Muuttopalvelu Lappeenranta


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Lappeenrantaan tai Lappeenrannasta on kannattava kilpailuttaa. Suomessa on satoja päteviä muuttopalvelua tarjoavia yrityksiä ja yli 500 niistä löytyy Muuttomaailmasta. Jättämällä tarjouspyynnön saat tarjouksia muuttoosi muuttofirmoilta. Löydä sopivin muuttopalvelu vertailemalla palveluiden sisältöä, hintoja ja tutustumalla muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Näiden ja monipuolisten oppaiden avulla muutto on Muuttomaailman avulla huomattavasti mukavampi.

Kilpailuta muuttopalvelu Lappeenranta »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lappeenrannassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lappeenrannassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Lappeenranta muuttoja ja kokemuksia

Muutto Lappeenrannasta Espooseen

Yhden henkilön kaikkien tavaroiden muutto Lappeenrannasta Espooseen. Lappeenrannassa 1. kerros, ei hissiä, lyhyet portaat, auton saa oven eteen. Espoossa 3. kerros ja ei hissiä, alueella remonttityömaata joka saattaa vaikeuttaa ajamista. Isoimmat huonekalut 120 cm sänky, keinutuoli, ruokapöytä ja tuolit, työpöytä, pieni kirjahylly, tv-taso. Lisäksi tv, mikro yms. pienempää tavaraa. Irtaimisto pakattu suurimmaksi osaksi muuttolaatikoihin, muutama pussi ja jätesäkki. Ei muita kantajia omasta takaa, minä autan kevyempien tavaroiden kanssa. Lisäksi minun pitää päästä muuttoauton kyydissä Espooseen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma löytyi heti seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman joka toimii pääkaupunkiseudulla. Muuttomatka oli yli 200 kilometriä ja siksi muuttofirma tarjosi oman yrityksen työpanosta urakkahintaisella tarjouksella. Muuttoautoksi valittiin iso kuorma-auto, että reissuja asuntojen välillä ei tarvitse tehdä yhtä enempää. Muuttofirmalta tuli kaksi muuttomiestä muuttoavuksi. Muuton hintaan sisältyi myös vakuutus ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Lappeenrannasta Helsinkiin

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Nykyinen asunto kaksio, mutta ainoastaan yksi henkilö asuu siellä. Tarkoitus olisi siirtää tavarat Lappeenrannasta Helsingin Jätkäsaareen, mutta tehdä Lappeenrannan päässä ihan ensin koukkaus Joutsenoon, jossa mukaan tulee 6 tuolia + ruokapöytä, sekä Helsingin päässä tehdä koukkaus Punavuoren kautta, josta pitäisi hakea jenkkisänky ja tietokonepöytä (3. kerroksesta). Helsingin pään koukkauksen vaihtoehtona tietenkin myös ensin käydä tyhjentämässä ensimmäinen kuorma, ja käydä hakemassa sänky ja pöytä erikseen. Helsingissä asuntojen välimatka on n. 2,2km Joutsenossa, Lappeenrannassa ja Jätkäsaaressa on runsaasti tilaa autolle, mutta Punavuoressa ei. Tosin sieltä ei myöskään tule kuin sänky ja tietokonepöytä, joten siinä ei myöskään aikaa pitäisi niin kauan mennä. Lappeenrannan päässä tarvitsisi vähintään yhden kantomiehen avuksi, ehkä jopa kaksi. Helsingin päässä ei puolestaan välttämättä tarvitse kantoapua ollenkaan, mutta jos esim. kuski pystyy auttamaan samalla, niin erittäin hyvä. Reilu määrä vaatesäkkejä ja muita epämääräisiä nyssäköitä ja laatikoita. Osa häkkivarastossa. Muuttolaatikoita mahdollisesti tarvitsee 10-20 kpl, ei tarvitse pakkaustarvikkeita. Pakkaamisen ja purkamisen osalta ei muuta apua tarvitse kuin kantoapua.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen ja muuttofirma löytyi 2 päivässä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin tuntihinnoitteluun suunniteltu muutto mihin sisältyi mm. alv, liikennelupa, vakuutukset ja polttoainekulut. Auto oli varustettu 2 nokkakärryillä, pehmusteilla jotka tulee kalusteiden suojaksi autossa ja kelmulla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto Lappeenrannasta Helsinkiin, onnistui myös pieni pikainen lisäkoukkaus Helsingissä kolmannella asunnolla. Iso auto, edullinen hinta, ammattitaitoinen kuski/kantaja. Jos olisi itse vuokrannut auton, niin olisi toki tullut halvemmaksi, mutta Helsingissä isolla autolla liikkuminen olisi vaatinut kokeneen kuskin. Mieluummin maksoi hieman ylimääräistä, että ammattilainen hoitaa. Mitään ei mennyt rikki."

