Muuttopalvelu Uusikaupunki


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Uusikaupunki

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto tulossa Uuteenkaupunkiin tai Uudestakaupungista? Muuttomaailma auttaa sinua löytämään sopivimman muuttofirman, jonka toimialueeseen kuuluu Uusikaupunki. Aloita sopivimman muuttopalvelun löytäminen jättämällä tarjouspyyntö. Välitämme sen alueen muuttofirmoille ja kiinnostuneet ovat sinuun suoraan yhteydessä. Tarjousten yhteydessä näet myös arvostelut, jotka muuttajat ovat muuttopalvelusta antaneet.

Uudenkaupungin muuttoon voi sopivin muuttopalvelu löytyä ulkopaikkakunnalta koska muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä. Muuttomaailman avulla tavoitat myös Uudenkaupungin ulkopuolelta tulevat muuttofirmat ja saat kiinnostuneilta tarjouksia. Muuttomaailmasta löydät muuttofirmojen tarjousten ja arvostelujen lisäksi myös runsaasti muuttoa helpottavaa tietoa. Hyvissä ajoin kannattaa napata talteen esimerkiksi tulostettava muuttajan muistilista, joka toimii kätevästi todo-listana.

Kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit vapaasti valita sopivimman.

Kilpailuta muuttopalvelu Uusikaupunki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Uudenkaupungin muuttoja ja kokemuksia

Muutto Jyväskylästä Uuteenkaupunkiin

Letkutien päässä Jyväskylässä on 2-3 kantajaa omasta takaa apuna, Jalavatiellä tarvitsisimme kantoapua huonekalujen kanssa 2 hengeltä muuttofirman puolesta. Kaikki huonekalut ja muut irtotavarat on jo valmiiksi suojattu ja pakattu (irtotavarat kuten mm. vaatteet ja astiasto jätesäkeissä ja pahvilaatikoissa, todennäköisimmin viemme osan jo irtotavaroista itse, jotka mahtuvat autoon), eli avun kohteena on pääsääntöisesti isompien tavaroiden kuljettaminen Jyväskylästä Uuteenkaupunkiin, ja Uudessakaupungissa siirto uuteen asuntoon. Uudenkaupungin päässä hissi on pienempi. Suurimmat huonekalut ovat mittoineen nämä (muita huonekaluja ei siis tule mukaan): Sänky: Patja (200cm x 160cm x 20cm), sängyssä on patjan alla oleva osa kahdessa osassa, joiden mitat ovat 200cm x 80cm x 25cm (kaksi näitä siis) Vuodesohva, joka on kolmessa osassa, osien mitat: 1) 130cm x 70cm x 25cm 2) 145cm x 91cm x 58cm ja 3) 170cm x 80cm x 45cm TV-taso: 180cm x 48cm x 38cm TV kuljetuslaatikossaan: 138cm x 91cm x 18cm Kirjoituspöytä (jalat ovat irrallaan, joten pöytälevyn mitat tässä): 120cm x 60cm x 10cm Lipasto: 120cm x 40cm x 40cm Kirjahylly: 176cm x 70cm x 30cm Ja kaksi (tai mahdollisesti vain yksi) työtuolia, perusmallia, ei mitenkään erityisen isoja.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta tekemään muuttoa Jyväskylästä Uuteenkaupunkiin. Muuttomatka oli noin 280 kilometriä ja tarjous tehtiin urakkahinnalla. Asiakkaalle riittikin yksi muuttomies muuttoavuksi ja muuttokalusteena toimi 17 kuution kevyt kuorma-auto + 13 kuution peräkärry. Muuton hintaan sisältyi myös nokkakärryt, polttoaineet, liikennelupa, vakuutukset ja suojat muuttotavaroille. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista Muuttomaailman muuttajilta. Jätä tarjouspyyntö, saa tarjouksia, lue muuttoarvostelut ja lopulta valitse omiin tarpeisiin paras muuttofirma, että muutto voi alkaa luotettavasti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui leppoisasti ajallaan 🙂 Paikalle saapui mukava muuttomies Jukka. Hänen avustuksellaan pakkasimme tilavan muuttoauton, painavimmatkin kalusteet siirtyivät joutuisasti. Kaksiomme tavarat mahtuivat pitkälti suureen pakettiautoon, peräkärryssä kulkivat sitten pyörät ja talvirenkaat, peräkärryyn/lavaan olisi mahtunut melko lailla saman verran tavaraa kuin itse autoon. Kaikki tosiaan saapui perille ehjänä ja pitkän päivän päätteeksi tavaroiden siirto sujui ripeästi asuntoon 🙂 Olen suositellut Jukan muuttofirmaa jo tuttavilleni, jos tarvetta muuttoavustukseen tulee. Hintakin oli erittäin kilpailukykyinen, mutta ennen kaikkea kokemus muuttopäivästä jäi positiivisesti mieleen sujuvuudellaan :)"

