Muuttopalvelu Kankaanpää


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Löydä tarpeisiisi sopivin muuttopalvelu muuttoon Kankaanpäässä, Kankaanpäähän, tai Kankaanpäästä. Jätä vain tarjouspyyntö ja välitämme sen yli 300 muuttofirmalle palvelussa. Voit ennen muuttofirman valintaa lukea muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa. Lopuksi valitse muuttofirma ja jätä muuton jälkeen arvostelu muuttofirmasta, että voit helpottaa seuraavia muuttajia muuttofirman valinnassa. Vaikuta muuton hintaan alentavasti lukemalla Muuttomaailman sivuilla näppärät muuttovinkit. Lataa myös muuttajan muistilista helpottamaan muutossa vaadittavaa muistityötä.

Kilpailuta muuttopalvelu Kankaanpää »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kankaanpäässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kankaanpäässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kankaanpää muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porista Kankaanpäähän

Omakotitalosta pitäisi saada kuskattua omakotitaloon parisänky (menee runko 2.een osaan) pyykinpesukone sekä mahdollisesti jätesäkillinen vaatteita.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttofirma löytyi nopeasti.

Muuttofirman valinta
Porilainen kuljetusliike lähti tekemään muuttoa Porista Kankaanpäähän. Kuljetusliikkeen luvat ovat kunnossa. Muuttomaailmasta voit pyytää tarjousta myös yksittäisen tavaran kuljetukselle luotettavasti. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailmaan ja saat ensimmäiset tarjoukset jo vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kohtelias, asiallinen, asiansa osaavat mukava ihminen. Muutto sujui ripeästi ja hyvin! Suosittelen 🙂

Muutto Seinäjoki - Vaajakoski

aikataulu piti tavarat pysyivät ehjinä perille asti ystävällinen palvelu kuluttajaystävällinen hinta

Muutto Orivesi - Vaasa

Ripeää ja ajantasaista toimintaa. Suosittelen ehdottomasti.

Muutto Mustasaari - Vaasa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kankaanpäässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kankaanpää - Isojoki, 30 m² kerrostalo yksiö
Kyseessä pienen yksiön tavaroiden muutto toiselle paikkakunnalle. Isoja siirrettäviä on päältä täytettävä pesukone,2 istuttava sohva sekä 160cm jenkkisänky joka saadaan erikseen 2 x 90cm eli menee päällekkäin +160cm paksumpi aluspatja sekä ohuempi sijauspatja. Pieni työpöytä muutamalla päälle kasattavilla tuoleilla. Muut asunnon tavarat menevät hyvin kasaan ( pyykkitelineet 2 kpl) jätesäkeissä sekä muutamaan muuttolaatikkoon jotka omasta takaa hankitaan. Ei mattoja eikä muuta raskaita. Minulle riittäisi muuttoavuksi kuski ajoon sekä kantamaan minun kanssani tavarat mutta myös kuski+1 kantomies riippuen hinnasta. Minä pakkaan tavarat itse. Muuttoa ei olla lyöty vielä lukkoon koska odotan asuntotarjousta uudelta paikkakunnalta vielä mutta tarkoitus olisi suorittaa muutto vuoden 2020 puolella tai heti vuoden 2021 alussa. Kankaanpää keskusta, kerrostalo. Isojoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Geta - Kankaanpää, 47 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa yksi kantaja. Olisi hyvä olla yksi kantaja lisää että saa isoimmat ja painavimmat tavarat siirrettyä. Tavarat on valmiiksi pakattu. Isoja huonekaluja muutama (sänky, pesukoneet, kirjoituspöytä). Särkyvää tavaraa myös (astiat ja kodin elektroniikka). Auton saa ajettua oven eteen. Lähtökohteessa puolen kerroksen verran rappuja. Asunto ja häkkivarasto pitäisi saada muutettua. Tavaraa on yhden muuttokuorma-auton verran. Geta keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eurajoki - Kankaanpää, 60 m² rivitalo kaksio
Kantajia 2 naista. Jos kuski kantaa tarvitaan 1 kantomies lisää, mutta jos kuski ei kanna niin 2 kantomiestä. En tarvitse laatikoita, pakkaustarvikkeita, apua tavaroiden pakkaamisessa enkä pukaamisessa. Edestä täytettävä 7kg pyykkikone, uun mallinen divaanisohva vuodemeganismilla/molemmissa divaaniosissa säilytys laatikko sisällä, puinen olkkarin pöytä, puinen vitriini, puinen isompi vitriini, puinen tv-taso, puinen senkki. HUOM! Ehkä tulee mukaan puinen vitriini ja kevyt arkkupakastin. Auton saa ovien eteen. Lähtöpaikassa on rivarin päädyssä pieni varasto Eurajoki keskusta, rivitalo. Kankaanpää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kankaanpää - Muurame, 64 m² rivitalo kolmio
1 kantomies kuljettajan lisäksi tarvitaan. Varaudun omasta takaa olevan vain itse laatikkojen kantajana. Muuttolaatikkojen tarve max n. 20-30. Itse hoidan valmiiksi pakkaamisen ja purkamisen. Suurin huonekalu 2-istuttava sohva (ei nojatuoleja), painavin 40 cm leveä pesukone, paino n. 55 kg. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Pieni ulkovarasto on, ajoneuvolla pääsee viereen. (Nykyosoitteeseen muuttaessani huonekalujen yms. lastaus ja purku 4 kantajalla kesti a' 20 min, nyt vähemmän muutettavaa tavaraa, mutta pientavaralaatikoita on silti enemmän.) Huom! Tarkka muuttopäivä ei ole vielä tiedossa (asunnon vapautumispäivä ei tiedossa), arkena kuun lopulla, viikonpäivä soviteltavissa. Kankaanpää keskusta, rivitalo. Muurame keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kankaanpää

Kankaanpäässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kankaanpäähän muutto ja kaupunkitietoa

Kankaanpää on kaupunki Suomessa ja se sijoittuu Satakunnan maakuntaan. Mittausten mukaan kunnassa asuu 11 538 henkeä ja pinta-alaltaan se on 704,73 km², joista vain 15,12 km² on vesistöjä. Vaakunan Kankaanpäähän on suunnitellut Carolus Lindberg. Niinisalon varuskunta on myös Kankaanpäässä, siellä toimii Porin prikaati.

Kankaanpään naapurikunnat ovat Honkajoki, Ikaalinen, Jämijärvi, Karvia, Parkano, Pomarkku, Pori, Sastamala, Siikainen ja Tampere.

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kankaanpää »