Muuttopalvelu Kankaanpää


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kankaanpää

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Löydä tarpeisiisi sopivin muuttopalvelu muuttoon Kankaanpäässä, Kankaanpäähän, tai Kankaanpäästä. Jätä vain tarjouspyyntö ja välitämme sen yli 250 muuttofirmalle palvelussa. Voit ennen muuttofirman valintaa lukea muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa. Lopuksi valitse muuttofirma ja jätä muuton jälkeen arvostelu muuttofirmasta, että voit helpottaa seuraavia muuttajia muuttofirman valinnassa. Vaikuta muuton hintaan alentavasti lukemalla Muuttomaailman sivuilla näppärät muuttovinkit. Lataa myös muuttajan muistilista helpottamaan muutossa vaadittavaa muistityötä.

Kilpailuta muuttopalvelu Kankaanpää »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kankaanpään muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porista Kankaanpäähän

Omakotitalosta pitäisi saada kuskattua omakotitaloon parisänky (menee runko 2.een osaan) pyykinpesukone sekä mahdollisesti jätesäkillinen vaatteita.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma löytyi nopeasti.

Muuttofirman valinta
Porilainen kuljetusliike lähti tekemään muuttoa Porista Kankaanpäähän. Kuljetusliikkeen luvat ovat kunnossa. Muuttomaailmasta voit pyytää tarjousta myös yksittäisen tavaran kuljetukselle luotettavasti. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailmaan ja saat ensimmäiset tarjoukset jo vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pianon siirto tehtiin ammattitaidolla ja nopeasti. Ystävällinen palvelu.

Muutto Hämeenlinna - Hämeenlinna

Todella nopea muutto, hyvät muuttoa helpottavat tarvikkeet, henkarivaatelaatikko loistava keksintö, ja tottakai hyvällä asenteella työtä tekevät muuttomiehet!

Muutto Joensuu - Joensuu

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Kouvola

Kankaanpäähän muutto ja kaupunkitietoa

Kankaanpää on kaupunki Suomessa ja se sijoittuu Satakunnan maakuntaan. Mittausten mukaan kunnassa asuu 11 538 henkeä ja pinta-alaltaan se on 704,73 km², joista vain 15,12 km² on vesistöjä. Vaakunan Kankaanpäähän on suunnitellut Carolus Lindberg. Niinisalon varuskunta on myös Kankaanpäässä, siellä toimii Porin prikaati.

Kankaanpään naapurikunnat ovat Honkajoki, Ikaalinen, Jämijärvi, Karvia, Parkano, Pomarkku, Pori, Sastamala, Siikainen ja Tampere.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!