Muuttopalvelu Alavus


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Alavudella, paikkakunnalle Alavus tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Alavudella.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Alavus »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Alavudella

Muutto tai kuljetus hakusessa Alavudella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaita muuttomiehiä, muutto tehtiin nopeasti ja ilman koheltamista, ei vahinkoja, siistiä työtä.

Muutto Raisio - Naantali

Tosi asiallinen kaveri joka oli sekä hyvissä ajoin paikalla, että hoiti hommansa todella nopeasti. Suosittelen!

Muutto Hyvinkää - Tornio

Loistavan nopeaa ja asiallista palvelua 🙂

Muutto Vantaa - Masku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Alavudella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Alavus - Ristijärvi, 73 m² kerrostalo kolmio
Muutossa auttaa 2 kantajaa. Kuljettajan lisäksi olisi hyvä olla myös kantaja, mutta se ei ole niinkään pakollinen. Paljon riippuu hinnasta. Pakkaaminen ja purkaminen hoituu asukkaiden toimesta itse. Asunnossa on 2 sohvaa, 2 sänkyä, pesukone, piironki, työpöytä, ruokapöytä, 3 pyörää ja 6 pienempää huonekalua. Tämän lisäksi laatikoita tulee olemaan paljon. Muuttoauton saa ajettua suoraan oven eteen ja varastotilaa ei ole. Alavus keskusta, kerrostalo. Ristijärvi keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alavus - Kristiinankaupunki, 58 m² kerrostalo kaksio
Kaikki asunnon tavarat, itse voidaan kantaa esim. laatikoita. Kuljettajan lisäksi yksi hlö jos kuljettaja kantaa myös. Huonekaluja norm. 2 istuttava ja 3 istuttava sohva, sänky, pesukone, matalat hyllyt, keittiön pöytä ja 4 tuolia, kahden kaapin komero ja pienet parvekekalusteet. Häkkivarasto. Alavus keskusta, kerrostalo. Kristiinankaupunki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alavus - Vaasa, 58 m² rivitalo kaksio
Kohdeasunnon kerrosnumeroa en tiedä, mutta ylin kerros. Yksin muutan, tarvitsen muuttofirman puolesta kantajan ja kuskin. Omistan Ikean parisängyn, joka ei mahdu ovesta ulos, se täytyy purkaa -ja toki kasata takaisin kokoon perille päästyä. Pyykinpesukone, kulmasohva, kirjoituspöytä, kirjahylly, tv-taso ja ruokapöytä ovat sängyn lisäksi isoimmat huonekaluni. Muuttoauto pääsee tarvittaessa heti asunnon oven eteen. Alavus keskusta, rivitalo. Vaasa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Alavus, 21 m² yksiö
Ei ole kantajia omasta takaa, tarvitsen muuttomiehet. Tavarani on pakattu pahvilaatikoihin, kestokasseihin ja jätesäkkeihin, joten en tarvitse muuttolaatikoita tai pakkaustarvikkeita ellei muuttoyhtiö niiden käyttöä ehdottomasti edellytä. Muuttoautoa ei saa ajettua ovien eteen talosta josta lähdetään (vanha puutalo, jossa useita pieniä asuntoja, käynti sisään ulko-ovesta joka on 'takaseinällä' junarataa kohti), mutta muuttoauton tod. näk. saa ovien eteen. Hissi rakennuksessa johon muutetaan on kuitenkin erittäin pieni. Turku keskusta, rivitalo. Alavus keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Alavus

Alavudella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Alavus »