Muutto Lappeenrannasta Kuopioon

Liittyvä paikkakunta: Kuopio

Muutetaan vain osa asunnon tavaroista. Huonekalut: 120 cm sänky, lipasto, TV-taso 160 cm pitkä, keittiönpöytä ja 2 tuolia, iso nojatuoli, pyykinpesukone, pyörä, talvirenkaat ja muut tavarat pakattu laatikoihin. Kannan apuna ja yksi apuri joka kantaa kevyitä tavaroita. Tavarat mahtuu isoon pakettiautoon.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai sähköpostiinsa kuusi hänelle räätälöityä tarjousta eri kuljetusalan ammattilaiselta. Kaikki tarjoukset tulivat vuorokaudessa, ja sisälsivät selkeän kuvauksen hinnoista ja palveluista. Muuttomaailman kautta saadut tarjoukset sisältävät aina myös firman saamat arvostelut.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttopalvelu löytyi helposti, ja muuttohommiin päästiin asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti. Kodin tavaroiden kuljetuksessa on muuttofirman luotettavuus kaiken A ja O.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Lappeenrannan muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Lappeenrannasta Tampereelle kestää 3 t 40 min ja on 275 km.

Muutto Lappeenrannasta Helsinkiin kestää 2 t 41 min ja on 223 km.

Muutto Lappeenrannasta Turkuun kestää 4 t 17 min ja on 383 km.

Muutto Lappeenrannasta Ouluun kestää 6 t 49 min ja on 557 km.

Muutto Lappeenrannasta Jyväskylään kestää 2 t 56 min ja on 224 km.

Muutto Lappeenrannasta Kuopioon kestää 3 t 19 min ja on 269 km.

Muutto Lappeenrannasta Joensuuhun kestää 2 t 52 min ja on 234 km.

Muutto Lappeenrannasta Lahteen kestää 1 t 50 min ja on 147 km.

Muutto Lappeenrannasta Vaasaan kestää 6 t 25 min ja on 495 km.

Muutto Lappeenrannasta Espooseen kestää 2 t 43 min ja on 237 km.

Muutto Lappeenrannasta Rovaniemelle kestää 9 t 19 min ja on 759 km.

Muutto Lappeenrannasta Hämeenlinnaan kestää 2 t 54 min ja on 221 km.

Muutto Lappeenrannasta Poriin kestää 4 t 57 min ja on 391 km.

Muutto Lappeenrannasta Kouvolaan kestää 1 t 5 min ja on 87 km.

Muutto Lappeenrannasta Vantaalle kestää 2 t 26 min ja on 214 km.

Muutto Lappeenrannasta Mikkeliin kestää 1 t 25 min ja on 109 km.

Muutto Lappeenrannasta Kotkaan kestää 1 t 27 min ja on 111 km.

Muutto Lappeenrannasta Seinäjoelle kestää 5 t 25 min ja on 417 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui tarjouspyyntöön vastaamisesta muuttokuorman kuljettamiseen toiseen kaupunkiin todella ammattitaitoisesti ja helposti. Erityisplussat hyvästä asiakaspalvelusta ja edullisesta hinnasta.

Muutto Porvoo - Helsinki

Sujuva, nopea ja ystävällinen palvelu.

