Muuttopalvelu Vihti


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Vihti

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö muuttoapua auttamaan muuttamaan Vihtiin tai Vihdistä? Jokainen muutto on erilainen joten muuttoapua varten kannattaa kysyä tarjous useammalta muuttopalvelua tarjoavalta firmalta. Yksittäisen firmojen etsiminen ja pyyntöjen lähettäminen jokaiselle erikseen ei ole kuitenkaan tehokasta. Muuttomaailma.fi välittää tarjouspyyntösi ilmaiseksi alueella muutot suorittavat muuttofirmat. Kiinnostuneet tekevät sinulle tarjouksen ja voit helposti vertailla hinnat sekä palvelut.

Palvelun avulla on helppo löytää muuttofirma, jossa hinta ja palvelun laatu on kohdallaan.

Kilpailuta muuttopalvelu Vihti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Vihdin muuttoja ja kokemuksia

Muutto Vihdissä

Kotimuutto. Pesukone, sänky, tv, kirjahylly... Yksi kantaja kuljettajan lisäksi. Muuttolaatikoita nyt. 30kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma löytyi alle tunnin päästä tarjouksen jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon Vihdissä löytyi pääkaupunkiseudulta. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti kahdella miehellä ja isolla pakettiautolla. Muuttofirma toimitti muuttoon muuttolaatikot ennen muuton alkamista sekä haki ne muuton jälkeen asiakkaalta pois. Muuttofirmalla on voimassa oleva liikennelupa ja vastuuvakuutus.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Voin suositella. Kaikki meni aikataulun mukaan, ahkerat ja osaavat muuttomiehet. Todella hyvää osaamista. Suosittelen!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui mallikkaasti ja firma oli paikalla sovitusti. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt ottaa toinenkin apumies niin olisi itse säästynyt tavaroiden kantamiselta ja voinut keskittyä niiden paikoilleen laittoon.

Muutto Kerava - Tuusula

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Pitkän matkan muutto, kaikki meni hyvin.

Muutto Kaarina - Kuopio

Vihtiin muutto ja kaupunkitietoa

Länsi-Uudellamaalla, Uudenmaan maakunnassa sijaitseva Vihdin kunta on tunnettu viihtyisästä, suurimmaksi osaksi pientaloista koostuvasta elinympäristöstä ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista pääkaupunkiseudun läheisyydessä.

Vihti on osa Helsingin metropolialuetta ja sijaitsee noin 45 kilometriä Helsingistä Turun suuntaan, Turun moottoritien varrella.

Vihdin värikäs ja monipuolinen luonto, ainutlaatuinen kulttuuriympäristö sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina. Kaupungin jännittävä historia lumoaa kävijän ja lukuisissa elinvoimaisissa kylissä voit tuntea modernia entisajan tunnelmaa.

Muita suosittuja paikkakuntia: Helsinki, Kirkkonummi, Nurmijärvi ja Karkkila

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!