Muuttopalvelu Alavieska


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Alavieskassa, paikkakunnalle Alavieska tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Alavieskassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Alavieska »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Alavieskassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Alavieskassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela

Muutto oli nopea ja kaikki säilyi ehjänä ja ystävällinen henkilökunta!

Muutto Masala - Kirkkonummi

Reippaita kavereita, sujui joustavasti!

Muutto Salo - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Alavieskassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mäntsälä - Alavieska, 34 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsen kantomiehiä. Tavarat ovat valmiiksi pakattuina laatikoissa. Kaksi osainen parisänky, kahden istuttava sohva, koulupöytä, kaksi pienehköä vitriinikaappia jotka ovat kahdessa osassa, 32 tuumainen televisio, televisio pöytä, matala piironki, 2 kapeaa mutta korkeaa dvd hyllyä ja pyykkikone. 8 pahvilaatikollista tavaraa ja varastossa muutama pieni tavara ja polkupyörä. muuttoauton saa ajettua ovien eteen. 2km päästä asunnostani on yksi vaatekaappi joka pitäisi hakea samalla se on purettuna osiin ja muutto päivänä nostettuna ulos valmiiksi. Muutettavaan osoitteeseen auton saa oven eteen. Muutettavaan osoitteeseen tarvitsee kantaa tavarat yhteen huoneeseen seinien viereen. Muutettavan asunnon pitää olla tyhjä 9. päivä mennessä. Mäntsälä keskusta, kerrostalo. Alavieska keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alavieska - Helsinki, 30 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsen kuljetuksen ja kantajat sekä mahdollisesti hieman muuttolaatikoita. Omia kantajia ei ole. Kyseessä pienen yrityksen muutto, mukana jääkaappi ja hyllyjä sekä myytäviä pientuotteita, jotka pakkaan ja puran itse. Muuttoauton saa ovien eteen ja molemmissa sijainneissa tila on ensimmäisessä kerroksessa, kummassakin sijainnissa muutama rappunen kohteeseen. Varastotilaa ei lisäksi ole. Muuttopäivä joustavasti, muutkin päivät kuin perjantain voi ehdottaa. Alavieska keskusta, kerrostalo. Taka-Töölö, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Korsnäs - Alavieska, 50 m² omakotitalo kaksio
Kotimuutto. Kaksi kantajaa, suurimmat tavarat 2 sohvaa, painava kirja-varastohylly, (saa kolmeen osaan), Sänky, mattoja, Nojatuoli, Keittiön pöytä ja tuolit, Pyykkikone, tiskikone, vaatepusseja, n. 40 taulua. pakataan ja puretaan itse. Varastokin on, tavarat mieluiten paikalleen kannettuna. Korsnäs keskusta, omakotitalo. Alavieska keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alavieska - Rovaniemi, 190 m² omakotitalo
Kantoapua löytyy ainakin 4. Mahdollisesti enemmänkin. Kuljettajan lisäksi voi olla hyvä asia olla kantoapua Rovaniemen puoli päässä. Alavieskassa kantoapua löytyy. Alavieska keskusta, omakotitalo. Sahanperä-Ratantaus, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Alavieska

Alavieskassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Alavieska »