Muuttopalvelu Lieto


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsi sopiva muuttopalvelu Muuttomaailman avulla helposti. Yksi tarjouspyyntö tavoittaa yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea ja pääset samalla lukemaan arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Muutto helpottuu myös, kun otat avuksesi muuttajan muistilistan helpottamaan tärkeimpien asioiden muistamisessa.

Kun olet tehnyt päätöksen muuttopalvelusta, muuttofirma hoitaa muuttosi Liedossa, Liedosta tai Lietoon ammattimaisesti ja tunnollisesti. Samalla sinä pääset nauttimaan hyvästä palvelusta ja stressittömästä muutosta.

Kilpailuta muuttopalvelu Lieto »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Liedossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Liedossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Lieto muuttoja ja kokemuksia

Muutto Littoisesta Lietoon

Oven eteen pääsee molemmissa paikoissa, rivitalosta paritaloon. Kalusteita vähän, ei sohvia. Painavimmat kaasugrilli ja pyykinpesukone. Tarvitsen pyykinpesukoneen irroituksen ja uudelleen asennuksen kohteessa. Ulkovarastossa ulkokalusteet ja pari pyörää sekä golfbägejä ja muita harrastevälineitä. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa enkä purkamisessa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi samana päivänä kuin tarjouspyyntö oli jätetty.

Muuttofirman valinta
Muuttofirmaksi valittiin Turussa toimiva muuttofirma. Muutto tehtiin kahdella muuttomiehellä ja muuttajien avustuksella. Muuttoautoksi valittiin iso pakettiauto, ja tarjouksen hintaan sisältyi myös muuttoauton polttoaineet sekä ajokilometrit. Valitun muuttofirman vakuutukset ja liikenneluvat ovat kunnossa. Muuttofirma on saanut paljon positiivista asiakaspaulautetta muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Turusta Lietoon

Tarpeena lähinnä isommat huonekalut, sillä vaatteiden ja pienempien tavaroiden siirtoon on reilusti aikaa. Eli: Sängyt, muutama lipasto ja kirjahylly, TV-taso, sohvat, ruokapöytä ja tuolit jne. Ehkä kuitenkin myös muutama muuttolaatikko muulle sälälle, mutta ei välttämätöntä. Periaatteessa siis tarve olisi isolle muuttoautolle ja kuskille sekä kantajalle.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuton hinta pyöri 340-750 euron välillä.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma löytyi Liedosta Muuttomaailman avulla. Muuttofirman puolesta muuttomiehiä tuli kaksi, että raskaimmat tavarat saatiin helposti kannettua muuttoautoon kerralla. Muutto oli urakkahinnalla annettu ja hintaan sisältyi muuttomiehien ja muuttoauton lisäksi alv, polttoaineet, vakuutukset ja nokkakärryt. Muuttofirma on saanut Muuttomaailman muuttajilta paljon positiivisia muuttoarvosteluita muutoista. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimessa, että aikataulut saatiin sopivaksi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Liedon sisäinen muutto

lähtökohde 2 krs rivitalo -> kohde 1 krs omakotitalo kantajia on n. 5 tarvitaan muuttolaatikot taitava kuljettaja saa muuttoauton lähtökohteen oven eteen, kohteessa pääsee ovelle helposti

Saadut tarjoukset
Asiakas sai kaikkiaan 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttopalvelu löytyi muutaman päivän sisällä ja muuton hintahaarukka oli 320-650 euron välissä.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin Liedossa toimiva muuttofirma. Valintaan vaikutti mm. erittäin positiiviset palautteet ja ammattimaisuus. Muutto suoritettiin kahden muuttomiehen + muuttajan kantajien voimin. Muuttoon sisältyi muuttomiehien lisäksi muuttolaatikot, luvat, alv ja suojaustarvikkeet tavaroita varten. Muuttomaailman kautta voit saada muuttoosi myös tarjouksia yrityksiltä jotka eivät välttämättä normaalisti lähialueellasi tee muuttoja. Kilpailuta muutto ja löydä sinulle sopivin ratkaisu helposti ja vaivatta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Vaikka auto tuli myöhässä sovitusta- syy oli jäätävän kelin, muutto sujui joutuisasti. Kaikki toimi, kuten sovittiin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sovitut ajalla olit pojat paikassa ja ripeästi kantaisit kaikki tavaraat. Kaikki toimis tosi hyvin ja nopeasti. KIITOS.

