Muuttopalvelu Paimio


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Paimiossa, Paimiosta, tai Paimioon alkaa Muuttomaailmasta. Jätä tarjouspyyntö, vertaile muuttofirmoja, valitse sopivin muuttopalvelu. Näillä kolmella askeleella muutto saadaan suoritettua. Välitämme tarjouspyynnön palvelussa mukana oleville yli 300 muuttofirmalle, jotka sopivan keikan löydyttyä tekevät tarjouksen muuttoon. Pääset palvelussa myös lukemaan muuttoarvostelut, kun muuttofirma on tehnyt tarjouksen muuttoon. Aloita muuton valmistelu lataamalla Suomen kattavin muuttajan muistilista ja voit säästää rahaa muuttokustannuksissa.

Kilpailuta muuttopalvelu Paimio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Paimiossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Paimiossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Paimio muuttoja ja kokemuksia

Muutto Paimiosta Turkuun

Muutto siis omakotitalosta pienempään omakotitaloon. Meillä on kaksi painavampaa huonekalua, ruokapöytä ja senkki. Pyrimme itse muuttamaan pientavarat, astiat, vaatteet, koriste-esineet ym. Muuttolaatikoita tarvitsisimme n. 20 -30kpl. Muuttoauton saa peruutettua asuntojen ovien eteen molemmissa kohteissa. Meillä on kantajia omasta takaa, tarvitsisimme vain kuljettajan.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi omaan muuttoon sopivan muuttofirman Turusta. Muuttomatkaa asuntojen välillä oli hieman alle 30 kilometriä. Muuttofirma katsoi parhaaksi valita muuttoautoksi 36 kuution kuorma-auton, että kaikki muuttotavarat saadaan kuljetettua yhdellä kertaa. Muuttolaatikoita muuttofirma toi muuttajalle ennen muuttoa ja haki ne pois muuton jälkeen, kun tavarat oltiin saatu purettua. Muuttoon osallistui muuttajan omat kantajat ja muuttofirman kuski, joka myös osallistui tavaroiden kantamiseen ja purkamiseen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua."

Muutto Paimiosta Espooseen

Kaksi kantajaa omasta takaa kummassakin päässä Isoja muuttotavaroita mm. Piano, pesukone ja kuivausrumpu, sänky, vitriinihylly, työpöytä ja ruokapöytä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi muutaman päivän miettimisen jälkeen. Muuttofirma lähetti muuttoon kaksi muuttomiestä ja muutto suunniteltiin tuntihinnoitellusti. Muuttoautona käytettiin kuorma-autoa mihin mahtui noin 100 neliön tavarat kerralla kyytiin. Laskutus muutosta aloitettiin muutettavassa kohteessa, ja laskutus päättyi kun viimeinen tavara oli kannettu uuteen kotiin sisälle. Muuttofirmalla on asianmukaiset luvat tehdä muuttokuljetuksia Suomessa ja EU alueella. Valittu muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista Muuttomaailman muuttajilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Paimiossa

Muutto heti aamusta. Kodin irtaimisto. Apk, PK + kuivausrumpu. Oven eteen pääsee molemmissa paikoissa. Varastossa kirjahylly ja kirjoituspöytä, jotka pitäisi kuljettaa pois. 1-2 kantajaa omasta takaa. Muuttolaatikoita ei tarvita.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Turusta lähti tekemään muuttoa Paimioon. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla asiakkaan tarpeet tarkasti huomioon ottaen. Muuttofirmalta saapui 2 muuttomiestä ja auto peränostolaitteella. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa. Muuttomaailman avulla voit saada tarjouksia myös ammattimaisilta yrityksiltä joista et ole vielä kuullut. Jätä tarjouspyyntö palvelussa ja valitse sinulle sopivin muuttopalvelu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hyvin.

Muutto Paimio - Kaarina

Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Muutto Paimio - Turku

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Paimiossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lieto - Paimio, 78 m² luhtitalo kolmio
Uusi asunto on kaksikerroksinen rivitalohuoneisto. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies/miehiä. Ei tarvita muuttolaatikoita tai -tarvikkeita. Pakkaamme ja puramme tavarat itse. Suurimpia tavaroita ovat 2 kpl sohvia, sänky (osissa), kaappikello, pinnasänky ja 3 lipastoa. Kodinkoneista mukaan lähtee pyykinpesukone. Molemmissa kohteissa muuttoauton saa ajettua ulko-ovien lähelle/läheisyyteen. Lieto keskusta, luhtitalo. Paimio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lieto - Paimio, 65 m² kerrostalo kolmio
Muuttopäivä ei vielä tarkkaan tiedossa. Itse kannan tavaraa mutta en painavia. Sänky isoin huonekalu, muuttokohteessa 2. kerrokseen. Lisäksi erillinen varasto parin minuutin päässä, jossa valmiiksi pakatut laatikot. Olkkarin kattolamppu arvokas ja täytyy ottaa alas. Muutamia tauluja. Kestolaatikoita tarvitaan jonkun verran Lieto keskusta, kerrostalo. Paimio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kaarina - Paimio, 77 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsemme muuttopalvelun kalusteiden siirtämistä varten. Omasta takaa meillä on 2-3 kantajaa, mutta haluaisimme tarjouksen myös kahdesta muuttofirman työntekijästä. Huonekalut jotka tarvitsee muuttaa: kirjahylly, pieni kirjahylly x 2, lasivitriini, piano, nojatuoli, sohva x 2, ruokaryhmä (pöytä + 6 tuolia), pyykinpesukone, lipasto x 2, parisänky patjoineen, meikkipöytä, keinutuoli, painonnostopenkki + 120kg edestä levypainoja, työpöytä + kaksi konttorituolia ja kaksi yöpöytää. Puramme itse purkua vaativat huonekalut. Lisäksi tarvitsemme irtaimistoa varten n. 15-20 muuttolaatikkoa, jotka kannamme ja kuljetamme itse uuteen osoitteeseen. Muuttoauton saa ajettua kerrostalon oven eteen sekä uudessa asunnossa pihaan. Kaarina keskusta, kerrostalo. Paimio keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nakkila - Paimio, 220 m²
Muutamme isosta talosta paljon pienempään kerrostaloasuntoon. Mutta muuttokuormaan tulee vain uuteen asuntoon sopiva määrä huonekaluja ja tarve-esineitä. Ylimääräinen tavara toimitetaan itse muualle, ei siis liity tähän muuttoon. Tarvitsemme vain kuljettajan. Muut kantomiehet ovat sukulaisia ja ystäviä. Emme tarvitse muuttolaatikoita. Suurin huonekalu on parisänky. Kodinkoneista mukaan tulee vain pyykkikone ja pakastearkku. Muuttoauton saa aivan oven eteen molemmissa päissä. Varastotilojen tavaraa ei tarvitse huomioida, viemme itse peräkärryssä. Nakkila keskusta, rivitalo. Paimio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Paimio

Paimiossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Paimioon muutto ja kaupunkitietoa

Paimio on kaupunki Suomessa, joka sijoittuu Varsinais-Suomen maakuntaan. Paimio on Turun ja Salon välissä Valtatie 1:n tienoilla. Kaupungiksi Paimio alkoi kutsumaan itseään vuonna 1997.

Paimion naapurikunnat ovat Lieto, Kaarina, Marttila, Salo ja Sauvo.

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Paimio »