Muuttopalvelu Äänekoski


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Äänekoski

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita stressivapaa muutto Äänekoskessa, Äänekoskesta, tai Äänekoskeen Muuttomaailman avulla. Kilpailuta muuttofirma jättämällä tarjouspyyntö ja välitämme sen kaikille palvelussa mukana oleville yli 250 muuttofirmalle ympäri Suomea. Vertaile muuttofirmoja, lue muuttoarvosteluja, keskustele muuton yksityiskohdista ja lopulta valitse muuttopalvelu. Voit myös suoraan vaikuttaa muuton hintaan lukemalla Muuttomaailman huikeita muuttovinkkejä ennen muuttoa. Muista ladata myös Suomen kattavin muuttajan muistilista, että muuton eri vaiheet eivät pääse unohtumaan.

Kilpailuta muuttopalvelu Äänekoski »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Äänekosken muuttoja ja kokemuksia

Muutto Äänekoskelta Jyväskylään

Muutetaan kaksion tavarat. On kotimuutto, kuljettajan lisäksi ei tarvitse kantajia, omasta takaa on 3. Minä mummona hoidan asunnon muuttoasiat.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Jyväskylästä tekemään muuttoa Äänekoskelta Jyväskylään. Muutossa apuna oli yksi muuttomies joka osallistui tavaroiden kantamiseen ja kuljetukseen. Muuttoautoksi valittiin iso pakettiauto, ja mukaan tuli myös peräkärry, että kaikki muuttotavarat mahtuivat kyytiin yhdellä kertaa. Muuttomatka oli noin 50 kilometriä ja muutto tehtiin urakkahintaisena. Valittu muuttofirma on saanut paljon positiivisia muuttoarvosteluita Muuttomaailman muuttajilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Äänekoskelta Savonlinnaan

Muutto rivitaloasunnosta rivitaloasuntoon. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa muutaman metrin päähän ovesta. Pyykinpesukone, iso tv, kahden istuttava sohva ja kaksi 80cm sänkyä isoimmat kuljetettavat. Meitä on 2-3 henkilöä omasta takaa muuttamssa. Emme tarvitse pakkaustarvikkeita, tai pakkaus-/purkuapua.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta kiireisellä aikataululla olevaan muuttoon. Toinen tarjouksista tuli valituksi.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Savonlinnasta lähti suorittamaan muuttoa Äänekoskella. Muutto tehtiin urakkahintaisella suunnittelulla. Muuttoautoksi valittiin pieni kuorma-auto (20 kuutiota). Muuton kustannuksiin sisältyi muuttoauton lisäksi ammattitaitoinen kuljettaja, joka osallistui muuttotavaroiden kantamiseen. Muuttoautossa oli muuttoon tarvittavia apuvälineitä kuten nokkakärryt, rulla-alustat, suojausmateriaalit, yms. Muuttofirmalla on voimassa olevat tieliikennevakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea, hyvä välineistö ja avulias muuttomies."

Muutto Äänekoskelta Kaarinaan

Kantajia omasta takaa kaksi. Muutettavaksi myös isoja huonekaluja (sohva, hyllyjä, sänky, parvekekalusteet jne.) Tarvitsen mukaan myös muuttolaatikoita

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin Kuopiolainen muuttofirma tekemään muuttoa Äänekoskelta Kaarinaan. Muuttoon sisältyi mm. muuttolaatikot, kuljettaja ja muuttoauto. Muuttoon tarvittavat nokkakärryt ja huopia muuttotavaroiden suojaamista varten löytyi myös muuttoautosta. Muuttofirman valintaan vaikutti positiiviset ja sensuroimattomat palautteet.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pirkkala-> Rauma. Kaikki sujui nopeasti ja aikataulussa. Ehdottomasti valinnan arvoinen.

Muutto Pirkkala - Rauma

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Äänekoskelle muutto ja kaupunkitietoa

Äänekoski sijaitsee Keitele-järven eteläpuolella Keski-Suomen maakunnassa. Äänekoski tunnetaan teollisuuskaupunkina ja teollinen toiminta siellä alkoi vuosina 1896-1900, kun kaupunkiin perustettiin puuohimo ja kartonkitehdas. Suomen kunnista Äänekoski on aakkosissa viimeinen ja Akaa ensimmäinen.

Äänekosken naapurikuntia ovat Kannonkoski, Konnevesi, Laukaa, Saarijärvi, Uurainen, Vesanto ja Viitasaari. Läheisiä isompia paikkakuntia ovat Jyväskylä ja Kuopio.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!