Muutto Rauma - Eurajoki

Homma toimi kaikkiaan hienosti varauksesta lahtien. Kannattaa unohtaa kavereiden kiusaaminen muutoilla ja antaa ammattilaisten tehda homma!

Muutto Lapinkylä - Kylmälä

Kaksi reipasta muuton ammattilaista hoitivat homman todella hyvin ja huolellisesti.

Muutto Orimattila - Orimattila

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Liedossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lieto - Paimio, 78 m² luhtitalo kolmio
Uusi asunto on kaksikerroksinen rivitalohuoneisto. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies/miehiä. Ei tarvita muuttolaatikoita tai -tarvikkeita. Pakkaamme ja puramme tavarat itse. Suurimpia tavaroita ovat 2 kpl sohvia, sänky (osissa), kaappikello, pinnasänky ja 3 lipastoa. Kodinkoneista mukaan lähtee pyykinpesukone. Molemmissa kohteissa muuttoauton saa ajettua ulko-ovien lähelle/läheisyyteen. Lieto keskusta, luhtitalo. Paimio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lieto - Rauma, 60 m² kerrostalo kaksio
- 2 omaa kantajaa, lisäkantajat toivottuja. Osa tavaroista voidaan kuljettaa myös omalla autolla. - muuttolaatikot ja pakkausmateriaali toivottuja - kauanko laatikoiden vuokra-aika? - ei tarvita apua pakkaukseen tai purkaukseen - alustavasti ikean kevyet hyllyt ja pöydät tulossa mukaan, ei toistaiseksi tarkempaa tietoa saatika mitään painavaa suunnitteilla. Onko kierrätyspalvelua? Jos on, kierrätettävissä painavaa tavaraa ja kodinkoneita, mm. vanhanaikainen singer ompelukone, valurautaa. Hinta kierrätyspalvelulle? - muuttoauton saa ajettua ovien eteen - muuttopäivä ja ajankohta on joustava, toive kesäkuun aikana Lieto keskusta, kerrostalo. Rauma keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lieto - Espoo, 61 m² rivitalo kaksio
Muuttoapua saan ystäviltä, mutta en tiedä vielä montako. Espooseen saan lisäjoukkoja, mutta Liedon puolelta en vielä tiedä. Ajatuksena on kuski + 1 muuttomies teiltä päin eli 2 kpl miehiä. Pakkauslaatikoita en tarvitse. Sänkyni pitää osittain purkaa, lähinnä pääty irrottaa johon toivon teiltä päin työkaluja. Kirjahylly myös mahdollista, mutta ehkä ei. Vaikka asun yksin minulla on kuitenkin tavaraa kahden hengen edestä. Kaksi sohvaa, pari sänky jne.. Muuttoauton saa Liedossa aivan oven eteen, mutta Espoossa se on arvailtavissa. Kyseessä on uudiskohde, jonne saan avaimet 23. päivä joten siellä saattaa olla aika paljon muitakin muuttajia samaan aikaan. Minulla on käytössä ulkovarasto täällä Liedon puolella. Lieto keskusta, rivitalo. Saunalahti-Kattilalaakso, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lieto - Hajala, 100 m² paritalo
Parisänky. Divaanisohva, saa kahteen osaan. Pyykinpesukone. Kolme lipastoa. Nojatuoli. 50" tv. Tv taso. N. 20 Ikean muuttolaatikkoa. Kuusi keittiön tuolia. Kaksi kantajaa omasta takaa. Miehellä C-kortti. Tarjous voi olla myös yhdellä kantajalla. Kuorman purku ja apukädet myös toisessa päässä. Muuttoauton saa molemmissa päissä lähelle ovea ja varastoa. Lieto keskusta, paritalo. Hajala, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lieto

Liedossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Lietoon muutto ja kaupunkitietoa

Lieto on Suomen kunta ja se sijaitsee Varsinais-Suomen maakunnassa. Liedon kunnassa asuu noin 19 535 ihmistä ja sen pinta-ala on 302,56 km2, josta vesistöjä on 2,10 km2. Pellot hallitsevat Liedon maisemaa ja niitä halkovat Aurajoki ja sen suurin sivujoki Savijoki. Hyypiövuori on kunnan korkein kohta ja se kohoaa 90 metrin korkeuteen. Arkeologisten löytöjen perusteella jotka on Liedossa tehty, alueella on ollut asutusta aina kivi- ja pronssikaudelta asti.

Liedon naapurikunnat ovat Aura, Kaarina, Marttila, Paimio, Pöytyä, Turku ja Paimio

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lieto »