Muuttopalvelu Uusikaupunki


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto tulossa Uuteenkaupunkiin tai Uudestakaupungista? Muuttomaailma auttaa sinua löytämään sopivimman muuttofirman, jonka toimialueeseen kuuluu Uusikaupunki. Aloita sopivimman muuttopalvelun löytäminen jättämällä tarjouspyyntö. Välitämme sen alueen muuttofirmoille ja kiinnostuneet ovat sinuun suoraan yhteydessä. Tarjousten yhteydessä näet myös arvostelut, jotka muuttajat ovat muuttopalvelusta antaneet.

Uudenkaupungin muuttoon voi sopivin muuttopalvelu löytyä ulkopaikkakunnalta koska muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä. Muuttomaailman avulla tavoitat myös Uudenkaupungin ulkopuolelta tulevat muuttofirmat ja saat kiinnostuneilta tarjouksia. Muuttomaailmasta löydät muuttofirmojen tarjousten ja arvostelujen lisäksi myös runsaasti muuttoa helpottavaa tietoa. Hyvissä ajoin kannattaa napata talteen esimerkiksi tulostettava muuttajan muistilista, joka toimii kätevästi todo-listana.

Kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit vapaasti valita sopivimman.

Kilpailuta muuttopalvelu Uusikaupunki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Uudessakaupungissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Uudessakaupungissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Uusikaupunki muuttoja ja kokemuksia

Muutto Jyväskylästä Uuteenkaupunkiin

Letkutien päässä Jyväskylässä on 2-3 kantajaa omasta takaa apuna, Jalavatiellä tarvitsisimme kantoapua huonekalujen kanssa 2 hengeltä muuttofirman puolesta. Kaikki huonekalut ja muut irtotavarat on jo valmiiksi suojattu ja pakattu (irtotavarat kuten mm. vaatteet ja astiasto jätesäkeissä ja pahvilaatikoissa, todennäköisimmin viemme osan jo irtotavaroista itse, jotka mahtuvat autoon), eli avun kohteena on pääsääntöisesti isompien tavaroiden kuljettaminen Jyväskylästä Uuteenkaupunkiin, ja Uudessakaupungissa siirto uuteen asuntoon. Uudenkaupungin päässä hissi on pienempi. Suurimmat huonekalut ovat mittoineen nämä (muita huonekaluja ei siis tule mukaan): Sänky: Patja (200cm x 160cm x 20cm), sängyssä on patjan alla oleva osa kahdessa osassa, joiden mitat ovat 200cm x 80cm x 25cm (kaksi näitä siis) Vuodesohva, joka on kolmessa osassa, osien mitat: 1) 130cm x 70cm x 25cm 2) 145cm x 91cm x 58cm ja 3) 170cm x 80cm x 45cm TV-taso: 180cm x 48cm x 38cm TV kuljetuslaatikossaan: 138cm x 91cm x 18cm Kirjoituspöytä (jalat ovat irrallaan, joten pöytälevyn mitat tässä): 120cm x 60cm x 10cm Lipasto: 120cm x 40cm x 40cm Kirjahylly: 176cm x 70cm x 30cm Ja kaksi (tai mahdollisesti vain yksi) työtuolia, perusmallia, ei mitenkään erityisen isoja.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta tekemään muuttoa Jyväskylästä Uuteenkaupunkiin. Muuttomatka oli noin 280 kilometriä ja tarjous tehtiin urakkahinnalla. Asiakkaalle riittikin yksi muuttomies muuttoavuksi ja muuttokalusteena toimi 17 kuution kevyt kuorma-auto + 13 kuution peräkärry. Muuton hintaan sisältyi myös nokkakärryt, polttoaineet, liikennelupa, vakuutukset ja suojat muuttotavaroille. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista Muuttomaailman muuttajilta. Jätä tarjouspyyntö, saa tarjouksia, lue muuttoarvostelut ja lopulta valitse omiin tarpeisiin paras muuttofirma, että muutto voi alkaa luotettavasti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui leppoisasti ajallaan 🙂 Paikalle saapui mukava muuttomies Jukka. Hänen avustuksellaan pakkasimme tilavan muuttoauton, painavimmatkin kalusteet siirtyivät joutuisasti. Kaksiomme tavarat mahtuivat pitkälti suureen pakettiautoon, peräkärryssä kulkivat sitten pyörät ja talvirenkaat, peräkärryyn/lavaan olisi mahtunut melko lailla saman verran tavaraa kuin itse autoon. Kaikki tosiaan saapui perille ehjänä ja pitkän päivän päätteeksi tavaroiden siirto sujui ripeästi asuntoon 🙂 Olen suositellut Jukan muuttofirmaa jo tuttavilleni, jos tarvetta muuttoavustukseen tulee. Hintakin oli erittäin kilpailukykyinen, mutta ennen kaikkea kokemus muuttopäivästä jäi positiivisesti mieleen sujuvuudellaan :)"

