Muuttopalvelu Äänekoski


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita stressivapaa muutto Äänekoskessa, Äänekoskesta, tai Äänekoskeen Muuttomaailman avulla. Kilpailuta muuttofirma jättämällä tarjouspyyntö ja välitämme sen kaikille palvelussa mukana oleville yli 350 muuttofirmalle ympäri Suomea. Vertaile muuttofirmoja, lue muuttoarvosteluja, keskustele muuton yksityiskohdista ja lopulta valitse muuttopalvelu. Voit myös suoraan vaikuttaa muuton hintaan lukemalla Muuttomaailman huikeita muuttovinkkejä ennen muuttoa. Muista ladata myös Suomen kattavin muuttajan muistilista, että muuton eri vaiheet eivät pääse unohtumaan.

Kilpailuta muuttopalvelu Äänekoski »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Äänekoskessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Äänekoskessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Äänekoski muuttoja ja kokemuksia

Muutto Äänekoskelta Jyväskylään

Muutetaan kaksion tavarat. On kotimuutto, kuljettajan lisäksi ei tarvitse kantajia, omasta takaa on 3. Minä mummona hoidan asunnon muuttoasiat.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Jyväskylästä tekemään muuttoa Äänekoskelta Jyväskylään. Muutossa apuna oli yksi muuttomies joka osallistui tavaroiden kantamiseen ja kuljetukseen. Muuttoautoksi valittiin iso pakettiauto, ja mukaan tuli myös peräkärry, että kaikki muuttotavarat mahtuivat kyytiin yhdellä kertaa. Muuttomatka oli noin 50 kilometriä ja muutto tehtiin urakkahintaisena. Valittu muuttofirma on saanut paljon positiivisia muuttoarvosteluita Muuttomaailman muuttajilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Äänekoskelta Savonlinnaan

Muutto rivitaloasunnosta rivitaloasuntoon. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa muutaman metrin päähän ovesta. Pyykinpesukone, iso tv, kahden istuttava sohva ja kaksi 80cm sänkyä isoimmat kuljetettavat. Meitä on 2-3 henkilöä omasta takaa muuttamssa. Emme tarvitse pakkaustarvikkeita, tai pakkaus-/purkuapua.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta kiireisellä aikataululla olevaan muuttoon. Toinen tarjouksista tuli valituksi.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Savonlinnasta lähti suorittamaan muuttoa Äänekoskella. Muutto tehtiin urakkahintaisella suunnittelulla. Muuttoautoksi valittiin pieni kuorma-auto (20 kuutiota). Muuton kustannuksiin sisältyi muuttoauton lisäksi ammattitaitoinen kuljettaja, joka osallistui muuttotavaroiden kantamiseen. Muuttoautossa oli muuttoon tarvittavia apuvälineitä kuten nokkakärryt, rulla-alustat, suojausmateriaalit, yms. Muuttofirmalla on voimassa olevat tieliikennevakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea, hyvä välineistö ja avulias muuttomies."

Muutto Äänekoskelta Kaarinaan

Kantajia omasta takaa kaksi. Muutettavaksi myös isoja huonekaluja (sohva, hyllyjä, sänky, parvekekalusteet jne.) Tarvitsen mukaan myös muuttolaatikoita

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin Kuopiolainen muuttofirma tekemään muuttoa Äänekoskelta Kaarinaan. Muuttoon sisältyi mm. muuttolaatikot, kuljettaja ja muuttoauto. Muuttoon tarvittavat nokkakärryt ja huopia muuttotavaroiden suojaamista varten löytyi myös muuttoautosta. Muuttofirman valintaan vaikutti positiiviset ja sensuroimattomat palautteet.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Mukavat,ripeät ja järkevät muuttomiehet. Työ maistui ja muutto sujui todella nopeasti. Aion jatkossakin käyttää tätä firmaa ehdottomasti! Ei tarvinnut itse tehdä mitään koska olivat niin nopeita. Siivosin asuntoa siinä samalla kun miehet teki töitä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Reipasta touhua ja ystävällinen, ammattitaitoinen porukka. Suosittelen!

