Muuttopalvelu Haapajärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Haapajärvellä, Haapajärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Haapajärvellä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Haapajärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Haapajärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Haapajärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia.

Muutto Uusikaupunki - Turku

Reippaita muuttomiehiä. Ammattilaisia olivat.

Muutto Mikkeli - Savonlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Haapajärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Haapajärvi - Oksava, 70 m² rivitalo kolmio
Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Ainoastaan apua tarvitsemme huonekalujen kantamisessa. Mm iso kulmasohva, lasivitriininen kirjahylly, 180cm leveä jenkkisänky. Paljon painavia laatikoita johon tarvii kanto apua. Uus koti rivitalosta vajaan 5km päässä. Varaston tyhjennämme ite. Ja sieltä ja ulkoa viemme ite kaikki tavarat uuteen kotiin. Ainoastaan huonekalujen ja tavaroitten kanssa kantoapua tarvitsisimme. Ja kyydin ja kuljetuksen tavaroille. Toivomme, että kuljetusfirma käyttää maskia. Ja käsidesiä. Haapajärvi keskusta, rivitalo. Oksava, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Varkaus - Haapajärvi, 10 m² yksiö
Hei, Olen siirtämässä Varkaudessa olevasta varastosta huonekaluja: sohva, 2 nojatuolia, 1 pyöreä pöytä, 4 tuolia, vuodesohva ja runkopatjasänky, makuuhuoneen pieni peilipöytä, lipasto ja kiikkutuoli kerrostalohuoneistooni Haapajärvelle. Kantajia Varkauden päässä on lisäkseni 2 miestä omasta takaa. Haapajärvellä 2 tai 3 miestä. Luultavasti nämä huonekalut eivät tarvitse erityisempää käärepaperia. Onko teillä tarjolla sellaista, muovia yms. Jos on, mitä maksaisi. Voihan toisaalta olla hyvä suojata puiset tuolit muovilla, samoin lipasto ja makuuhuoneen peilipöytä. Varkaus keskusta, rivitalo. Haapajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Haapajärvi - Turku, 150 m²
Osa asunnosta muutetaan. Mulla 2 poikaa ja 2 tyttöä auttamassa täällä tyhjennettävässä asunnossa auttamassa ja uudessa osoitteessa ainakin 1 mies sekä 1-2 naista apuna että varmaan oisi hyvä olla 1-2kantajaa lisäksi hyvä olla. Autoon pakkaamisesta tarvitsen apua että saadaan mahtumaan ja hyvin pakattua. Isoja tavaroita pyykkikone kuivausrumpu sohvaa kerrossänky sänky 2 tasoa ja paljon pienempää tavaraa ja vaatepusseja. Haapajärvi keskusta, rivitalo. Moikoinen-Pikisaari, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Toholampi - Haapajärvi, 60 m² kaksio
Kaikki tavarat muuttoon. Aloitan työt Haapajärvellä ja ajattelin kysyä tarjousta ja muuttaisitte yhdellä rysäyksellä koko kämpän. Loppusiivouksen voin tehdä itse. En muista oliko asunto ykkös vai kakkoskerroksessa luhtitalossa, mutta varalta laitoin kakkoskerroksen. Olen paikalla viikonloppuisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin muutto onnistuu kesäkuun aikana. Pieni ulkovarasto lisäksi. Trampoliinista koitan päästä eroon. Muuten isompia asioita normit pyykkikone ja astianpesukone. Ei pakastinta tai muuta raskaampaa. Huonekalut: IKEAN kolmen- ja kahden istuttavat kölsyt sohvat ja sitten muu sälä. Turhan kaman olen pyrkinyt aina hävittämään, joten mikään toivoton tavaran keräilijä en ole. Helppoa vai mitä? Olikohan 12 kuutioinen auto kun muutin Toholammille marraskuussa 2015. Tuon kuutiomäärän vetasin hatusta, mutta muistaakseni. Toholampi keskusta, rivitalo. Haapajärvi keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Haapajärvi

Haapajärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Haapajärvi »