Muutto Uudenkaupungin sisällä

Muutto rivitalosta kerrostaloon. Molemmat kaksioita. Kerrostalossa ei ole hissiä, mutta se sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Apua tarvitsemme lähinnä isojen huonekalujen: pöydät, pyykinpesukone, kaapit (2x), sänky, sohva, tietokone jatelevisio siirtämiseen. Hoidamme itse pienet irtotavarat. Kuljettajan lisäksi tarvitsemme kantomiehen. Isot huonekalut laitamme muuttovalmiiksi niin, että ne tarvitsee vain kantaa autoon ja uuteen asuntoon. Muuttoauton saa ajettua molemmissa tapauksissa aivan oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta nopeasti joista toinen valittiin muuttoa suorittavaksi muuttofirmaksi.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittu muuttofirma sijaitsee Turussa ja oli valmiina muuttoavuksi. Muuttofirman toimesta muuttoon tuli kaksi ronskia muuttomiestä. Muutto tehtiin urakkahintaisesti. Näin muuttaja tietää parhaiten muuton lopulliset kustannukset. Muuton hintaan sisältyi muuttomiehet, muuttoauto, alv, polttoaineet, vakuutukset, nokkakärryt ja myös suojia muuttotavaroille löytyi autosta. Muuttomaailman muuttajat ovat antaneet muuttofirmalle paljon positiivisia muuttoarvosteluita. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimen välityksellä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Uudestakaupungista Turkuun

Liittyvä paikkakunta: Turku

Olohuoneessa 1 kahden istuttava sohva, TV-taso, 2 nojatuolia, sohvapöytä, kaappivitriini, senkki 2 lipastoa, ruokapöytä ja 6 tuolia, 5 taulua, 2 valaisinta ja 2 mattoa ja TV. Työhuoneessa Lundian kirjahylly (purettuna), kirjoja, kirjoituspöytä, stereot ja toimistotuoli. Makuuhuoneessa parisänky patjoineen, 2 laatikostoa ja pöytälevy, Lundian kirjahylly 1 kpl ja siivouskomero (50x50, korkeus n. 2 m). Keittiössä pöytä ja 2 tuolia, mikroaaltouuni, kaappikomero (80x50, korkeus 1,5m). Lisäksi vaatteita ja muuta irtaimistoa. Kellarikomerossa pikkulaatikoita ja 2 kpl taitettavia varavuoteita. Lähtöpaikan oven eteen ja pihalle voi pysäköidä muuttoautolla. Muuttoon tarvitaan kuljettaja ja yksi apumies, pakkausmuovia ja 40 muuttolaatikkoa. Ajomatkaa noin 70 km.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 2 muuttofirmaa teki tarjouksen. Tarjouspyyntö suljettiin 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä, koska muuttaja koki saavansa tarpeeksi hyvän tarjouksen lyhyen ajan sisällä.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Turkulaisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Uudestakaupungista Turkuun. Muutto suoritettiin urakkahinnoittelulla, asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Muuttoon sisältyi mm. muuttoauto, 2 muuttomiestä, suojavälineet tavaroita varten, nokkakärryt, alv, liikenneluvat ja ammattipätevyys. Muuttofirman valintaan vaikutti erityisesti Muuttomaailmasta saadut positiiviset palautteet muuttofirmasta. Luotettavan muuttofirman käyttäminen tekee muutostasi paljon mukavampaa!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni nappiin jo alusta saakka. Sain hyvän tarjouksen, jossa kaikki oli eritelty. Aikataulu piti täysin. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja käytös kohteliasta. Tuli turvallinen olo, kun kodin tavaroita olen muuttamassa. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Uusikaupunki - Kaskinen

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia.

