Muuttopalvelu Parkano


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Parkanossa, paikkakunnalle Parkano tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Parkanossa.

Tutustu myös Parkanossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Parkano »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Parkanossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Parkanossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihan ok hinta ja laatu kohdillaan.

Muutto Nivala - Kalajoki

Muuttomiehet olivat täsmällisiä, ripeitä, väkivahvoja, ystävällisiä!!! Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen firmaa lämpimästi!! Kiitos!!!

Muutto Karkkila - Porvoo

Minuutilleen paikalla, ystävällistä palvelua, tavarat kannettu sovituille paikoilleen, kaikki kunnolla sidottu paikalleen muuttoautossa, muuttolaatikot puhtaita. Ei mitään negatiivistä.

Muutto Kuopio - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Parkanossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hämeenlinna - Parkano, 100 m²
Haluaisin vaihtoehtoisen tarjouksen kokonaisvaltaisesta ”avaimet käteen” palvelusta jossa vanhaan asuntoon tehdään myös siivous sekä vain tavaroiden pakkauksesta autoon - ajo - tavaroiden nosto autosta. Meillä isoja kalusteita: parisänky, lasten sängyt, kulmasohva, nojatuoli, keittiönpöytä ja tuolit, kirjahylly, senkki ja pesukone Emme tarvitse muuttolaatikoita tai apua tavaroiden purkamisessa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen ja tavarat voi laskea suoraan verannalle. Käikälä, rivitalo. Parkano keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Parkano - Föglö, 81 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan seitsemänteen eli ylimpään kerrokseen. On pieni ja vanha hissi, johon mahtuu kaksi ihmistä. Isoimmat muutettavat asiat ovat parisänky ja sohva. Kirjahylly on iso, mutta helppo kantaa osissa. Ei mitään erikoisia tavaroita kuten pianoa. Oven eteen mahtuu muuttoauto hyvin parkkiin. Muutetaan sekä huonekalut että irtain tavara. Laatikot ja säkit ovat meillä omasta takaa. Meiltä on vain yksi kantaja, kantoapua tarvitaan. Kaksi henkeä + pieni lapsi. Parkano keskusta, kerrostalo. Föglö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Huittinen - Parkano, 48 m² kerrostalo kaksio
kotimuutto, ei huomattavan raskaita tavaroita. asunto sijaitsee huittinen kerrostalo , alin kerros , maan tasalla, ei rappuja. 1 kantaja omasta takaa. muuttoauton saa oven eteen. ei erillistä varastotilaa muutettavana. tarvitsen 2 kantajaa. 1 kantaja itseltä. saapumisosoitteessa ei rappuja ja auton saa oven eteen. Huittinen keskusta, kerrostalo. Parkano keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Parkano - Ylitornio, 90 m² rivitalo
Asunnon kaikki tavarat sekä ulkovarasto. Muuttoauton voi ajan oven eteen. Kantomies tarvitaan kuskin lisäksi (jos kuski ei kanna ?). Sivusta avattava pesukone, nahkakalusto, lasivitriini, hyllykkö, parivuoteen sänky jonka voi purkaa muuttoa varten. Paljon laatikkotavaraa ja muuta kodintavaroita. Autonrenkaat, puutarhakalusteet. Parkano keskusta, rivitalo. Ylitornio keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Parkano

Parkanossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Parkano »