Muuttopalvelu Föglö


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Föglössä, Föglöön tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Föglössä.

Tutustu myös Föglössä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Föglö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Föglössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Föglössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui mallikkaasti ja firma oli paikalla sovitusti. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt ottaa toinenkin apumies niin olisi itse säästynyt tavaroiden kantamiselta ja voinut keskittyä niiden paikoilleen laittoon.

Muutto Kerava - Tuusula

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Olivat sovittuna ajankohtana paikalla ja muutto sujui nopeammin ja kätevämmin kuin osasin ajatellakaan. Ei mitään moitittavaa.

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Föglössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Föglö - Helsinki, 35 m² kerrostalo yksiö
Mukana on minä + 2 kantajaa omasta takaa. Kuljettajan lisäksi ei tarvitse muita kantajia. Isot huonekaluja on sänky, sohva, nojatuoli ja työpöytä. Ei ole astian- tai pyykinpesukonetta. Asunnon lisäksi on häkkivarasto, jossa on jonkin verran pientä tavaraa, mutta ei isoja huonekaluja tai muuta sellaista. Muuttoauton saa ajettua poismuuttaessa porttikongin eteen, josta on lyhyt matka sisäpihalle. Sisäänmuuttaessa saa asunnon eteen. Föglö keskusta, kerrostalo. Herttoniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Parkano - Föglö, 81 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan seitsemänteen eli ylimpään kerrokseen. On pieni ja vanha hissi, johon mahtuu kaksi ihmistä. Isoimmat muutettavat asiat ovat parisänky ja sohva. Kirjahylly on iso, mutta helppo kantaa osissa. Ei mitään erikoisia tavaroita kuten pianoa. Oven eteen mahtuu muuttoauto hyvin parkkiin. Muutetaan sekä huonekalut että irtain tavara. Laatikot ja säkit ovat meillä omasta takaa. Meiltä on vain yksi kantaja, kantoapua tarvitaan. Kaksi henkeä + pieni lapsi. Parkano keskusta, kerrostalo. Föglö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Föglö - Tampere, 35 m² kerrostalo yksiö
Ei omia kantajia, olen invalidi. Muuttolaatikoita tarvitaan. Pakkaan irtotavarat itse. Ei isoja huonekaluja. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Asunnon lisäksi ei ole muuta varastotilaa. Huonekaluja pitää hakea Föglöstä (n. 2,3m leveä ja 1,5m korkea lasivitriini) ja Jyväskylän mlk:sta, ei vielä osoitetta (senkki 1,7m leveä ja 1,4m korkea) sekä ruokailuryhmä (pöytä + kuusi tuolia, uusrokokoota). Föglö keskusta, kerrostalo. Tampere keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 43 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Föglö - Jokela, 79 m² rivitalo kolmio
Taloudessa kaksi aikuista ja kaksi alle kouluikäistä lasta, kantamisessa apuna ainoastaan minä. Tarjoukseen voi laittaa myös hinnan muuttolaatikoille, noin 60 kpl jotka toimitetaan ja noudetaan osoitteisiin etu- ja jälkikäteen. Kummatkin asunnot ovat 1-kerroksisia ja sijaitsevat maan tasalla. Ei isokokoisia huonekaluja, kodinkoneita tai pianoa, ainoastaan ns normaalit huonekalut ja normaalit tarvikkeet kuten matot, vaatesäkit ym. Muuttoauton saa kummassakin osoitteessa noin 5 m päähän ovesta. Föglö keskusta, rivitalo. Jokela, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Föglö

Föglössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Föglö »