Muutto Uusikaupunki - Turku

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Uudessakaupungissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Uusikaupunki - Pyhtää, 35 m² kerrostalo yksiö
Yksiön ja tallin muutto. Yläkerran häkkivarasto on tyhjä. Asunto 5. kerroksessa, mutta muutto tapahtuu pääasiassa lattiatason tallista, toimitan tavarat muuttolaatikoissa lattiakerrokseen. 5. kerroksesta tarvitsee siirtää vain 2 sänkyä ja 1 sohva. Sängyt saatan saada itsekseni alas mutta sohva vaatii toisen nostamaan. Tallissa 3 kierrosta renkaita, ja pöytälevy, kompressori(2.5hv ~50l tankilla), työkaluteline, tunkki ja pieni kasa laudan/lankunppätkiä isoimpina siirrettävinä. Tallin työkalut mahtuvat noin 5 muoviseen muuttolaatikkoon Asunnossa normaali yksiön verran tavaraa, yritän saada mahtumaan noin 15-20 muuttolaatikkoon Asunnossa ikean "ruudukko" tilanjakaja, jonka puran, ja muutama pöytä. puran pöydät myös osiksi. Muuton ei tarvitse olla täydellinen, mutta kaikki isot tavarat jotka ei mahdu autoon täytyy saada menemään muuttoautossa. auton saa molempien ovien eteen. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo. Pyhtää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 49 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kiuruvesi - Uusikaupunki, 60 m² rivitalo kaksio
Yhden henkilön tavarat kaksiosta. On sohva, laatikkoo pussukkaa ja nyssäkkää. Sekä fillari. Auton saa molemmissa osoitteissa oven eteen. Olisi kiva jos kuski auttaisi tavaroiden kantamisessa ja itse pääsisi samalla kyydillä savosta ukiin. Kiuruvesi keskusta, rivitalo. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uusikaupunki - Geta, 54 m² kerrostalo kaksio
Meillä on tarvittaessa omastatakaa Uudenkaupungin päässä yksi ja Getan päässä kaksi kantajaa. Tarkoituksena oli laittaa muuttoa varten kaikki valmiiksi laatikoihin ja niin, että muuttomiesten tarvitsee ainoastaan kantaa tavarat ensin pois Uudestakaupungista ja sitten sisään uuteen taloon Getassa, ei siis tarvita pakkaustarvikkeita tai apua tavaroiden pakkaamisessa. Mitään erittäin isoa tavaraa ei ole, Sänky, Sohva, Pyykinpesukone, ja muutama lasikaappi isoimmat tavarat sen lisäksi tietysti paljon pientä tavaraa. Varastotilaa ei tarvitse tyhjentää erikseen. Uudessakaupungissa auton saa parkkeerattua ihan talon etuoven eteen. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo. Geta keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tyrnävä - Uusikaupunki, 40 m² yksiö
Tavarat on valmiiksi pakattuna välivarastossa vanhempieni omakotitalossa. Tavaraa on siis sen verran, mitä n. 40 neliön asunnossa on ollut, ne ovat nyt vain noudettavissa isommasta omakotitalosta. Mukaan pitäisi mahtua koiratarhaelementit, joiden suurimmat mitat on sentteinä 400x300x5 sekä iso koirankoppi elementteinä. Tyrnävä, rivitalo. Uusikaupunki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 43 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Uusikaupunki

Uudessakaupungissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Uuteenkaupunkiin muutto ja kaupunkitietoa

Uusikaupunki on kiireetön noin 15 500 asukkaan merenrantakaupunki lounaisrannikolla. Tämä 1617 perustettu itseään pikkukaupungiksi tituleeraava kaupunki on ajan myötä rakentunut toimivaksi kokonaisuudeksi ruutukaavakeskustan ympärille. Suurin osa Uudenkaupungin palveluista ja harrastepaikoista sijaitsee alle 15 minuutin kävelymatkan säteellä.

Uudenkaupungin merkittävimpiä naapurikaupunkeja ovat Turku (70 km), Rauma (50 km), Pori (100 km) ja Maarianhamina

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Uusikaupunki »