Muutto Uudenkaupungin sisällä

Muutto rivitalosta kerrostaloon. Molemmat kaksioita. Kerrostalossa ei ole hissiä, mutta se sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Apua tarvitsemme lähinnä isojen huonekalujen: pöydät, pyykinpesukone, kaapit (2x), sänky, sohva, tietokone jatelevisio siirtämiseen. Hoidamme itse pienet irtotavarat. Kuljettajan lisäksi tarvitsemme kantomiehen. Isot huonekalut laitamme muuttovalmiiksi niin, että ne tarvitsee vain kantaa autoon ja uuteen asuntoon. Muuttoauton saa ajettua molemmissa tapauksissa aivan oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta nopeasti joista toinen valittiin muuttoa suorittavaksi muuttofirmaksi.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittu muuttofirma sijaitsee Turussa ja oli valmiina muuttoavuksi. Muuttofirman toimesta muuttoon tuli kaksi ronskia muuttomiestä. Muutto tehtiin urakkahintaisesti. Näin muuttaja tietää parhaiten muuton lopulliset kustannukset. Muuton hintaan sisältyi muuttomiehet, muuttoauto, alv, polttoaineet, vakuutukset, nokkakärryt ja myös suojia muuttotavaroille löytyi autosta. Muuttomaailman muuttajat ovat antaneet muuttofirmalle paljon positiivisia muuttoarvosteluita. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimen välityksellä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Uudestakaupungista Turkuun

Liittyvä paikkakunta: Turku

Olohuoneessa 1 kahden istuttava sohva, TV-taso, 2 nojatuolia, sohvapöytä, kaappivitriini, senkki 2 lipastoa, ruokapöytä ja 6 tuolia, 5 taulua, 2 valaisinta ja 2 mattoa ja TV. Työhuoneessa Lundian kirjahylly (purettuna), kirjoja, kirjoituspöytä, stereot ja toimistotuoli. Makuuhuoneessa parisänky patjoineen, 2 laatikostoa ja pöytälevy, Lundian kirjahylly 1 kpl ja siivouskomero (50x50, korkeus n. 2 m). Keittiössä pöytä ja 2 tuolia, mikroaaltouuni, kaappikomero (80x50, korkeus 1,5m). Lisäksi vaatteita ja muuta irtaimistoa. Kellarikomerossa pikkulaatikoita ja 2 kpl taitettavia varavuoteita. Lähtöpaikan oven eteen ja pihalle voi pysäköidä muuttoautolla. Muuttoon tarvitaan kuljettaja ja yksi apumies, pakkausmuovia ja 40 muuttolaatikkoa. Ajomatkaa noin 70 km.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 2 muuttofirmaa teki tarjouksen. Tarjouspyyntö suljettiin 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä, koska muuttaja koki saavansa tarpeeksi hyvän tarjouksen lyhyen ajan sisällä.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Turkulaisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Uudestakaupungista Turkuun. Muutto suoritettiin urakkahinnoittelulla, asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Muuttoon sisältyi mm. muuttoauto, 2 muuttomiestä, suojavälineet tavaroita varten, nokkakärryt, alv, liikenneluvat ja ammattipätevyys. Muuttofirman valintaan vaikutti erityisesti Muuttomaailmasta saadut positiiviset palautteet muuttofirmasta. Luotettavan muuttofirman käyttäminen tekee muutostasi paljon mukavampaa!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni nappiin jo alusta saakka. Sain hyvän tarjouksen, jossa kaikki oli eritelty. Aikataulu piti täysin. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja käytös kohteliasta. Tuli turvallinen olo, kun kodin tavaroita olen muuttamassa. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Uusikaupunki - Kaskinen, 27.11.2018

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia.

Muutto Uusikaupunki - Turku

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Uuteenkaupunkiin muutto ja kaupunkitietoa

Uusikaupunki on kiireetön noin 15 500 asukkaan merenrantakaupunki lounaisrannikolla. Tämä 1617 perustettu itseään pikkukaupungiksi tituleeraava kaupunki on ajan myötä rakentunut toimivaksi kokonaisuudeksi ruutukaavakeskustan ympärille. Suurin osa Uudenkaupungin palveluista ja harrastepaikoista sijaitsee alle 15 minuutin kävelymatkan säteellä.

Uudenkaupungin merkittävimpiä naapurikaupunkeja ovat Turku (70 km), Rauma (50 km), Pori (100 km) ja Maarianhamina

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!