Muutto Turku - Turku

Muutto sujui joustavasti ja suunnitelman mukaan. Suosittelen lämpimästi muillekkin. Jatkossa käytän tätä firmaa:)

Muutto Lapua - Oulu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lappeenrannassa

 • Linnoitus
 • Kimpinen
 • Peltola
 • Kuusela
 • Reijola
 • Voisalmi
 • Lapvesi
 • Laihia
 • Lavola
 • Kourula
 • Ruoholampi
 • Kivisalmi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pöytyä - Lappeenranta, 34 m² kerrostalo yksiö
Saatan saada jonkun kantamaan avuksi, en kuitenkaan voi sitä luvata jos muutto arkena. Saan varmasti suurimman osan pakattua omiin laatikoihini, ehkä muutamalle laatikolle tarvetta. Isoimmat huonekalut on sänky 160cm (saa tarvittaessa 80cm osiin), pari korkeaa peiliä, kapea päältätäytettävä pyykinpesukone, kahden hengen ruokapöytä tuoleineen, tv-taso, tv ja kaksi nojatuolia, mattoja ja tavarat toki. Oven eteen saa auton riippuen toki auton koosta, pakettiauto menee helposti molemmissa osoitteissa. Varastosta ei tule mitään mukaan. Muuttopäivä sovittavissa, uusi asunto tyhjillään ja vanhasta asunnosta ei kiire. Pöytyä keskusta, kerrostalo. Kesämäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Huittinen - Lappeenranta, 59 m² kerrostalo kaksio
Omija kantajaa ei ole. Tarvitsemme kaksi kantajaa.Muuttolaatikoita ei tarvitse. Tavaroita pakkamme ja purkamme itse. Oiken isoja ja painavia ei ole. On sänky,sohva,kaksi pöytää,kirjähyllyjä, 8 tuolia T V hylly,peilipöytä , pesukone, kaksi pakastinta 100l,kaksi polkupyörää,huonekasveja. Muttoauto pääsee ihan ovien eteen kummassakin tapauksessa. Huittinen keskusta, kerrostalo. Kivisalmi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vieremä - Lappeenranta, 36 m² rivitalo yksiö
Raskaimmat kuljetettavat ovat pyykinpesukone 68kg, pöytämallin astianpesukone ja lasikansinen tv-taso. Sänky menee osiin. Ei sohvaa eikä muitakaan suuria huonekaluja. Pakkaan itse kuljetettavat tavarat muuttokuntoon. Talvirenkaat kulkevat kanssa muuton mukana. Lisäksi kotiteatterin kaiuttimia. Osa melko suurikokoisia. Käyttöesineitä ei kovinkaan paljon ja ne on pakattu pahvilaatikoihin. Nokkakärreistä voisi olla hyötyä muutossa, niin saa lastattua laatikoita päällekkäin hissinostoa varten Lappeenrannan päässä. Yksi lisäkantaja olisi hyödyllinen, niin menee nuo raskaammat tavarat helpoimmin ja nopeammin. (Hissin lastaus Lappeenrannan kohteessa.) Vieremän päässä muuttoauton saa ajettua aivan oven eteen (samassa tasossa). Lappeenrannan päässä uskon, että onnistuu myös. Lauantaina käyn katsomassa asunnon. Vieremä keskusta, rivitalo. Pallo-Tysterniemi-Leiri, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappeenranta - Suonenjoki, 80 m² rivitalo kolmio
Muuttoauton saa suhteellisen lähelle asuntoa parkkipaikka on tilava ja siitä on lyhyt matka asunnolle. Muutto apua tarvitsee vain isompien tavaroiden takia 3sänkyä yksi iso pari sänky sitten pöydät hyllyt kaapit pesu ja tiski koneet. Jos olisi mahdollista saada kaikki yhdellä kertaa isoimmat ja tärkeimmät tavarat asumisen kannalta muuten saan muuton itse tehtyä. niin ja uusi asunto on rivitalo asuintilat ovat kahdessa kerroksessa on erillinen häkki varasto ja oma pieni varasto heti asunnon ovella Skinnarila, rivitalo. Suonenjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Sinkko Finland

Myllymäenkatu 13, 53500 Lappeenranta

Vuonna 1985 perustettu perheyritys Kuljetus M. Sinkko Oy toimii pääsääntöisesti kuljetus- ja varastointipalveluiden parissa. Heidän toimipisteensä löytyy erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydestä Myllymäestä, Lappeenrannassa. Täältä käsin yritys tarjoaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti luotettavaa, nopeaa ja joustavaa palvelua.

