Muuttopalvelu Kittilä


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kittilä

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muutto Kittilässä, Kittilästä, tai Kittilään helposti ja nopeasti. Jätät vain tarjouspyynnön ja välitämme sen yli 250 muuttofirmalle valtakunnallisesti. Muuttofirma voi jättää tarjouksen muuttoon, jonka jälkeen pääset lukemaan muuttoarvostelut tarjouksen jättäneestä muuttofirmasta. Voit myös keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa ja lopulta valitse vain omaan muuttoon paras muuttopalvelu. Voit vaikuttaa muuton hintaan alentavasti myös itse lukemalla Muuttomaailman kätevät muuttovinkit ja lataamalla Suomen kattavimman muuttajan muistilistan.

Kilpailuta muuttopalvelu Kittilä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kittilän muuttoja ja kokemuksia

Muutto Hämeenlinnasta Kittilään

Kuljettajan lisäksi en tarvitse kantoapua, huonekaluja on vähän. En tarvitse laatikoita. Muuttoauton saa ajettua oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi heti seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi itselleen Kuopiolaisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Hämeenlinnasta Kittilään. Muuttofirma lähetti tehtävään kuskin ja ison muuttoauton, että kaikki tavarat varmasti mahtuivat kerralla autoon. Urakkahintaiseen sopimukseen kuului, että asiakas pakkaa ja suojaa tavarat ennen muuttoa itse. Muuttoon tarvittavat nokkakärryt ja huovat tulivat muuttofirman toimesta. Muuttofirman liikennelupa ja pätevyydet ovat kunnossa. Jätä tarjouspyyntö muutosta Muuttomaailmaan ja saa tarjouksia ympäri Suomea.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin reipas ja tehokas meininki, eipä olisi uskonut että tuntilaskutuksella. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Kuopio - Kuopio

Reipas kaveri, joka teki rivakasti hommia ja osallistui lastaukseen ja purkuun kuin olisi omia tavaroita ollut. Vahva suositus👍

Muutto Vaasa - Tampere

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela

Kittilään muutto ja kaupunkitietoa

Kittilä on kunta Suomessa, joka sijoittuu läntiseen osaan Lapin maakunnassa. Kittilässä asui viimeisien mittauksien mukaan 6394 henkeä ja pinta-alaltaan se on 8 262,97 km² ja vesistöjä tästä alueesta on 168.39 km². Kittilässä Sirkan kylässä on myös tunnettu Suomalainen hiihtokeskus Levi, joka tuo vuosittain paljon turisteja laskettelemaan Kittilään. Kittilän asukasmäärä laski 30 vuotta peräkkäin, mutta vuonna 2003 se on lähtenyt taas nousuun. Asukasluvun nouseminen on johtunut pääosin matkailun sekä 2000-luvulla aloitetun kaivostoiminnan ansiosta.

Asukasluvultaan merkittävimpiä läheisiä paikkakuntia Kittilälle ovat Inari, Rovaniemi, Sodankylä ja Kemi

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!