Muuttopalvelu Saltvik


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Saltvikssa, paikkakunnalle Saltvik tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Saltvikssa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Saltvik »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Saltvikssa

Muutto tai kuljetus hakusessa Saltvikssa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kohtelias, asiallinen, asiansa osaavat mukava ihminen. Muutto sujui ripeästi ja hyvin! Suosittelen 🙂

Muutto Seinäjoki - Vaajakoski

Muuttoporukka veti täysillä helteistä huolimatta. Auto lastattiin erittäin hyvin eikä mitään mennyt rikki. Erittäin asiallista ja hyvää palvelua!

Muutto Hyvinkää - Lahti

Vaikka auto tuli myöhässä sovitusta- syy oli jäätävän kelin, muutto sujui joutuisasti. Kaikki toimi, kuten sovittiin.

Muutto Lieto - Lieto As

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Saltvikssa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Ahvenanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Saltvik - Alavus, 60 m² omakotitalo kaksio
Omasta takaa on 1 kantaja, ei tarvetta kuljettajan lisäksi muille kantomiehille. Ei tarvetta pakkaustarvikkeille, kaikki on pakattuna ja puretaan itse. Ei isoja kodinkoneita tai painavia huonekaluja. Skootteri valmiiksi pakattuna. Muuttoauton saa ajettua ovelta ovelle. Määränpäässä pieni ulkovarasto. Saltvik keskusta, omakotitalo. Alavus keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saltvik - Espoo, 72 m² kerrostalo kolmio
Lähtöpäässä on pieni 3 hlön hissi, mutta se lähtee alakerrassa puoli kerrosta maantason yläpuolelta, eli tavaroita joutuu jonkin verran kantamaan portaissa joka tapauksessa. Muuttoauton saa ajettua ihan ulko-oven eteen. Uusi asunto on kaksikerroksinen rivitalo ja siellä on kierreportaat. Muuttoautoa ei saa ihan oven eteen, mutta sen voi parkkeerata tien varteen mistä ovelle on noin 5 m tai parkkipaikalle, mistä kantomatkaa tulee noin 20 m. Kantajia meillä ei ole tarjolla omasta takaa. Pakkaamme ja puramme tavarat itse. Tahdomme vuokrata muuttolaatikoita. Saltvik keskusta, kerrostalo. Kaitaa, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saltvik - Helsinki, 72 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa on 3-4 kantajaa, joten kuljettajan lisäksi ei tarvitse kantomiehiä. Tarvitsen n. 40 muuttolaatikkoa. En tarvitse pakkaustarvikkeita tai apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Isoimmat huonekalut ovat sohva (3-istuttava), rungollinen sähköpiano (ei kovin painava), sänky, keittiönpöytä, pari melko kevyttä kaappia, tv-taso, sekä pyykin-ja astianpesukoneet. Isoimmat tavarat saan kannettua kuljettajan kanssa kahdestaan. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä. Ei ole erillistä varastotilaa. Saltvik keskusta, kerrostalo. Vallila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saltvik - Helsinki, 63 m² rivitalo kolmio
Pienen kodin muutto isompaan asuntoon eli kyseessä on kotimuutto. Muuttolaatikoita 10 kpl ja suojamuovia. Isoin huonekalu on sohva, sängyn laitamme osiin eli sekin menee palasina paitsi patjat 🙂 kodinkoneet eivät siirry mukana. Tarvitsemme kuljettajan lisäksi kantajat itse emme voi kantaa. Muuttoauton saa ajettua lähtöosoitteesta aivan ulko-oven eteen ja samoin myös pääte osoitteessa rapun oven eteen. Saltvik keskusta, rivitalo. Roihupellon teollisuusalue, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Saltvik

Saltvikssa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Saltvik »