Muuttopalvelu Toholampi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Toholammilla, paikkakunnalle Toholampi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Toholammilla.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Toholampi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Toholammilla

Muutto tai kuljetus hakusessa Toholammilla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin sujuva ja miellyttävä palvelu.

Muutto Kempele - Helsinki

Erittäin positiivinen kokemus muuttofirmasta! Kaikki toimi sujuvasti ja helposti niin yhteydenpidon osalta kuin itse muuttokin. Pisteenä iin päällä lisäpalveluna muuttosiivous! Suosittelen ilolla!

Muutto Hyllykallio - Seinäjoki

Hyvä muuttofirma.ammatitaitoiset ja ystävälliset muuttomiehet.

Muutto Nurmijärvi - Nurmijärvi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Toholammilla

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Toholampi - Toholampi, 65 m² rivitalo kolmio
Kantajia omasta takaa ei ole. Pakkaan muut tavarat itse, mutta matot toivon firman pakkaavan. Suurimmat muutettavat ovat sohva, parisängyt, pyykinpesukone ja kirjahyllyllinen (3,5 m leveä ja täyskorkea) kirjoja. Lisäksi varaston tavarat, mattoteline, ulkokalusteryhmä ja iso hiiligrilli. Tarvitsemme apua myös kiinteiden valaisimien irrotuksessa ja kiinnityksessä. Samaten iso grafiikanlehti (tiiliseinään) ja eteisen peili pitää kiinnittää. Muita kiinnitettäviä/asennettavia ovat pyykinpesukone, kirjahylly ja äänilaitteet. Muuttopäivää on mahdollista sovitella. Oven eteen pääsee muuttoautolla. Osa tavaroista vaatii varovaisuutta, mm. taulut ja vanhat huonekalut, joiden suojaamiseen toivon firman apua. Toholampi keskusta, rivitalo. Toholampi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Toholampi - Rovaniemi, 30 m² omakotitalo yksiö
Tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehiä/kantomiehen (1-2? ihmistä) kantamaan muuttolaatikot yms. muuttoautoon/asuntoon. Itse en voi kantaa mitään raskaita tavaroita. Ei tarvetta muuttolaatikoille/pakkaustarvikkeille. Toholampi on lähtöpaikka, josta tulisi noutaa isot huonekalut (painava kirjahylly, tuoli, muutama muuttolaatikko) ja sitten Sievin Asemakylän kautta ajaa Rovaniemelle. Sievin Asemakylältä tulisi hakea loput muuttotavarat (kaikki muu pakattu laatikoihin, paitsi pyykinpesukone, yksi baaripöytä+kaksi tuolia sekä maastopyörä ja sukset). Rovaniemen asunnossa on varastotilaa. Tavaraa on kaikenkaikkiaan sen verran mitä 30m2 asuntoon mahtuu. Ei sohvaa tai sänkyä. Toholampi keskusta, omakotitalo. Niemelänkangas-Korvanniemi, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Toholampi, 90 m² kerrostalo
Kerrostalo 1 kerros muutto, Toholammille omakotitaloon, 2 kantajaa autoon. Huonekalut, ja pakatut laatikot ja kassit. Pieni pyykkikone. Ounasrinne, kerrostalo. Toholampi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karkkila - Toholampi, 30 m² autotalli yksiö
Tarkoituksena tyhjentää kuolinpesän autotalli joka sisältää pääosin moottoripyörän osia ja runkoja, pyöriä, mopoja ja moottoripyöriä, sekä kirjoja ja lehtiä. Suurin osa on valmiiksi pakattu erinnäisiin pahvilaatikoihin mutta myös irtotavaraa on. Tarvitsemme muutaman kantomiehen. Polari, autotalli. Toholampi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Toholampi

Toholammilla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Toholampi »