Muuttopalvelu Kankaanpää


Yli 40 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kankaanpää

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Löydä tarpeisiisi sopivin muuttopalvelu muuttoon Kankaanpäässä, Kankaanpäähän, tai Kankaanpäästä. Jätä vain tarjouspyyntö ja välitämme sen yli 300 muuttofirmalle palvelussa. Voit ennen muuttofirman valintaa lukea muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa. Lopuksi valitse muuttofirma ja jätä muuton jälkeen arvostelu muuttofirmasta, että voit helpottaa seuraavia muuttajia muuttofirman valinnassa. Vaikuta muuton hintaan alentavasti lukemalla Muuttomaailman sivuilla näppärät muuttovinkit. Lataa myös muuttajan muistilista helpottamaan muutossa vaadittavaa muistityötä.

Kilpailuta muuttopalvelu Kankaanpää »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kankaanpäässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kankaanpäässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kankaanpää muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porista Kankaanpäähän

Omakotitalosta pitäisi saada kuskattua omakotitaloon parisänky (menee runko 2.een osaan) pyykinpesukone sekä mahdollisesti jätesäkillinen vaatteita.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma löytyi nopeasti.

Muuttofirman valinta
Porilainen kuljetusliike lähti tekemään muuttoa Porista Kankaanpäähän. Kuljetusliikkeen luvat ovat kunnossa. Muuttomaailmasta voit pyytää tarjousta myös yksittäisen tavaran kuljetukselle luotettavasti. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailmaan ja saat ensimmäiset tarjoukset jo vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

suosittelen, oikein hyvä

Muutto Karkkila - Helsinki

Nopea yhteydenotto ja edullinen. Muutto sujui vaivatta ja kuljettaja auttoi tavaroiden kantamisessa. Suosittelen ehdottomasti

Muutto Kotka - Kuopio

Tehokkaita miehiä. Kaikki sujui, kuten sovittu. Käytän ko. Muuttofirmaa jatkossakin, jos tarve.

Muutto Espoo - Lappeenranta

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kankaanpäässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muutto Tampere - Kankaanpää, 75 m² kolmio
Muutetaan kaikki asunnon tavarat. Omasta takaa ehkä 1 kantaja(jos ehtii). Kuljettajan lisäksi tarvitsemme 3 kantajaa. Muuttolaatikoita tms. emme tarvitse. Pakkaamme ja purkaamme tavarat itse. Varaston tyhjennämme itse valmiiksi. Isoina tavaroina meillä on 120cm sänky, lasten jatkettava sänky, iso kulmasohva jonka saa kolmeen osaan, ruokapöytä, pesukone, lasten rattaat ja painava tv-taso(leveys 170cm). Nykyiseen asuntoon muuttoauton saa ajettua oven eteen, josta on suora kulku 2 kerrokseen eli hissiä ei tarvita. Uuteen asuntoon muuttoauton saa myös oven eteen. Meillä on 2 kissaa ja jyrsijöitä. Atala-Linnainmaa, rivitalo. Kankaanpää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kankaanpää - Kankaanpää, 75 m² kerrostalo kolmio
Kerrostalon ensimmäinen kerros. Alle 10 rappusta. Rappuset ovat suoraan asunnon ovelle. Joten hissittömyys ei haittaa muuttoa. Muuttoauton saa suoraan talon eteen. Varaston tyhjennys omatoimisesti. Asuntojen etäisyys noin 2 kilometriä. Toisessa päässä auton saa myös suoraan talon eteen. Muuttolaatikoita 20-30 kappaletta. Itse pakataan ja puretaan laatikot. Omasta takaa vähintään kaksi kantajaa. Muutossa ei mitään erikoisia tai normaalia suurempia kannettavia. Normaalit kodin tavarat ja laitteet. Kankaanpää keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kankaanpää - Kauhajoki, 70 m² kerrostalo kolmio
Kodin irtaimisto kohtalaisen valmiiksi pakattuna. Kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantaja, omasta takaa kantajat vain kevyemmille tavaroille. Pakkaustarvikkeet itsellä. Kaksi sänkyä, sähköinen työpöytä, kaksi muuta pöytää, kolme kevyttä nojatuolia, pesukone, Lundia-hylly, kolme pientä lipastoa, yksi isompi IKEA- lipasto, maalausteline. Muuttoauton voi ajaa alaoven eteen. Myllymäki, kerrostalo. Kauhajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mellilä - Kankaanpää, 200 m² omakotitalo
Iso sänky, piirongeja, runsaasti keräilylasia, kirjoja, posliinia... Muuten mormaali keittiötarpeisto, parit kirjoituspöydät, TV:t, tietokonepöytä, pesukone hyllyjä, niistä suurin osa purettavaa Lundiaa, liina- ja pitovaatteet. Mellilä, omakotitalo. Kankaanpää keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kankaanpää

Kankaanpäässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kankaanpäähän muutto ja kaupunkitietoa

Kankaanpää on kaupunki Suomessa ja se sijoittuu Satakunnan maakuntaan. Mittausten mukaan kunnassa asuu 11 538 henkeä ja pinta-alaltaan se on 704,73 km², joista vain 15,12 km² on vesistöjä. Vaakunan Kankaanpäähän on suunnitellut Carolus Lindberg. Niinisalon varuskunta on myös Kankaanpäässä, siellä toimii Porin prikaati.

Kankaanpään naapurikunnat ovat Honkajoki, Ikaalinen, Jämijärvi, Karvia, Parkano, Pomarkku, Pori, Sastamala, Siikainen ja Tampere.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kankaanpää »