Muuttopalvelu Hirvensalmi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Hirvensalmissa, paikkakunnalle Hirvensalmi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Hirvensalmissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Hirvensalmi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hirvensalmissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hirvensalmissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto meni hienosti, miehet olivat ripeitä ja ystävällisiä.

Muutto Tuusula - Helsinki

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hirvensalmissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hirvensalmi - Hirvensalmi, 28 m² rivitalo yksiö
Kantajia olisi hyvä olla vähintään 2. Löytyy sohva ja vitriini. Ei ole tietoa saanko tuolle päivälle apua. Selviydyn pakkaamisesta yksin, mutta muuttolaatikoita olisi hyvä olla. Hirvensalmi keskusta, rivitalo. Hirvensalmi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Hirvensalmi, 80 m² rivitalo kolmio
Tarjoukset sähköpostilla, kiitos! Muutossa on 3 kantajaa. Pari isompaa kalustetta on. Muut kalusteet pienempiä. Lisäksi joitakin pakattuja muuttolaatikoita. Pakun saa ajettua ovien eteen. (Kuorma-auto ei mahdu rivitalon pihaan lähelle ovea). Lippajärvi-Järvenperä, rivitalo. Hirvensalmi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Hirvensalmi, 58 m² kerrostalo kaksio
Nykyinen asunto on kerrostalon alakerrassa. Auton saa aivan oven eteen. Portaita on vain 5 ulkorapulla, mutta portaiden vieressä on ajoluiska (portaita ei siis ole yhtään). Jääkaappia tai muita keittiökoneita ei ole. Suurimmat tavarat ovat sänky 140x200cm, 5 normaalin kokoista ( suurin on170x70cm) kaappia. Kevyt pieni sohva ja muuta kodin huonekaluja (pieniä pöytiä ja tuoleja) Laatikoihin pakattavaa tavaraa on melko paljon! Lisäksi on 10kpl suuria maalauksia n. 120x160 jotka olen pakannut hyvin. Ja 2 polkupyörää ja suurikokoinen tulostin. Uusi asunto ei ole vielä tiedossa, mutta se on Hirvensalmen keskustassa rivitalo kaksio tai kolmio. Muutto tapahtuu viikolla arkipaivinä. 2 henkilöä on omastatakaa, mutta asiantuntevia kantomiehiä uskon tarvittavan. Mietimme vielä tarvitaanko muuttolaatikoita. Pakkaus tai purkamis apua ei tarvita. Laajalahti, kerrostalo. Hirvensalmi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 52 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mikkeli - Hirvensalmi, 54 m² kaksio
Muuttopäivästä voidaan sopia. Muuttokuormaan sisältyy: kulmasohva, 2kpl kirjahyllyjä a´ 100x140x45, TV penkki, pieni sohvapöytä, keittiönpöytä +6 tuolia, pesukone, sänky 120x200, pöytälevy 63x240, yöpötä, matto 140x230, pakastearkku 53x67x87, siinä kaikki. Muut tavarat muutan itse pikkuhiljaa. Nuijamies, rivitalo. Hirvensalmi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hirvensalmi

Hirvensalmissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hirvensalmi »