Muuttopalvelu Ypäjä


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ypäjässä, paikkakunnalle Ypäjä tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Ypäjässä.

Tutustu myös Ypäjässä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Ypäjä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ypäjässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Ypäjässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Kauniainen - Pikkala

Kaikki meni hyvin ja nopeastikin, ei mitään huomautettavaa:)

Muutto Kalajoki - Oulu

Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen.

Muutto Kangasala - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ypäjässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Ypäjä, 69 m² kerrostalo kolmio
Kuskin lisäksi kantaja, kannettavana lasivitriinejä (mahtuvat hissiin) ja kirjahyllyn osa jonka muuttomiehet kantoivat ylös. Myös sänky pitänee viedä kantaen sekä mahdollisesti sohva kahdessa osassa, muun tavaran pitäisi mahtua hissillä. Muuttoauton saa ovelle kummassakin paikassa, pakkaamme/suojaamme kaiken itse. Kannelmäki, kerrostalo. Ypäjä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ypäjä - Forssa, 58 m² rivitalo kaksio
Kuljettajan lisäksi yksi kantomies, eli yhteensä kaksi miestä riittää. Auton voi ajaa oven eteen Ypäjällä ja Forssassa muistaakseni melko lähelle. Asunnossa on pyykinpesukone, keittiön pöytä ja tuolit, mikrouuni, vitriinikaappi, sohva, kaksi sänkyä, TV, kirjahylly (saa osiin), kaksi pöytää, korkea hyllykkö, lipasto ja noin 6-7 valmiiksi pakattua laatikkoa joissa astiat, taloustavarat ja kirjat. Kuljetan itse kevyet ja helposti särkyvät tavarat. Ypäjä keskusta, rivitalo. Forssa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ypäjä - Tampere, 78 m² kerrostalo kolmio
Yksi kantaja omasta takaa. Tarkoituksena olisi muuttaa omin voimin suurin osa irtaimistosta, vain raskaimmat/isoimmat jäisivät varsinaiselle muuttopäivälle, ts. ne, jotka eivät mahdu henkilöautoon. Näitä ovat: parisänky, kerrossänky, pinnasänky, keittiön pöytä (saa purettua osiin) tuoleineen, pöytä, 3kpl ikean kirjahyllyjä (n. 100cm lev, 220cmkork), antiikkilipasto, 2kpl vanhaa peililipastoa (laatikot saa irti), vanha puinen 2-ovinen vaatekaappi. Siinäpä ne suurimmat varmaan. Ypäjä keskusta, kerrostalo. Tampere keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 34 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ypäjä - Helsinki, 96 m² kerrostalo
Tarvitsemme kantomiehen ja kantavan kuskin. Muutama huonekalu (vanha lipasto ym) kannettava portaita kun hissi on pieni. Meiltä löytyy 4 kantajaa. Hissi on pieni. Kirjoja noin 40 hyllymetriä. Huonekaluja parisänky, ruokaryhmä,vanha lipasto., kirjahyllyt. Muut huonekalut eivät tule mukaan. Lisäksi valaisimia, astiat, vaatteet, tauluja. Tarvitsemme muuttolaatikot arvio 80? , televisiolle laatikon, kuplamuovia. Autolla pääsee lähelle ulkoovea. Muuttopäiväksi käy joko 27 tai 28 pvä. Ypäjä keskusta, kerrostalo. Pajamäki, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ypäjä

Ypäjässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ypäjä »