Muuttopalvelu Ähtäri


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ähtärissa, paikkakunnalle Ähtäri tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Ähtärissa.

Tutustu myös Ähtärissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Ähtäri »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ähtärissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Ähtärissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoitui todella tehokkaasti. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla, suojasivat huonekalut ja kantoivat kaiken myös kohteessa halutuille paikoille. Täyden kympin suoritus!

Muutto Tampere - Pirkkala

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Muutto alkoi 10min myöhässä, muuten kaikki sujui oikein hyvin.

Muutto Salo - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ähtärissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ähtäri - Naantali, 100 m²
Koko asunnon muutto, ei lämmintä varastoa. Kantajat omasta takaa, ei tarvitse kuin kuljettajan. Ei tarvetta muuttolaatikoille tai tavaroiden pakkaamiselle/ purkamiselle. Molemmat asunnot maantasalla ja suora kulku asuntoihin. Autot saa ajettua ovien eteen. Ei huomioitavaa varastotilaa. Suuria kalusteita: parisänky, kerrossänky, parvisänky, kulmasohva ja pyykinpesukone. Ulkoterassin kalusteet, keittiön- ja olohuoneenpöydät, kirjoituspöytä ja pari lipastoa. Ähtäri keskusta, rivitalo. Taimo-Nuhjala-Lietsala, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Ähtäri, 103 m²
Yhteydenotot sähköpostitse. Työaikana en voi käyttää omaa puhelintani ollenkaan, joten minua ei tavoita yleensä päivisin puhelimitse. Jyväskylän asunnosta tehdään osamuutto eli asuntoon jää asumaan yksi perheen pojista. Näin ollen pinta-ala ei kerro tavaran määrästä. Alakerran tavarat on jo pakattu laatikoihin ja kannettu remontin tieltä autotalliin. Isoimpia tavaroita ovat kirjahylly, sohva ja kaksi sänkyä (80 cm ja 160 cm leveät). Osa tavaroista - erityisesti särkyvistä - kulkeutuu Ähtäriin jo ennen muuttoa omalla autolla. Pesukone jää Jyväskylään, mutta kuivausrumpu saattaa lähteä mukaan. Kuivausrumpu on myös autotallissa. Molemmissa päissä on mahdollista saada auto lähelle ovea ja paikalla on myös vähintään 3 kantajaa. Näin ollen auton lisäksi riittää kuljettaja. Itsellämme on myös nokkakärryt käytössä muutossa. Keljo-Ristonmaa, rivitalo. Ähtäri keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Valkeakoski - Ähtäri, 70 m² kolmio
Huonekalujen kanto toisesta osoitteesta toiseen, ei tarvita pakkausta, eikä muuttolaatikoita. Yksi isohko kaappi, 3-ist sohva (painava), 200cm pitkä ruokapöytä,(painava) jalat saa irroitettua. Yksi leveä lepotuoli, Sohvapöytä, tv-taso (kevyt) parisänky, pikkulipasto ja muuramen kaappeja 5kpl, yksi kevyt pienehkö kirjoituspöytä. Siinä KAIKKI huonekalut. Omasta takaa 1 mies ja 1nainen kantoapuna. Portaikko kapeahko (30 luvun pien kerrostalo). Vääräkoivu, rivitalo. Ähtäri keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Ähtäri, 40 m² kerrostalo yksiö
Kotimuutto Tampereelta Ähtäriin, kaikki huonekalut tulevat mukaan. Kantoapua ja kuljetusapua tarvitaan sekä muuttolaatikoita. Osmonmäki-Petsamo, kerrostalo. Ähtäri keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ähtäri

Ähtärissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ähtäri »