Muuttopalvelu Padasjoki


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Padasjoella, Padasjoelle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Padasjoella.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Padasjoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Padasjoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Padasjoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin ammattitaitoinen ja mukava muuttopalvelu. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Siilinjärvi - Espoo

Otettiin hyvin yhteyttä, kun ei itse ehtinyt vielä asiaa ajatella prosessin eri vaiheessa! Reilu peli!

Muutto Kempele - Helsinki

Oikein reippaita muuttomiehiä, ja hoitivat erittäin nopeasti muuton. Avuliaita ja iloisia. 🙂

Muutto Hyvinkää - Kerava

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Padasjoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Padasjoki - Mommila, 157 m² omakotitalo
Omasta takaa on yksi kantaja, tarvitaan kuljettajan lisäksi kantaja, uusi talo on kaksikerroksinen. Auton saa oven eteen molemmissa paikoissa. Muutettavana 4 huoneen ja keittiön kalusteet ja tavarat. Sohva, nojatuolit 2, kulmasohva, kirjahylly 360x45x180 siis 14 osaa, osittain lasiovia, Muuramen lipastot 4 kpl 80x55x70 yläkertaan, parisänky, purettava yläkertaan, ruokapöytä, senkki 115x110x55, pesukone ovat suurimmat kalusteet. Pakkausta ei tarvita eikä muuttolaatikoita. Padasjoki keskusta, omakotitalo. Mommila, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mustasaari - Padasjoki, 200 m² omakotitalo
Tarve on pakkauspalvelulle, kannolle, kuljetukselle ja kaikkien tavaroiden varastoinnille. Kyseessä omakotitalo. Varastointi mielellään Tampereen eteläpuolelle. Mustasaari keskusta, omakotitalo. Padasjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Padasjoki - Turku, 60 m² paritalo kaksio
Kotimuutto. Kantomiehiä tarvitaan, omaa apua tulossa kaksi kantajaa. On iso painava vanha puinen arkku, iso sänky, pari sohvaa, iso nojatuoli, pöytiä, hyllyjä, lisäksi varastossa myös tavaraa. Muuttoauton saa aika lähelle ovia. Padasjoki keskusta, paritalo. Jäkärlä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 39 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Padasjoki - Hämeenlinna, 150 m² omakotitalo
Suurelta osin jo tyhjennetyssä omakotitalossa jäljellä olevien tavaroiden muutto Padasjoelta Hämeenlinnaan pienvarastoon tai muuhun hankittavaan varastotilaan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa (kysely varastotilasta vetämässä). Tavaraa noin 20m3, suurelta osin pahvisia, tukevia muuttolaatikoita, jotka pinottavissa päällekkäin. Jonkin verran vaatteita ja muutama matto jätesäkeissä. Suurimmat huonekalut kaksi 90cm leveää sänkyä, muutama tuoli, yksi kevyt pystykaappi, yksi osiin purettu kirjoituspöytä, pari sohvapöytinä toiminutta arkkua. Jonkin verran varastotavaraa kuten muutamat sukset ja rattikelkka. Siis ei normaalia omakotitaloirtaimistoa kuten sohvia tai pyykkikoneita, ne siirretty jo aiemmin ja taloon myös jää irtaimistoa. Kaksikerroksinen omakotitalo, jossa autolla pääsee suoraan oven eteen molemmissa kerroksissa. Pyydetään tarjousta muuttoautolle ja yhdelle kantamiseen osallistuvalle miehelle/kuskille. Apuna molemmissa päissä yksi mies ja nuori mies. Tavarat pakattu valmiiksi, joten ainoastaan siirto autoon ja autosta varastotilaan. Padasjoki keskusta, omakotitalo. Hätilä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Padasjoki

Padasjoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Padasjoki »