Muuttopalvelu Äänekoski


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Äänekoski

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita stressivapaa muutto Äänekoskessa, Äänekoskesta, tai Äänekoskeen Muuttomaailman avulla. Kilpailuta muuttofirma jättämällä tarjouspyyntö ja välitämme sen kaikille palvelussa mukana oleville yli 300 muuttofirmalle ympäri Suomea. Vertaile muuttofirmoja, lue muuttoarvosteluja, keskustele muuton yksityiskohdista ja lopulta valitse muuttopalvelu. Voit myös suoraan vaikuttaa muuton hintaan lukemalla Muuttomaailman huikeita muuttovinkkejä ennen muuttoa. Muista ladata myös Suomen kattavin muuttajan muistilista, että muuton eri vaiheet eivät pääse unohtumaan.

Kilpailuta muuttopalvelu Äänekoski »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Äänekoskessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Äänekoskessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Äänekoski muuttoja ja kokemuksia

Muutto Äänekoskelta Jyväskylään

Muutetaan kaksion tavarat. On kotimuutto, kuljettajan lisäksi ei tarvitse kantajia, omasta takaa on 3. Minä mummona hoidan asunnon muuttoasiat.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Jyväskylästä tekemään muuttoa Äänekoskelta Jyväskylään. Muutossa apuna oli yksi muuttomies joka osallistui tavaroiden kantamiseen ja kuljetukseen. Muuttoautoksi valittiin iso pakettiauto, ja mukaan tuli myös peräkärry, että kaikki muuttotavarat mahtuivat kyytiin yhdellä kertaa. Muuttomatka oli noin 50 kilometriä ja muutto tehtiin urakkahintaisena. Valittu muuttofirma on saanut paljon positiivisia muuttoarvosteluita Muuttomaailman muuttajilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Äänekoskelta Savonlinnaan

Muutto rivitaloasunnosta rivitaloasuntoon. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa muutaman metrin päähän ovesta. Pyykinpesukone, iso tv, kahden istuttava sohva ja kaksi 80cm sänkyä isoimmat kuljetettavat. Meitä on 2-3 henkilöä omasta takaa muuttamssa. Emme tarvitse pakkaustarvikkeita, tai pakkaus-/purkuapua.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta kiireisellä aikataululla olevaan muuttoon. Toinen tarjouksista tuli valituksi.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Savonlinnasta lähti suorittamaan muuttoa Äänekoskella. Muutto tehtiin urakkahintaisella suunnittelulla. Muuttoautoksi valittiin pieni kuorma-auto (20 kuutiota). Muuton kustannuksiin sisältyi muuttoauton lisäksi ammattitaitoinen kuljettaja, joka osallistui muuttotavaroiden kantamiseen. Muuttoautossa oli muuttoon tarvittavia apuvälineitä kuten nokkakärryt, rulla-alustat, suojausmateriaalit, yms. Muuttofirmalla on voimassa olevat tieliikennevakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea, hyvä välineistö ja avulias muuttomies."

Muutto Äänekoskelta Kaarinaan

Kantajia omasta takaa kaksi. Muutettavaksi myös isoja huonekaluja (sohva, hyllyjä, sänky, parvekekalusteet jne.) Tarvitsen mukaan myös muuttolaatikoita

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin Kuopiolainen muuttofirma tekemään muuttoa Äänekoskelta Kaarinaan. Muuttoon sisältyi mm. muuttolaatikot, kuljettaja ja muuttoauto. Muuttoon tarvittavat nokkakärryt ja huopia muuttotavaroiden suojaamista varten löytyi myös muuttoautosta. Muuttofirman valintaan vaikutti positiiviset ja sensuroimattomat palautteet.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kiitos. Kaikki meni hyvin. Ystävällistä palvelua :). Suosittelen

Muutto Lieksa - Raisio

Kaikki meni hyvin. Homma hoitui ripeästi ja ystävällisesti.

Muutto Pori - Pieksämäki

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Äänekoskessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pihtipudas - Äänekoski, 90 m² omakotitalo
Tavarat on pakattu valmiiksi laatikoihin sekä vaatetavara kestäviin säkkeihin. Muuttoon kuuluu vain huoneiston sisällä olevat tavarat ja huonekalut, jenkkisänky sekä pieni pakastearkku . Luultavasti myös kaasugrilli ja kaksi polkupyörää. Kanto myös sisälle kuuluisi Äänekoskella toimenkuvaan. Puramme itse tavarat perillä. Olemme toimittaneet varastoissa olevat tavarat jo perille joten siihen ei ole tarvetta. Itse asiassa helppo muutto Pihtipudas keskusta, omakotitalo. Äänekoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Viitasaari - Äänekoski, 69 m² rivitalo kolmio
Kotimuutto. Neljä omaa kantajaa. Ei kantomiehiä kuljettajan lisäksi. Tarvitsemme muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. On kirjahyllyjä, vitriineitä, lipastoja, iso kaappi, pieni pesukone. Muuttoauto pääsee oven eteen. On varastotilaa. Viitasaari keskusta, rivitalo. Äänekoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Äänekoski - Jyväskylä, 74 m² kerrostalo kolmio
Kerrostalo kolmiosta pitäisi muuttaa kaikki tavarat uuteen asuntoon. Isoimmat tavarat,kuten sängyt, kulmasohva ja kirjahyllyt eivät mahdu hissiin vaan ne joutuu kantamaan portaita pitkin. Kantajia tavaroille tarvittaisiin 2. Isoimpia tavaroita ovat 160x200cm oleva jenkkisänky, 80x200 runkopatja, 4kpl (80x28x202cm) kirjahyllyjä, joissa kahdessa lasiovet, 2kpl n.77x147cm hyllyä sekä avokulmasohva. Likolahti-Karhunlähde, kerrostalo. Kuokkala-Ristikivi, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 49 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Palokka - Äänekoski, 65 m² luhtitalo kolmio
Tarvitsisin muuttoon kaksi kantomiestä mukaan lukien kuski. Muutettavaa olisi ainoastaan isot huonekalut eli: Pirtin pöytä, lipastoja, tv, vitriinit, levitettävä sohvasänky. Pari perussänkyä, pesukone, keinutuoli ja poljettavan ompelukoneen pöytä. Pientavaran muutan itse. Pesukone pitäisi asentaa paikalleen, (ei tule kosteaan tilaan). Pientavaran muutan itse. Saatan tarvita niihin ehkä noin 10 muuttolaatikkoa. Auton saa ajettua rapun eteen molemmissa päissä. Varasto muutan itse. Pappilanrinne-Pappilanvuori, luhtitalo. Äänekoski keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Äänekoski

Äänekoskessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Äänekoskeen muutto ja kaupunkitietoa

Äänekoski sijaitsee Keitele-järven eteläpuolella Keski-Suomen maakunnassa. Äänekoski tunnetaan teollisuuskaupunkina ja teollinen toiminta siellä alkoi vuosina 1896-1900, kun kaupunkiin perustettiin puuohimo ja kartonkitehdas. Suomen kunnista Äänekoski on aakkosissa viimeinen ja Akaa ensimmäinen.

Äänekosken naapurikuntia ovat Kannonkoski, Konnevesi, Laukaa, Saarijärvi, Uurainen, Vesanto ja Viitasaari. Läheisiä isompia paikkakuntia ovat Jyväskylä ja Kuopio.

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O., 13.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Äänekoski »