomuksista Muuttopalvelu Hyypiä voi suorittaa muuton kokonaisuudessaan tai tarjota pelkästään kanto- ja kuljetuspalvelun, jolloin asiakas itse pakkaa tavarat. Asiakkaan suorittaessa tavaroiden pakkaamisen itse, toimittaa muuttofirma mielellään muuttolaatikot ja muut pakkaamiseen tarvittavat materiaalit.

Muita suosittuja paikkakuntia: Imatra, Kouvola ja Vihti

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!