Näiden perusarvojen lisäksi perheyrityksenä Kuljetus M. Sinkko Oy luottaa varmuuteen ja palveluun kilpailukykyisin hinnoin kevyen organisaationsa vuoksi. Muuttopalveluiden laadun takaa myös nykyaikainen muuttokalusto.

LH-Kuljetus Oy

Salmannontie 30, 54300 Lappeenranta

LH-Kuljetus Oy tarjoaa Lappeenrannasta käsin kuljetuspalvelua jossa laatu ja luotettavuus kohtaavat. Enimmäkseen kuljetukset keskittyvät Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueelle.

Monipuolisella kalustollaan ja ammattitaitoisella henkilökunnallaan LH-Kuljetus Oy toteuttaa yksityisten kotitalouksien sekä pienten firmojen muutot kaikkialle Suomeen vaivattomasti.

Kuljetustähti

Närekatu 5, 53810 Lappeenranta

Kuljetustähti tarjoaa muuttopalveluita ja tavarakuljetusta Lappeenrannassa ja sen lähialueilla. Tarvittaessa palveluita tarjotaan myös muuallakin. Tämä ammattimainen ja luotettava muuttofirma tarjoaa mukautuvaa ja asiakaslähtöistä muuttopalvelua niin kotitalouksille kuin yrityksillekin, päivästä ja ajankohdasta riippumatta. Muuttoautona firmalla on käytössä 35 kuution tavaratilalla varustettu Mercedes Benz kuorma-auto.

Muuttotavarat liikkuvat Kuljetustähden avulla kätevästi ja heidän kautta voit tilata myös laajemmankin muuttopalvelun joka sisältää kantoavun ja kuljetuksen lisäksi myös muut muuttopalvelut.

JJ-Trans Oy

Salmannontie 30, 54300 Lappeenranta

Lappeenrantalainen JJ-Trans on tarjonnut muuttopalveluita jo vuosikausien ajan. Toiminta ei rajoitu pelkästään Lappeenrannan alueelle vaan tämä luotettava ja ammattimainen muuttopalvelu toimii koko Suomen alueella. Heidän monipuolinen kalusto sisältää autoja 10 ja 20 kuution väliltä. Yksikään kuljetus ei ole heille liian vähäpätöinen vaan he ottavat jokaisen muuton yhtä vakavasti. Ei väliä oliko muutto kuinka pieni tai suuri.

Muuttopalvelu Hyypiä

Harapaisentie 7, 53500 Lappeenranta

Muuttopalvelu Hyypiän muuton ammattilaiset tekevät muutostasi sujuvan ja huolettoman. Tämä lappeenrantalainen muuttopalvelu suorittaa kotitalouksien ja yrityksien muutot niin Lappeenrannassa kuin koko maassakin. Asiakkaan pyynnöstä, muuttopalvelun ohella onnistuu myös kalusteiden kokoamiset, lamppujen asennukset ja muut pienet muuttoon liittyvät kodin asennukset.

Riippuen asiakkaan toivomuksista Muuttopalvelu Hyypiä voi suorittaa muuton kokonaisuudessaan tai tarjota pelkästään kanto- ja kuljetuspalvelun, jolloin asiakas itse pakkaa tavarat. Asiakkaan suorittaessa tavaroiden pakkaamisen itse, toimittaa muuttofirma mielellään muuttolaatikot ja muut pakkaamiseen tarvittavat materiaalit.

Muita suosittuja paikkakuntia: Imatra, Kouvola ja Vihti

Muuttoauto Lappeenranta

Lappeenrannassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lappeenranta »