Muuttopalvelu Pieksämäki


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Pieksämäki

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita muutto hyvissä ajoin jättämällä tarjouspyyntö Muuttomaailman ilmaispalvelussa ja löydä tarpeisiisi sopivin muuttopalvelu. Välitämme tarjouspyynnön yli 250 potentiaaliselle muuttofirmalle jotka voivat halutessaan lähteä suorittamaan muuttoa Pieksämäellä, Pieksämäestä, tai Pieksämäkeen. Pääset palvelussa lukemaan myös muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista, jos muuttofirman valinta koituu hankalaksi. Kun muuttofirma on valittu, lataa itsellesi Suomen kattavin muuttajan muistilista ja aloita kustannusten minimointi tekemällä vaadittavat muuttajan muistilistan toimenpiteet.

Kilpailuta muuttopalvelu Pieksämäki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Pieksämäen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Savonlinnasta Pieksämäelle

Huonekaluja: 120 cm sänky, kirjahylly, kirjoituspöytä, keittiön pöytä ja 4 tuolia, televisio ja taso. Yhden ihmisen tavarat laatikoissa ja muovisäkeissä yms. Kantajia omasta takaa 2 henkilöä. Haluan tarjouksia sekä kuljettajalla että kuljettaja+apumiehellä. Muuttoauton saa ajettua oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi viiden päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi omaan muuttoon sopivimman muuttofirman Karkkilasta. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena ja muuttomatka muutossa oli noin 100 kilometriä. Muuttossa muuttofirman puolesta mukana oli kuski joka osallistui tavaroiden kantamiseen ja purkamiseen. Muuttossa muuttofirmalla oli mukana nokkakärryt, sidontaliinoja ja suojahuopia tavaroiden suojaamista varten. Muuttofirman liikenneluvat ja vakuutukset ovat ajantasalla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Espoosta Pieksämäelle

Koko asunto verkkohäkkivaraston sisältöineen muutetaan. Isoja tavaroita on: sänky (jenkkisänky+patjat, leveys 160 cm) ja irrallinen pääty, kaksi pienikokoista kirjahyllyä, lasikaappi, ruokapöytä (purettavissa) ja kuusi tuolia, olohuoneen pöytä, 2 työtuolia, 1 tuoli ja keittiöjakkara, lipastoja 2 (korkea 40x120 cm ja pitkä 18x155 cm), peilipöytä, työpöydän levy (180x85 cm, painava), työpöydän laatikostot 2 kpl., polkupyörä, yöpöytiä 2 kpl., muita laatikostoja 2 kpl., pieni arkkupöytä, kodinkoneet (mikroaaltouuni, tulostin, pöytälamppuja), televisio, kaksi kitaraa, patjoja, useita kirjalaatikoita. Omasta takaa kantajia on lähtöpaikassa todennäköisesti kaksi ja määräpaikassa luultavimmin yksi, joka tulisi muuttoauton kyydissä Pieksämäelle. Pakkaustarvikkeita tai muuttolaatikoita ei tarvita. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi Kuopiosta. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahinnoitellusti pitkän muuttomatkan takia. Asiakas näki parhaaksi valinnaksi ottaa muuttoon kuljettajan joka auttoi kantamisessa jotta muutto saataisiin ripeästi hoidettua pois alta. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa sekä muuttofirmalla on voimassa oleva kuljetusvakuutus. Muuttofirma on saanut myös paljon positiivisia muuttoarvosteluita Muuttomaailman muuttajilta muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki toimi viimeisen päälle. Asiat oli helppo hoitaa ja kuljettaja oli reipasotteinen ammattimies."

Muutto Porista Pieksämäelle

Ei kantajia omasta takaa. Tarvitsen muuttolaatikoita. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Ei huomioitavia varastotiloja. Ei muita isoja huonekaluja kuin sohva, 120cm sänky, sekä keittiön pöytä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma lähti suorittamaan muuttoa Porista Pieksämäelle. Muutto suoritettiin urakkahinnoittelulla. kustannuksiin sisältyi alv, polttoaineet + ajokilometrit, vastuuvakuutukset, 2 muuttomiestä. Muuttomailman kautta välitetyistä muutoista jo paljon positiivisia palautteita saanut yritys hoiti tämänkin muuton niin, että asiakas oli tyytyväinen. Muuttomaailman sensuroimattomat arvostelut antavat hyvin kuvaa siitä, että millainen muuttofirma muuttoa tulee suorittamaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki meni hyvin. Homma hoitui ripeästi ja ystävällisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui nopeasti ja kuten oli sovittu.

Muutto Kajaani - Kaarina

Erinomainen hinta-laatu suhde, asiakaspalvelun ammattilaisia, ripeä muutto ja kaikki tapahtui ajallaan. Käytän toisenkin kerran!

Muutto Joensuu - Kuopio

Erittäin tarkka hinta-arvio ja ripeää ajantasaista toimintaa. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Helsinki - Järvenpää, 28.9.2018

Pieksämäelle muutto ja kaupunkitietoa

Pieksämäen kaupunki sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa. Pieksämäessä asuu reilu 18 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 1 836,22 km², joista vesistöjä on 267,52 km². Pieksämäellä suurimmat toimialat ovat teknologiateollisuus sekä terveys- ja sosiaaliala. Muita suuria toimialoja Pieksämäellä ovat kaupanalan, palvelualan, rakentamisen, elintarvikealan ja koulutuksen puolella. Vajaasta 7000 työpaikasta jopa 28% on sosiaali- ja terveyspalveluiden työpaikkoja. Sosiaali- ja terveyspalveluiden kova kysyntä johtunee paikkakunnan hyvästä terveyspalveluiden koulutuksesta. Pieksämäellä on tällä hetkellä noin 1100 yritystä ja uusia perustetaan vuodessa noin 70-80 kappaletta.

Pieksämäen naapurikuntia ovat Hankasalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Leppävirta, Mikkeli, Rautalampi ja Suonenjoki. Pieksämäki sijaitsee Varkauden ja Jyväskylän välissä.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!