Muuttopalvelu Honkajoki


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Honkajoella, Honkajoelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Honkajoella.

Tutustu myös Honkajoella muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Honkajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Honkajoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Honkajoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Positiivinen ja tehokas porukka. Voin suositella.

Muutto Sipoo - Porvoo

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Erinomainen muuttofirma. Mukavat ja erittäin tehokkaat muuttomiehet, jotka hoiti ison muuton kolmessa tunnissa. Kustannukset täysin paikkaansapitäviä myös. Otan uudestaan, jos tarvii muuttaa.

Muutto Espoo - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Honkajoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuhmoinen - Honkajoki, 120 m² omakotitalo
1 + minä, ei tarvita laatikoita, kaikki pakattu; pakastin + pesukone; pari painavaa senkkiä (varastossa), kaksi kirjahyllyä, jotka jokseenkin painavia, paljon kirjoja yms, pääsee oven eteen. Muuttoaika mieluiten 28.5.-29.5., mutta kuulemma liian äkkiä, joten harkinnan varainen. Tarjoukset mieluiten s-postiin ja hinta myös. Kiitos! Kuhmoinen keskusta, omakotitalo. Honkajoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Honkajoki - Turku, 50 m² kerrostalo kaksio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies, omia kantajia ei ole itseni lisäksi. Muuttolaatikoita ei tarvita ja pakkaamisen ja purkamisen hoidan itse. Suuria kodinkoneita ei muutossa ole. Huonekalut: parisänky + sohva + 2 nojatuolia + tv taso (Ikean kevyt) + 3 lipastoa (Ikean kevyet) + keittiön pöytä + 2 tuolia. Näiden lisäksi muuttolaatikoihin pakattua pientavaraa sen verran, kun autoon mahtuu huonekalujen lisäksi. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa asunnoissa. Ei erillistä varastotilaa, kaikki tavarat menevät vanhasta kodista uuteen osoitteeseen. Honkajoki keskusta, kerrostalo. Jäkärlä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Honkajoki - Helsinki, 45 m² kerrostalo kaksio
Kantomiehiä tarvitaan, omasta takaa 0-1. Tarvitaan noin 40 muuttolaatikoita sekä pakkausmateriaalia huonekaluihin (aaltopahvi tms.). Tavaroiden pakkaamiseen tai purkamiseen ei tarvita apua. Ei ole isoja huonekaluja eikä kodinkoneita. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Ei ole varastotiloja muutettavana. Molemmat hissit pienet, huonekalut pitää pääasiassa kantaa Vaasankadulle. Muuttajat: 2 aikuista ja 4-vuotias lapsi. Tavarat pääasiassa kirjoja, astioita, tekstiilejä. Honkajoki keskusta, kerrostalo. Sörnäinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Honkajoki - Keuruu, 40 m² kerrostalo yksiö
2 kantajaa löytyy omasta takaa, toivoisin väh. 1 kantomiehen muuttoon (2 jos se on joillain minimi). Tavarat pakkaan ja puran itse (omat pahvilaatikot jos tämä ok). Auton saa tietääkseni ajettua oven eteen. Merkittävimmät huonekalut: 160cm sänky, 245cm sohva, pyykinpesukone, 135x42x36cm tv-taso, 147x147x36cm Ikean Kallax hylly (saa purettua osiin), 120x78x41cm meikkipöytä, 71x69x35cm lipasto, 91x72x61cm keittiön pöytä, lisäksi iso peili, pieni sohvapöytä ja pieni dvd hylly. Asunnossa häkkivarasto, jonka vähäiset tavarat voi pakata valmiiksi asunnolle. Honkajoki keskusta, kerrostalo. Keuruu keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Honkajoki

Honkajoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Honkajoki »