Muuttopalvelu Lieto


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Lieto

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsi sopiva muuttopalvelu Muuttomaailman avulla helposti. Yksi tarjouspyyntö tavoittaa yli 250 muuttofirmaa ympäri Suomea ja pääset samalla lukemaan arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Muutto helpottuu myös, kun otat avuksesi muuttajan muistilistan helpottamaan tärkeimpien asioiden muistamisessa.

Kun olet tehnyt päätöksen muuttopalvelusta, muuttofirma hoitaa muuttosi Liedossa, Liedosta tai Lietoon ammattimaisesti ja tunnollisesti. Samalla sinä pääset nauttimaan hyvästä palvelusta ja stressittömästä muutosta.

Kilpailuta muuttopalvelu Lieto »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Liedon muuttoja ja kokemuksia

Muutto Littoisesta Lietoon

Oven eteen pääsee molemmissa paikoissa, rivitalosta paritaloon. Kalusteita vähän, ei sohvia. Painavimmat kaasugrilli ja pyykinpesukone. Tarvitsen pyykinpesukoneen irroituksen ja uudelleen asennuksen kohteessa. Ulkovarastossa ulkokalusteet ja pari pyörää sekä golfbägejä ja muita harrastevälineitä. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa enkä purkamisessa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi samana päivänä kuin tarjouspyyntö oli jätetty.

Muuttofirman valinta
Muuttofirmaksi valittiin Turussa toimiva muuttofirma. Muutto tehtiin kahdella muuttomiehellä ja muuttajien avustuksella. Muuttoautoksi valittiin iso pakettiauto, ja tarjouksen hintaan sisältyi myös muuttoauton polttoaineet sekä ajokilometrit. Valitun muuttofirman vakuutukset ja liikenneluvat ovat kunnossa. Muuttofirma on saanut paljon positiivista asiakaspaulautetta muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Turusta Lietoon

Tarpeena lähinnä isommat huonekalut, sillä vaatteiden ja pienempien tavaroiden siirtoon on reilusti aikaa. Eli: Sängyt, muutama lipasto ja kirjahylly, TV-taso, sohvat, ruokapöytä ja tuolit jne. Ehkä kuitenkin myös muutama muuttolaatikko muulle sälälle, mutta ei välttämätöntä. Periaatteessa siis tarve olisi isolle muuttoautolle ja kuskille sekä kantajalle.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuton hinta pyöri 340-750 euron välillä.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma löytyi Liedosta Muuttomaailman avulla. Muuttofirman puolesta muuttomiehiä tuli kaksi, että raskaimmat tavarat saatiin helposti kannettua muuttoautoon kerralla. Muutto oli urakkahinnalla annettu ja hintaan sisältyi muuttomiehien ja muuttoauton lisäksi alv, polttoaineet, vakuutukset ja nokkakärryt. Muuttofirma on saanut Muuttomaailman muuttajilta paljon positiivisia muuttoarvosteluita muutoista. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimessa, että aikataulut saatiin sopivaksi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Liedon sisäinen muutto

lähtökohde 2 krs rivitalo -> kohde 1 krs omakotitalo kantajia on n. 5 tarvitaan muuttolaatikot taitava kuljettaja saa muuttoauton lähtökohteen oven eteen, kohteessa pääsee ovelle helposti

Saadut tarjoukset
Asiakas sai kaikkiaan 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttopalvelu löytyi muutaman päivän sisällä ja muuton hintahaarukka oli 320-650 euron välissä.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin Liedossa toimiva muuttofirma. Valintaan vaikutti mm. erittäin positiiviset palautteet ja ammattimaisuus. Muutto suoritettiin kahden muuttomiehen + muuttajan kantajien voimin. Muuttoon sisältyi muuttomiehien lisäksi muuttolaatikot, luvat, alv ja suojaustarvikkeet tavaroita varten. Muuttomaailman kautta voit saada muuttoosi myös tarjouksia yrityksiltä jotka eivät välttämättä normaalisti lähialueellasi tee muuttoja. Kilpailuta muutto ja löydä sinulle sopivin ratkaisu helposti ja vaivatta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Vaikka auto tuli myöhässä sovitusta- syy oli jäätävän kelin, muutto sujui joutuisasti. Kaikki toimi, kuten sovittiin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaksi niiiiin mukavaa nuortamiestä. Olemme kaikki tyytyväisiä.

Muutto Hyvinkää - Savonlinna

Ammattilaisia, pomo oli pomo, ystävällisiä, homma hoitui hienosti pitkästä muuttomatkasta huolimatta.

Muutto Hämeenlinna - Oulu

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Lietoon muutto ja kaupunkitietoa

Lieto on Suomen kunta ja se sijaitsee Varsinais-Suomen maakunnassa. Liedon kunnassa asuu noin 19 535 ihmistä ja sen pinta-ala on 302,56 km2, josta vesistöjä on 2,10 km2. Pellot hallitsevat Liedon maisemaa ja niitä halkovat Aurajoki ja sen suurin sivujoki Savijoki. Hyypiövuori on kunnan korkein kohta ja se kohoaa 90 metrin korkeuteen. Arkeologisten löytöjen perusteella jotka on Liedossa tehty, alueella on ollut asutusta aina kivi- ja pronssikaudelta asti.

Liedon naapurikunnat ovat Aura, Kaarina, Marttila, Paimio, Pöytyä, Turku ja Paimio

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!