Muuttopalvelu Parkano


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Parkanossa, paikkakunnalle Parkano tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Parkanossa.

Tutustu myös Parkanossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Parkano »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Parkanossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Parkanossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin hyvä ja nopea palvelu. Paras muuttoni tähän asti.

Muutto Nokia - Nivala

Todella helppo, kohtelias ja hyvä palvelu - muuttaminen on helppoa ja stressitöntä 🙂

Muutto Turku - Helsinki

Reipasta touhua ja ystävällinen, ammattitaitoinen porukka. Suosittelen!

Muutto Helsinki - Orimattila

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Parkanossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tampere - Parkano, 48 m² kerrostalo kaksio
Kuljettaja ja yksi kantaja, ns. särkyvän tavaran, astiat, tv, hoidan itse. En tarvi pakkaustarvikkeita enkä pakkausapua. Kerrostalossa on 2 kpl isoja hissejä, auton saa aivan ulko-oven eteen. Muuton kohteessa pääsee myös aivan oven eteen, siellä myös erillinen iso varastotila mihin laatikoita voi nostaa. Kulmasohva, jonka saa osiin, sekä parisänky suurimmat huonekalut Hervanta, kerrostalo. Parkano keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Raisio - Parkano, 73 m² kolmio
Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantomies. Kyseessä on avioero, joten osa tavaroista jää Raisioon. Piano on nykyään kevyt sähkösoitin. On kotimuutto eikä yritysmuuttoa. Mielelläni ottaisin muuttolaatikoita, ei tarvita apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Raisiossa saa muuttoauton ovien eteen ja Parkanossa on alaovi ja yläovi - kadun reunaan on alhaalla 5 metriä ja ylhäällä 10 metriä. On molemmissa asunnoisaa vastatotilaa. Raisio keskusta, rivitalo. Parkano keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Parkano, 100 m²
Haluaisin vaihtoehtoisen tarjouksen kokonaisvaltaisesta ”avaimet käteen” palvelusta jossa vanhaan asuntoon tehdään myös siivous sekä vain tavaroiden pakkauksesta autoon - ajo - tavaroiden nosto autosta. Meillä isoja kalusteita: parisänky, lasten sängyt, kulmasohva, nojatuoli, keittiönpöytä ja tuolit, kirjahylly, senkki ja pesukone Emme tarvitse muuttolaatikoita tai apua tavaroiden purkamisessa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen ja tavarat voi laskea suoraan verannalle. Käikälä, rivitalo. Parkano keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Parkano - Föglö, 81 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan seitsemänteen eli ylimpään kerrokseen. On pieni ja vanha hissi, johon mahtuu kaksi ihmistä. Isoimmat muutettavat asiat ovat parisänky ja sohva. Kirjahylly on iso, mutta helppo kantaa osissa. Ei mitään erikoisia tavaroita kuten pianoa. Oven eteen mahtuu muuttoauto hyvin parkkiin. Muutetaan sekä huonekalut että irtain tavara. Laatikot ja säkit ovat meillä omasta takaa. Meiltä on vain yksi kantaja, kantoapua tarvitaan. Kaksi henkeä + pieni lapsi. Parkano keskusta, kerrostalo. Föglö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Parkano

Parkanossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Parkano »