Muuttopalvelu Paimio


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Paimio

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Paimiossa, Paimiosta, tai Paimioon alkaa Muuttomaailmasta. Jätä tarjouspyyntö, vertaile muuttofirmoja, valitse sopivin muuttopalvelu. Näillä kolmella askeleella muutto saadaan suoritettua. Välitämme tarjouspyynnön palvelussa mukana oleville yli 250 muuttofirmalle, jotka sopivan keikan löydyttyä tekevät tarjouksen muuttoon. Pääset palvelussa myös lukemaan muuttoarvostelut, kun muuttofirma on tehnyt tarjouksen muuttoon. Aloita muuton valmistelu lataamalla Suomen kattavin muuttajan muistilista ja voit säästää rahaa muuttokustannuksissa.

Kilpailuta muuttopalvelu Paimio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Paimion muuttoja ja kokemuksia

Muutto Paimiosta Turkuun

Muutto siis omakotitalosta pienempään omakotitaloon. Meillä on kaksi painavampaa huonekalua, ruokapöytä ja senkki. Pyrimme itse muuttamaan pientavarat, astiat, vaatteet, koriste-esineet ym. Muuttolaatikoita tarvitsisimme n. 20 -30kpl. Muuttoauton saa peruutettua asuntojen ovien eteen molemmissa kohteissa. Meillä on kantajia omasta takaa, tarvitsisimme vain kuljettajan.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi omaan muuttoon sopivan muuttofirman Turusta. Muuttomatkaa asuntojen välillä oli hieman alle 30 kilometriä. Muuttofirma katsoi parhaaksi valita muuttoautoksi 36 kuution kuorma-auton, että kaikki muuttotavarat saadaan kuljetettua yhdellä kertaa. Muuttolaatikoita muuttofirma toi muuttajalle ennen muuttoa ja haki ne pois muuton jälkeen, kun tavarat oltiin saatu purettua. Muuttoon osallistui muuttajan omat kantajat ja muuttofirman kuski, joka myös osallistui tavaroiden kantamiseen ja purkamiseen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua."

Muutto Paimiosta Espooseen

Kaksi kantajaa omasta takaa kummassakin päässä Isoja muuttotavaroita mm. Piano, pesukone ja kuivausrumpu, sänky, vitriinihylly, työpöytä ja ruokapöytä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi muutaman päivän miettimisen jälkeen. Muuttofirma lähetti muuttoon kaksi muuttomiestä ja muutto suunniteltiin tuntihinnoitellusti. Muuttoautona käytettiin kuorma-autoa mihin mahtui noin 100 neliön tavarat kerralla kyytiin. Laskutus muutosta aloitettiin muutettavassa kohteessa, ja laskutus päättyi kun viimeinen tavara oli kannettu uuteen kotiin sisälle. Muuttofirmalla on asianmukaiset luvat tehdä muuttokuljetuksia Suomessa ja EU alueella. Valittu muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista Muuttomaailman muuttajilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Paimiossa

Muutto heti aamusta. Kodin irtaimisto. Apk, PK + kuivausrumpu. Oven eteen pääsee molemmissa paikoissa. Varastossa kirjahylly ja kirjoituspöytä, jotka pitäisi kuljettaa pois. 1-2 kantajaa omasta takaa. Muuttolaatikoita ei tarvita.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Turusta lähti tekemään muuttoa Paimioon. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla asiakkaan tarpeet tarkasti huomioon ottaen. Muuttofirmalta saapui 2 muuttomiestä ja auto peränostolaitteella. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa. Muuttomaailman avulla voit saada tarjouksia myös ammattimaisilta yrityksiltä joista et ole vielä kuullut. Jätä tarjouspyyntö palvelussa ja valitse sinulle sopivin muuttopalvelu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hyvin.

Muutto Paimio - Kaarina

Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Muutto Paimio - Turku

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Paimioon muutto ja kaupunkitietoa

Paimio on kaupunki Suomessa, joka sijoittuu Varsinais-Suomen maakuntaan. Paimio on Turun ja Salon välissä Valtatie 1:n tienoilla. Kaupungiksi Paimio alkoi kutsumaan itseään vuonna 1997.

Paimion naapurikunnat ovat Lieto, Kaarina, Marttila, Salo ja Sauvo.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!