Muuttopalvelu Asikkala


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto edessä, mutta luotettava muuttopalvelu puuttuu? Ei hätää, jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla ja välitämme tarjouspyynnön muutosta Asikkalassa, Asikkalasta, tai Asikkalaan yli 400 muuttofirmalle ympäri Suomea. Kun muuttofirma on saanut tarjouspyynnön muutosta, voit saada tarjouksen heiltä ja pääset vertailemaan muuttopalveluita. Lue myös muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja varmistu muuttofirman luotettavuudesta. Voit myös keskustella muuton yksityiskohdista muuttofirman kanssa palvelussa. Kun sopiva muuttopalvelu on löytynyt, lataa Suomen kattavin muuttajan muistilista, lue kätevät muuttovinkit ja aloita stressitön muutto.

Kilpailuta muuttopalvelu Asikkala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Asikkalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Asikkalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni aikataulujen ja suunnitelmien mukaan. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin myös erittäin nopeasti.

Muutto Rovaniemi - Turku

Sujuvaa, nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Voin suositella lämpimästi

Muutto Porvoo - Porvoo

Hyvä kokemus ja positiivinen meininki

Muutto Espoo - Kauniainen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Asikkalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Asikkala - Kangasala, 39 m² kerrostalo yksiö
Tarve kantajalle kuljettajan lisäksi. Omasta takaa 1-2 kantajaa. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet mieluiten eriteltyinä tarjoukseen. Huonekaluina 3h sohva ( ei ole käännettävissä pystyyn/kyljelleen, eikä päälle pakattavissa laatikoita), 4 h ruokaryhmä (pöydässä lasikansi), vitriini, tv-taso, keskikokoinen astiakaappi, parisänky, keinutuoli, pyykin- ja astianpesukone. Lisäksi irtotavaraa/laatikoita. Auton saa ovien eteen. Asikkala keskusta, kerrostalo. Suorama, rivitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Halkia - Asikkala, 92 m² omakotitalo
Omasta takaa yksi kantaja. Tarvitsemme kuljettajan lisäksi kantomiehiä 2kpl. Tarvitsemme muuttolaatikoita n. 80kpl. Ainoa isompi kodinkone on pyykinpesukone. Koneen voi kuljettaa esim. nokkakärryillä. Tämän lisäksi olisi tiedossa myös toinen muutto lauantaina 21. päivä. Tässä myös yksi kantaja omasta takaa ja tarvitaan kuljettajan lisäksi kantomiehiä 2kpl. Muuttolaatikoita tarvitaan noin 50kpl. Halkia, omakotitalo. Asikkala keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappeenranta - Asikkala, 68 m² kerrostalo kolmio
3 muuttomiestä. On paljon särkyvää omaisuutta. On huonekaluja, tod. paljon muuta omaisuutta, sekä 11 todella suurta saviruukuissa olevaa huonekasvia (painavat useita kymmeniä kiloja arvio n.60kg/kasvi). Tavarat säilössä 4 kuutiometrin säilössä ; pakattu kattoa korkeisiin pinoihin osittain. Kasvit noudetaan keskikaupungilta(Lpr). Lpr auton saa ovelle, Asikkalaan takapihalle oven viereen; välttyy hissin käytöltä, asunto samalla tasolla. Lappeenranta keskus, kerrostalo. Asikkala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Asikkala - Tampere, 62 m² kerrostalo kolmio
Kuljettajan lisäksi on suotavaa, jos kantoapua tarjottaisiin tarjouksessa. Epävarmaa on vielä löytyykö kantoapua omasta takaan. Muuttolaatikot tarvitaan lainaan, pakkaus ja purkaus luonnistuu omasta takaan. Isoimpina huonekaluina vitriinikaappi, kolmen/neljän istuttava divaani, 160cm leveä sänky, senkki, ruokapöytä sekä pyykinpesukone. Muuttoauton saa ovien eteen. Muuttopäivä alusta, siinä vielä joustovaraa. Asikkala keskusta, kerrostalo. Takahuhti, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Asikkala

Asikkalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Asikkalaan muutto ja kaupunkitietoa

Asikkala on kunta Suomessa, joka sijoittuu Päijät-Hämeen maakuntaan. Viimeisimpien mittausten mukaan Asikkalassa asuu 8 222 henkeä. Pinta-alaltaan Asikkala on 755,55 km² ja vesistöjä siitä on 192,25 km². Rapala VMC on yksi maailman suurimmista kalastusvälineiden tuottajista ja heidän uistintehdas sijaitsee Vääksyssä.

Asikkalan naapurikuntia ovat Heinola, Hollola, Hämeenlinna, Lahti, Padasjoki ja Sysmä.

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Asikkala »