Muuttopalvelu Hailuoto


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Hailuotossa, paikkakunnalle Hailuoto tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Hailuotossa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Hailuoto »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hailuotossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hailuotossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Oikein miellyttävät työntekijät. Tekivät kokoajan oikeasti töitä eivätkä hidastelleet. Äärimmäisen kohteliaita olivat myös! Iso suositus!

Muutto Muurame - Tikkakoski

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Erittäin sujuva ja miellyttävä palvelu.

Muutto Kempele - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hailuotossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Oulunsalo - Hailuoto, 80 m² omakotitalo kolmio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantaja. Kodinkoneita on pyykinpesukone. Tilaa vieviä kalusteita keittiön pöytä tuoleineen ja makuuhuoneen parisänky 2*80*200. Muuttoauton saa ajettu oven eteen. Varastotilaa ei ole. Oulunsalo keskusta, omakotitalo. Hailuoto, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hailuoto - Himanka, 100 m² omakotitalo
Tarvitaan vain auto ja kantava tai pakkaava kuljettaja. Kantajia itsellä käytettävissä 2 tai enemmän. Auton saa suoraan oven eteen molemmissa asunnoissa. Lisätietona, tavaraa on huomattavasti vähemmän mitä normaali taloissa. Lisäksi mukaan lähtee 10m2 pihavaraston sisältö. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Muuttolaatikot kiinnostavat ne pitäisi saada käyttöön pari päivää ennen muuttoa ja voimme luovuttaa ne pois heti muuttoa seuraavana päivänä. Tahtoisin nähdä niistä erillisen hinnan sekä tiedon että miten saatte ne pois? Mielellään käytämme pahvilaatikoita jos se on mahdollista. Hailuoto keskusta, omakotitalo. Himanka keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hailuoto - Kerava, 96 m² rivitalo
Meillä on omia kantajia 3-4 kpl. Isoja tavaroita meillä on 9kg pyykille tarkoitettu kuivaava pyykinpesukone, astianpesukone, iso sohva, 55" televisio, yksi runkopatjasänky 80x200cm. Muut tavarat menee kasaan. Meillä on myös kahdet vaunut ja kolme polkupyörää. Asumme tällä hetkellä 2 tasossa ja muutamme tosiaan kerrostalon ylimpään kerrokseen. Sinne on noustavana kahdet portaat ja hissiä tosiaan kerrostalossa ei ole. Meidän asunnossa on varasto, josta viemme lähes kaiken kaatopaikalle ja verkkokellarissa tavarat on laatikoissa valmiiksi. Tie rapun oven eteen on melko kapea, mutta hyvä kuski saa kyllä ajettua siihen, ainakin lähelle . Muuttolaatikoiden määräksi arvioisimne noin 50kpl ja saamme pakattua ne omin voimin. Hailuoto keskusta, rivitalo. Alikerava, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hailuoto - Kempele, 70 m² kolmio
Muutoapua on 3h. muuttolaatikoita särkyville astioille. Isoimmat huonekalut. ei pakkausapua. saa ajaa portaiden eteen molemmissa päissä. Hailuoto, rivitalo. Kempele keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hailuoto

Hailuotossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hailuoto »