Muuttopalvelu Vihti


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö muuttoapua auttamaan muuttamaan Vihtiin tai Vihdistä? Jokainen muutto on erilainen joten muuttoapua varten kannattaa kysyä tarjous useammalta muuttopalvelua tarjoavalta firmalta. Yksittäisen firmojen etsiminen ja pyyntöjen lähettäminen jokaiselle erikseen ei ole kuitenkaan tehokasta. Muuttomaailma.fi välittää tarjouspyyntösi ilmaiseksi alueella muutot suorittavat muuttofirmat. Kiinnostuneet tekevät sinulle tarjouksen ja voit helposti vertailla hinnat sekä palvelut.

Palvelun avulla on helppo löytää muuttofirma, jossa hinta ja palvelun laatu on kohdallaan.

Kilpailuta muuttopalvelu Vihti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vihdissä

Muutto tai kuljetus hakusessa Vihdissä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Vihti muuttoja ja kokemuksia

Muutto Vihdissä

Kotimuutto. Pesukone, sänky, tv, kirjahylly... Yksi kantaja kuljettajan lisäksi. Muuttolaatikoita nyt. 30kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma löytyi alle tunnin päästä tarjouksen jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon Vihdissä löytyi pääkaupunkiseudulta. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti kahdella miehellä ja isolla pakettiautolla. Muuttofirma toimitti muuttoon muuttolaatikot ennen muuton alkamista sekä haki ne muuton jälkeen asiakkaalta pois. Muuttofirmalla on voimassa oleva liikennelupa ja vastuuvakuutus.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Voin suositella. Kaikki meni aikataulun mukaan, ahkerat ja osaavat muuttomiehet. Todella hyvää osaamista. Suosittelen!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Voin ehdottomasti suositella, muutto sujui nopeasti ja ammattitaidolla! 👍🏻

Muutto Tampere - Rovaniemi

Nopea,laadukas muutto,voimme suositella!ja hintakin hyvin kilpailukykyinen

Muutto Kuopio - Iisalmi

Muutosta ei olisi tullut mitään ilman ammattilaisia ja heidän kalustoaan. Fiksut ammattitaitoiset miehet hoitivat homman kiitettävästi. Palvelu oli jokaisen euron arvoinen. Kiitos!

Muutto Pori - Pori

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vihdissä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Espoo - Vihti, 40 m² kerrostalo yksiö
20-30 pahvilaatikkoa (osa varastokomerosta), muutama pieni huonekalu (tuoleja, naulakko, mattoja, pieni kaappi) ja pieni pirtinpöytä penkkeineen (leveys alle 130cm). Ei isoja huonekaluja tai kodinkoneita. Muuttoauton saa ajettua oven eteen (Vihdin päässä riippuu lumitilanteesta, mutta ainakin 10 metrin päähän). Yksi kantaja omasta takaa, joka ei kuitenkaan jaksa nostaa painavampia laatikoita. Saunalahti-Kattilalaakso, kerrostalo. Vihti Kirkonkylä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vihti - Vantaa, 250 m² omakotitalo
Muutetaan tavarat kahdesta omakotitalosta (sijaitsevat samalla tontilla vierekkäin) rivitaloon. Tarvitsemme muuttolaatikoita ja kantomiehiä. Muutossa ei isoja kodinkoneita. Muuttoauton saa oven eteen. Toinen omakotitalo 2 kerrosta, yläkerrasta kannettavat 1 parisänky ja 90cm sänky sekä pari lipastoa. Ei isoja sohvia (mahdollisesti kahden istuttava divaanisohva ja/tai kahden istuttava pieni sohva). Ei isoja irtokaappeja, ei keittiön pöytää, eli melko vähän isoja huonekaluja. 1 pihakeinu. Pari TV-tasoa ja sohvapöytää. Vihti Kirkonkylä, omakotitalo. Pähkinärinne, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Salo - Vihti, 59 m² rivitalo kaksio
Varaston sisältö mutta tyhjennän pienet tavarat laatikoihin. Poikani voi olla kantoapuna... mikäli se vaikuttaa hintaan. Tarvitsen muuttolaatikoita mutta pakkaan itse normi kodin esineet. Kulmasohva menee kahdessa osassa, pyykinpesukone ja tiskikone ...loput pöytää lipastoja ja yksi vitriinikaappi. Kodin irtaimisto ihan normia. Takapihalta valmiiksi tehty puusta alunen 2mx2m. Kaasugrilli, ruohonleikkuri... loput pientä sälää ruukkuja ym. Ammattilaiselle mielestäni pitäs olla helppo muutto. Salo keskusta, rivitalo. Vihti Kirkonkylä, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Vihti, 46 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä kotimuutto Vantaalta Vihtiin. Asukkaaasta itsestään ei ole kantoavuksi. Kaksi kantomiestä riittää, jos kuljettaja osallistuu kantamiseen, niin yksi hänen lisäkseen. Painavimmat tavarat ovat 6 hengen kulmasohva (saa jonkin verran taitettua ) 4 hengen ruokapöytä, pesukone, 90 cm leveä sänky, sekä piironki. Loput tavaroista ovat laatikoissa tai jätesäkeissä. Tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa emme tarvitse apuja, kunhan tavarat saadaan siirrettyä huoneistosta toiseen. Muuttoauton, saa Vantaalla rapun oven eteen. Yhdet pitkät suorat rappuset toiseen kerrokseen, ei hissiä. Vihdin päässä kyseessä on rivitalon päätyhuoneisto kiinteistön parkkipaikan vieressä, joten auton saa lähelle huoneistoa. Tavaroita voi kantaa etuoven tai takaoven kautta. Toiveena olisi, että muutto onnistuu yhdellä ajokerralla, joten pieni pakettiauto ei riitä, vaan pitää olla pidennytty iso pakettiauto tai pieni kuorma-auto, jotta iso sohva mahtuu mukaan. Kivistö, kerrostalo. Vihti Kirkonkylä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vihti

Vihdissä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Vihtiin muutto ja kaupunkitietoa

Länsi-Uudellamaalla, Uudenmaan maakunnassa sijaitseva Vihdin kunta on tunnettu viihtyisästä, suurimmaksi osaksi pientaloista koostuvasta elinympäristöstä ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista pääkaupunkiseudun läheisyydessä.

Vihti on osa Helsingin metropolialuetta ja sijaitsee noin 45 kilometriä Helsingistä Turun suuntaan, Turun moottoritien varrella.

Vihdin värikäs ja monipuolinen luonto, ainutlaatuinen kulttuuriympäristö sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina. Kaupungin jännittävä historia lumoaa kävijän ja lukuisissa elinvoimaisissa kylissä voit tuntea modernia entisajan tunnelmaa.

Muita suosittuja paikkakuntia: Helsinki, Kirkkonummi, Nurmijärvi ja Karkkila

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vihti »