Muutto Helsinki - Orimattila

Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!

Muutto Tampere - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Äänekoskessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Keski-Suomi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Äänekoski - Parantala, 250 m² omakotitalo
Kaikki tavarat valmiiksi pakattuna ja isoimmat huonekalut purettuna valmiiksi. Ulkotavarat viety kaikki ennalta. Vain asunnon sisältä tulevat tavarat muutetaan. Yhtään isoa kodinkonetta ei tule. kaikki pesukoneet, jääkaapit, pakastimet ym. jää vanhaan osoitteeseen. Yhtään vaatekaappia ei myöskään tule. Tarvitsee ison auton. tavaraa on paljon. Tarvitaan kuljettajan lisäksi 1 kantomies. Muuttoauton saa molemmissa päissä oven viereen. Meillä on 6 henkilöä kantamassa. Vanhassa asunnossa 3 kerrosta. Uudessa asunnossa 2 kerrosta. Likolahti-Karhunlähde, omakotitalo. Parantala, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pihtipudas - Äänekoski, 90 m² omakotitalo
Tavarat on pakattu valmiiksi laatikoihin sekä vaatetavara kestäviin säkkeihin. Muuttoon kuuluu vain huoneiston sisällä olevat tavarat ja huonekalut, jenkkisänky sekä pieni pakastearkku . Luultavasti myös kaasugrilli ja kaksi polkupyörää. Kanto myös sisälle kuuluisi Äänekoskella toimenkuvaan. Puramme itse tavarat perillä. Olemme toimittaneet varastoissa olevat tavarat jo perille joten siihen ei ole tarvetta. Itse asiassa helppo muutto Pihtipudas keskusta, omakotitalo. Äänekoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Viitasaari - Äänekoski, 69 m² rivitalo kolmio
Kotimuutto. Neljä omaa kantajaa. Ei kantomiehiä kuljettajan lisäksi. Tarvitsemme muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. On kirjahyllyjä, vitriineitä, lipastoja, iso kaappi, pieni pesukone. Muuttoauto pääsee oven eteen. On varastotilaa. Viitasaari keskusta, rivitalo. Äänekoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Äänekoski - Jyväskylä, 74 m² kerrostalo kolmio
Kerrostalo kolmiosta pitäisi muuttaa kaikki tavarat uuteen asuntoon. Isoimmat tavarat,kuten sängyt, kulmasohva ja kirjahyllyt eivät mahdu hissiin vaan ne joutuu kantamaan portaita pitkin. Kantajia tavaroille tarvittaisiin 2. Isoimpia tavaroita ovat 160x200cm oleva jenkkisänky, 80x200 runkopatja, 4kpl (80x28x202cm) kirjahyllyjä, joissa kahdessa lasiovet, 2kpl n.77x147cm hyllyä sekä avokulmasohva. Likolahti-Karhunlähde, kerrostalo. Kuokkala-Ristikivi, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 49 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Äänekoski

Äänekoskessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Äänekoskeen muutto ja kaupunkitietoa

Äänekoski sijaitsee Keitele-järven eteläpuolella Keski-Suomen maakunnassa. Äänekoski tunnetaan teollisuuskaupunkina ja teollinen toiminta siellä alkoi vuosina 1896-1900, kun kaupunkiin perustettiin puuohimo ja kartonkitehdas. Suomen kunnista Äänekoski on aakkosissa viimeinen ja Akaa ensimmäinen.

Äänekosken naapurikuntia ovat Kannonkoski, Konnevesi, Laukaa, Saarijärvi, Uurainen, Vesanto ja Viitasaari. Läheisiä isompia paikkakuntia ovat Jyväskylä ja Kuopio.

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Äänekoski »