Muuttopalvelu Kankaanpää


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Löydä tarpeisiisi sopivin muuttopalvelu muuttoon Kankaanpäässä, Kankaanpäähän, tai Kankaanpäästä. Jätä vain tarjouspyyntö ja välitämme sen yli 300 muuttofirmalle palvelussa. Voit ennen muuttofirman valintaa lukea muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa. Lopuksi valitse muuttofirma ja jätä muuton jälkeen arvostelu muuttofirmasta, että voit helpottaa seuraavia muuttajia muuttofirman valinnassa. Vaikuta muuton hintaan alentavasti lukemalla Muuttomaailman sivuilla näppärät muuttovinkit. Lataa myös muuttajan muistilista helpottamaan muutossa vaadittavaa muistityötä.

Kilpailuta muuttopalvelu Kankaanpää »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kankaanpäässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kankaanpäässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kankaanpää muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porista Kankaanpäähän

Omakotitalosta pitäisi saada kuskattua omakotitaloon parisänky (menee runko 2.een osaan) pyykinpesukone sekä mahdollisesti jätesäkillinen vaatteita.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma löytyi nopeasti.

Muuttofirman valinta
Porilainen kuljetusliike lähti tekemään muuttoa Porista Kankaanpäähän. Kuljetusliikkeen luvat ovat kunnossa. Muuttomaailmasta voit pyytää tarjousta myös yksittäisen tavaran kuljetukselle luotettavasti. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailmaan ja saat ensimmäiset tarjoukset jo vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ajallisesti muuttoon meni reilu kaksi tuntia, vaikka toisessa osoitteessa ei ollut edes hissiä. Reippaita muuttajia olivat!

Muutto Lahti - Lahti

Muutto sujui suunnitellusti ilman ongelmia. Palvelualttius oli hyvää.

Muutto Kajaani - Vuorela

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kankaanpäässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Satakunta

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kankaanpää - Muurame, 64 m² rivitalo kolmio
1 kantomies kuljettajan lisäksi tarvitaan. Varaudun omasta takaa olevan vain itse laatikkojen kantajana. Muuttolaatikkojen tarve max n. 20-30. Itse hoidan valmiiksi pakkaamisen ja purkamisen. Suurin huonekalu 2-istuttava sohva (ei nojatuoleja), painavin 40 cm leveä pesukone, paino n. 55 kg. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Pieni ulkovarasto on, ajoneuvolla pääsee viereen. (Nykyosoitteeseen muuttaessani huonekalujen yms. lastaus ja purku 4 kantajalla kesti a' 20 min, nyt vähemmän muutettavaa tavaraa, mutta pientavaralaatikoita on silti enemmän.) Huom! Tarkka muuttopäivä ei ole vielä tiedossa (asunnon vapautumispäivä ei tiedossa), arkena kuun lopulla, viikonpäivä soviteltavissa. Kankaanpää keskusta, rivitalo. Muurame keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kristiinankaupunki - Kankaanpää, 70 m² kerrostalo kolmio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan 1-2 kantohenkilöä. Kaikki on itse pakattu muovilaatikoihin, pahvilaatikoihin ja jätesäkkeihin, itse pakattu ja puretaan itse. Isoimmat huonekalut on sänky ja sohvat, ei kodinkoneita. Muuttoauton voi ajaa oven eteen. Normaali varastotila/ kanahäkki. Taulut ja joitain tavaroita viemme itse. Kristiinankaupunki keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kihniö - Kankaanpää, 70 m² kerrostalo kolmio
Avaimet käteen periaatteella koska asunto tarvitsee saada tyhjäksi niin ettei itseni tarvitse olla paikalla. Kihniö keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karjaa - Kankaanpää, 58 m² kerrostalo kaksio
Kannan itse, muita kantajia ei ole omasta takaa. Jos kuljettaja kantaa myös niin muita kantomiehiä ei tarvita. Ainoa tavara joka tarvitsee kahden henkilön on pieni sähkösäätöinen pöytä (80 cm x 140 cm on pöytälevyn koko). Ei ole pyykinpesukonetta. Sänky on patja+laveri tyyppinen 90 cm x n. 200 cm, eli helppo kannettava (jalat saa irti laverista). Pakkaan itse kaikki tavarat ja puran myös itse. Sen takia käytän omia muuttolaatikoita (Bauhaus / Ikea mallisia, pahvisia). En tarvitse pakkaustarvikkeita. Muuttoauton saa molemmissa osoitteissa ajettua oven eteen. Varastotilaa on, mutta se ei lisää tavaroiden määrää. Karjaa keskusta, kerrostalo. Myllymäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kankaanpää

Kankaanpäässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kankaanpäähän muutto ja kaupunkitietoa

Kankaanpää on kaupunki Suomessa ja se sijoittuu Satakunnan maakuntaan. Mittausten mukaan kunnassa asuu 11 538 henkeä ja pinta-alaltaan se on 704,73 km², joista vain 15,12 km² on vesistöjä. Vaakunan Kankaanpäähän on suunnitellut Carolus Lindberg. Niinisalon varuskunta on myös Kankaanpäässä, siellä toimii Porin prikaati.

Kankaanpään naapurikunnat ovat Honkajoki, Ikaalinen, Jämijärvi, Karvia, Parkano, Pomarkku, Pori, Sastamala, Siikainen ja Tampere.

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kankaanpää »