Muuttopalvelu Paimio


Yli 20 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Paimio

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Paimiossa, Paimiosta, tai Paimioon alkaa Muuttomaailmasta. Jätä tarjouspyyntö, vertaile muuttofirmoja, valitse sopivin muuttopalvelu. Näillä kolmella askeleella muutto saadaan suoritettua. Välitämme tarjouspyynnön palvelussa mukana oleville yli 200 muuttofirmalle, jotka sopivan keikan löydyttyä tekevät tarjouksen muuttoon. Pääset palvelussa myös lukemaan muuttoarvostelut, kun muuttofirma on tehnyt tarjouksen muuttoon. Aloita muuton valmistelu lataamalla Suomen kattavin muuttajan muistilista ja voit säästää rahaa muuttokustannuksissa.

Kilpailuta muuttopalvelu Paimio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Paimion muuttoja ja kokemuksia

Muutto Paimiossa

Muutto heti aamusta. Kodin irtaimisto. Apk, PK + kuivausrumpu. Oven eteen pääsee molemmissa paikoissa. Varastossa kirjahylly ja kirjoituspöytä, jotka pitäisi kuljettaa pois. 1-2 kantajaa omasta takaa. Muuttolaatikoita ei tarvita.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Turusta lähti tekemään muuttoa Paimioon. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla asiakkaan tarpeet tarkasti huomioon ottaen. Muuttofirmalta saapui 2 muuttomiestä ja auto peränostolaitteella. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa. Muuttomaailman avulla voit saada tarjouksia myös ammattimaisilta yrityksiltä joista et ole vielä kuullut. Jätä tarjouspyyntö palvelussa ja valitse sinulle sopivin muuttopalvelu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hyvin.

Muutto Paimio - Kaarina

Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Muutto Paimio - Turku

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio, 2.3.2018

Paimioon muutto ja kaupunkitietoa

Paimio on kaupunki Suomessa, joka sijoittuu Varsinais-Suomen maakuntaan. Paimio on Turun ja Salon välissä Valtatie 1:n tienoilla. Kaupungiksi Paimio alkoi kutsumaan itseään vuonna 1997.

Paimion naapurikunnat ovat Lieto, Kaarina, Marttila, Salo ja Sauvo.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!