Muuttopalvelu Geta


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Getassa, paikkakunnalle Geta tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Getassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Geta »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Getassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Getassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reipasta touhua ja ystävällinen, ammattitaitoinen porukka. Suosittelen!

Muutto Helsinki - Orimattila

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Hienosti hoidettu muutto. Muuttoauto meidän koti-irtaimistolle oikein hyvän kokoinen (47 m3). Aikataulun sovittelu erittäin joustava ja kaikki tapahtui sovitun mukaisesti. Suosittelemme. Varma valinta.

Muutto Kuhmo - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Getassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Geta - Kankaanpää, 47 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa yksi kantaja. Olisi hyvä olla yksi kantaja lisää että saa isoimmat ja painavimmat tavarat siirrettyä. Tavarat on valmiiksi pakattu. Isoja huonekaluja muutama (sänky, pesukoneet, kirjoituspöytä). Särkyvää tavaraa myös (astiat ja kodin elektroniikka). Auton saa ajettua oven eteen. Lähtökohteessa puolen kerroksen verran rappuja. Asunto ja häkkivarasto pitäisi saada muutettua. Tavaraa on yhden muuttokuorma-auton verran. Geta keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Geta - Vantaa, 39 m² kerrostalo yksiö
Torstai 26. päivä klo 14.30 eteenpäin, aloitus mielellään klo 14.30 ja 16.30 välillä. Tarve on autolle ja kahdelle muuttomiehelle. Laatikkoina banaanilaatikot omasta takaa, kaikki irtain pakattu siististi laatikoihin tai muihin kannettaviin kantamuksiin kuten säkkeihin ja ikeakasseihin. Kantajia omasta takaa 2-3 pakkauspäässä ja perillä kohteessa todennäköisesti 3 tai 4. Auton saa pakkauspäässä ovelle. Purkupäässä autoa ei todennäköisesti saa ovelle, vaan auto jää pienen rinteen päälle (n.20m) ja siitä luiska/portaat ovelle. Kaikki muut tavarat mahtuvat tarvittaessa hissiin, mutta iso vuodesohva pitää kantaa portaat alas ja vastaavasti toisessa päässä ylös muuttomiesten toimesta. Muutettavaan huoneistoon kuuluu varastokoppi maantasalla 1.kerroksessa. Huonekaluja on ruokapöytä (osina) ja tuolit, kirjahylly paloina, vitriiniovet, nojatuoli, vuodesohva, työpöytä, pyykinpesukone, säilytysarkku. Muuta irtainta noin 50 banaanilaatikkoa (suht kevyitä) sekä lisäksi muita kantamuksia kuten roskasäkkejä. Geta keskusta, kerrostalo. Pähkinärinne, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Geta - Pori, 90 m² kerrostalo
Tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Itse voin kantaa pientavaroita. Muuttaa pitää koko asunnon irtaimisto. Tavarat on pakattu valmiiksi pahvilaatikoihin/jätesäkkeihin. Mahdollisesti voi tarvita apua joidenkin huonekalujen purkamisessa osiin (muutama sänky, pöytiä, lipasto) Painavin huonekaluista on isohko sängynpääty joka ei mahdu hissiin. Sohvia on muutama, mutta ovat kevyitä. Muuttoauton saa ajettua kerrostalon ja omakotitalon eteen. Geta keskusta, kerrostalo. Toejoki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uusikaupunki - Geta, 54 m² kerrostalo kaksio
Meillä on tarvittaessa omastatakaa Uudenkaupungin päässä yksi ja Getan päässä kaksi kantajaa. Tarkoituksena oli laittaa muuttoa varten kaikki valmiiksi laatikoihin ja niin, että muuttomiesten tarvitsee ainoastaan kantaa tavarat ensin pois Uudestakaupungista ja sitten sisään uuteen taloon Getassa, ei siis tarvita pakkaustarvikkeita tai apua tavaroiden pakkaamisessa. Mitään erittäin isoa tavaraa ei ole, Sänky, Sohva, Pyykinpesukone, ja muutama lasikaappi isoimmat tavarat sen lisäksi tietysti paljon pientä tavaraa. Varastotilaa ei tarvitse tyhjentää erikseen. Uudessakaupungissa auton saa parkkeerattua ihan talon etuoven eteen. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo. Geta keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Geta

Getassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Geta »