Muuttopalvelu Kitee


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kiteessa, paikkakunnalle Kitee tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kiteessa.

Tutustu myös Kiteessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kitee »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kiteessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kiteessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ylitti kaikki odotukset. Ystävällinen ja KIIREETÖN palvelu. Teki muutosta todella helpon!

Muutto Riihimäki - Joensuu

Aikataulu pysyi erinomaisesti. Kaikki tavarat ehjiä, lasit, taulut, ei naarmuja huonekaluissa. Edullinen, ripeä, luotettava, asiallinen. Muuttotilanteessa varmisteli, kyseli etukäteen, jos oli siihen tarvetta, ei sooloiltu. Voin ilomielin suositella.

Muutto Espoo - Espoo

Aikataulut pitivät. Tehokas ja ammattimainen toiminta. Erinomainen yhteistyö ja palvelu. Asiallinen ja hyväntuulinen toiminta rauhoitti muuttostressiä.

Muutto Turku - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kiteessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Karjala

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kitee - Joensuu, 120 m² omakotitalo
Muutamme omakotitalosta kiteeltä kerrostaloon joensuussa. Asunto on maantasassa eli rappusia ei tarvitse ravata, talossa on myös ulkovarasto. Minä voin toimia kantajana mutta vaimo on pieninpäin eli ei ole kantoapuna. Tarkoitus olisi että kaikki olisi täällä valmiina laatikoihin pakattuna (pahvilaatikot/lihalaatikot). Isoja artikeleita on kaksi sohvaa, jenkkisänky, lasten kerrossänky, umpipuinen kirjakaappi, iso tv-taso jonka saa purettua osiin. tv, tietokonepöytä, pesukone, astianpesukone ja jokunen lipasto. Autolla pääsee ovien eteen. Kuljettajan lisäksi menisi yksi kantomies olettaen että kuljettajakin kantaa. Kitee keskusta, omakotitalo. Rantakylä-Latola, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kitee - Lahti, 44 m² kerrostalo kaksio
Perusmuutto Kiteeltä Lahteen, molemmat kerrostaloja. Rapun eteen pääsee molemmissa kohteissa. Lahden päässä asuinrapun ulko- oven vieressä on ovi varastoon, jonne toivoisin varastoon kuuluvat tavarat suoraan. Merkitsen itse laatikoiden päälle mihin mikäkin laatikko tulee ....keittiö, makuuhuone, olohuone, varasto. Isompia yksittäisiä ovat kahdessa osassa oleva "jenkkisänky", olohuoneen lasipöytä, 3- istuttava sohva sekä yksi nojatuoli, tv- taso + taulutelevisio (on omassa alkuperäisessä pakkauksessaan). Keittiön pöytä + 4 tuolia, pyykinpesukone, lipasto kokoa 84x44, kaksi isoa peiliä, useita tauluja sekä parveke kalusto---> pöytä + kaksi tuolia ja aurinkotuoli. Lisäksi laatikoissa astiat, vaatteet ynm. Varastossa joulukoriste- laatikko + kuusi ynm...esim. mattoja. Kitee keskusta, kerrostalo. Kiveriö, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vimpeli - Kitee, 71 m² kerrostalo kolmio
Biggest belongings are: double bed with mattresses, 2 sofas, two beds for kids with mattresses, kitchen table with 4 chairs, washing machine, set of 4 car wheels, TV table around 1.5 length, big TV, 3 bicycles. 1 male carrier of own. Need help of carrying. No need for help of packing/unpacking, no boxes, no storage space. Vimpeli keskusta, kerrostalo. Kitee keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kitee - Lapinlahti, 62 m² rivitalo kolmio
Muutto rivitalosta rivitaloon, kumpaankin pääsee oven eteen eikä ole portaita. Kaksion runsas irtaimisto jossa mm paljon kirjoja. Kaikki valmiiksi pakattuina. Kalusteet pienikokoisia. Ei kantajia omasta takaa. Aikaisin ajankohta tiistaina mutta muut viikonloputkin käyvät kuun loppuun mennessä (joku perjantai tai maanantai myös neuvoteltavissa). Kitee keskusta, rivitalo. Lapinlahti keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kitee

Kiteessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kitee »